bir yuvada böyle yıkılırmış

• Konu Sahibi Konu Sahibi vega4
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tū yazıklar olsun , ya kadına ya kumara dadanmış niye farkedemedin diyemicem bunlar profesyonel sinsi oluyorlar bizim başımızdan da geçti
söylenecek çok şey varda tükendim avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum

Bakmasana ne bakıyosun , lanet gelsin tükür gitsin, bak girecen depresyona , çocuğunu düşün , onun küçücük kalbinde ne fırtınalar kopuyodur , ona sarıl

Bakmasana ne bakıyosun , lanet gelsin tükür gitsin, bak girecen depresyona , çocuğunu düşün , onun küçücük kalbinde ne fırtınalar kopuyodur , ona sarıl
o çocuğun da günahına girdi aşağlık

Yastığı ağzına batırıp bağırınca insan rahatlıyo

Sanırım bi ikimiz kaldık , benim koca uyanıp görürse tableti yedirir:KK28:

Neyse anlat ben alıştım dinlemeye, gel sarılalım ablacım:KK74:

Delirme ben yanındayım bide O var :bizi yaratan. Unutma Rabbim kullarını ihmal etmez , imtihan eder. Ben ne sınavlardan geçtim ooooooo , anlatsam oturur bana ağlarsın,

Yüzū tutuyomu ki mesaj atsın , belki şimdi o da pişman ne biliyon

Adamda cesarete bak yahuu... Babanizin ellerinden opuyrum sizin için susmus.. Üzülme demek saçma klasik çünkü bende nişan atınca üzülme derlerdi o diyeneler gözüme batardi... Acini yasa ama bil ki o adam hem yuvasını yikmanin pişmanlığını hem kul hakkının ağırlığını kalbinde his edecek ve sanmayin ki siz üzgün o mutlu.. Daha da pişman olacak eminim inşallah atlatirsiniz çabucak:KK14:

Adamda cesarete bak yahuu... Babanizin ellerinden opuyrum sizin için susmus.. Üzülme demek saçma klasik çünkü bende nişan atınca üzülme derlerdi o diyeneler gözüme batardi... Acini yasa ama bil ki o adam hem yuvasını yikmanin pişmanlığını hem kul hakkının ağırlığını kalbinde his edecek ve sanmayin ki siz üzgün o mutlu.. Daha da pişman olacak eminim inşallah atlatirsiniz çabucak:KK14:
ben şuna çok katılıyorum
acını yaşa vega4 vega4
ağlamak istediğinde tutma ağla
bağırmak istiyosan bağır

Neyini açıklasın Ablacım, buyur herşey ortada, neyini açıklasın, belki şimdi bi çıkar yol arıyodur , belki şimdi çok pişman , kalplerin sahibi Allah'tır , kimse bilemez , belki düzelir, ya ne bileyim yuvanın yıkılmasını istemiyorum, belki şimdi eşin de uyanık" ben ne yaptım" diye dūşünüyo

ben yapsaydım babam beni reddeder birde rezil ederdi ya
4ay saklamış bneden

He bağır , ağla , ağlada acını tek başına yaşıyosun

İçimi parcaladin yaa keşke elimde sihirli değnek olsa hiç dusunmez senin için kullanırdı m. Aileler böyle işte o tek mutlu olsun yuvası dağılmasın diye beş para etmez adamlara susuyorlar

Back
X