- 30 Mayıs 2014
- 1.908
- 1.523
- 133
söylenecek çok şey varda tükendim avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorumTū yazıklar olsun , ya kadına ya kumara dadanmış niye farkedemedin diyemicem bunlar profesyonel sinsi oluyorlar bizim başımızdan da geçti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
söylenecek çok şey varda tükendim avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorumTū yazıklar olsun , ya kadına ya kumara dadanmış niye farkedemedin diyemicem bunlar profesyonel sinsi oluyorlar bizim başımızdan da geçti
o çocuğun da günahına girdi aşağlıkBakmasana ne bakıyosun , lanet gelsin tükür gitsin, bak girecen depresyona , çocuğunu düşün , onun küçücük kalbinde ne fırtınalar kopuyodur , ona sarıl
çok yanlız kaldım aha gene delirmek üzereyimSanırım bi ikimiz kaldık , benim koca uyanıp görürse tableti yedirir![]()
adam msj bile atmadı bi açıklamada yapmadı aldatsa bu kadar koymazdıNeyse anlat ben alıştım dinlemeye, gel sarılalım ablacım![]()
daha çok pişman olacak o daha ne pişman olacak o sürünecekYüzū tutuyomu ki mesaj atsın , belki şimdi o da pişman ne biliyon
ben şuna çok katılıyorumAdamda cesarete bak yahuu... Babanizin ellerinden opuyrum sizin için susmus.. Üzülme demek saçma klasik çünkü bende nişan atınca üzülme derlerdi o diyeneler gözüme batardi... Acini yasa ama bil ki o adam hem yuvasını yikmanin pişmanlığını hem kul hakkının ağırlığını kalbinde his edecek ve sanmayin ki siz üzgün o mutlu.. Daha da pişman olacak eminim inşallah atlatirsiniz çabucak![]()
ben yapsaydım babam beni reddeder birde rezil ederdi yaAdamda cesarete bak yahuu... Babanizin ellerinden opuyrum sizin için susmus.. Üzülme demek saçma klasik çünkü bende nişan atınca üzülme derlerdi o diyeneler gözüme batardi... Acini yasa ama bil ki o adam hem yuvasını yikmanin pişmanlığını hem kul hakkının ağırlığını kalbinde his edecek ve sanmayin ki siz üzgün o mutlu.. Daha da pişman olacak eminim inşallah atlatirsiniz çabucak![]()
kadın bı odada ben mutfaktayım o oarada ağlıyor ben burada ah be vega ne çileymiş be kızım
kıme ne anlatayım ki ben şimdi dışarıdan bakan ımrenırdı bızeHe bağır , ağla , ağlada acını tek başına yaşıyosun