bir yuvada böyle yıkılırmış

• Konu Sahibi Konu Sahibi vega4
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Zaten ayrı uyuyoruz , başka odadaýim , sanki dondurucunun içine girmişim

artık hiç umudum kalmadi yal bile kurmuyorum kı artık hiç bu kadar canım yanmadı kı benım

Mutluluğun ne olduğunu öğrenmek içindir belki bu acı.
Mutsuz olmadan mutlu olamıyor insanoğlu.
Onun cani daha çok yanacak.
Pişman olduğunu duydukça için rahatlayacak.
Sana yaşattığınin on katini yaşasın.

Yarın yine ihtiyacın olursa yazarsın Ablacım gerçekten heran uyanabilir , benimki de başka bi dert

Benim dünyam da farksız değil ben bana yapılanları dahada sindiremedim, geçmiyo , unutulmuyo, kahretsinki bana yaptığı herşeye rağmen , deli gibi seviyorum, kocama hastayım, ne yapayım,

Gözlerim kör olsaydı da onu hiç görmeseydim,iğrenç bir şekilde 3. Kadın mağduru oldum , valla hem de ne mağdur

....punun hediye ettiği gömleği elimle ütüledim , bide üstüne "Güle güle giy , çok yakıştı" dedim, tabi õğrendikten sonra gözünün önünde parçaladım gömleğini bide üstüne dayak yedim

La uyudunmu , nerdesin gel , deştim yine kanı durmayan yaramı

merhaba
bugun duyduklarım öğrendiklerim beni bitirdi
eski konulardan biliyorsunuz dava açtım ama genede vicdanım rahat olsun diye terapiste gittik ama hala midem bulanıyordu oğlum vardı bi şans vermeliydim diye düşündüm ama olmadı
bugun annemlerdeydim babam bir geldiki burnundan soluyor
eşim babamın banka hasapları ile oynayıp onun adına kredi çekmiş ve davamlı bi hesap numarasına para aktarmış babam biliyormuş ama saklamış benden
bugun burnumdan geldi ben şok oldum ve kvdemleri çağırdım boşanıyoruz dedim
yarın özel avukat tutacağim
ayrıca kvdem sizde kalcam dedi ve geldi ben tek kalacaktım ve artık bende kalacak galiba kadın çok ağladı
kpderim ş*erefsiz eski eşimi aldı gitti o adamda perişan oldu
adli takip başlatacağim hesaplar için

canım çok yandı bugun eve geldim eşyalarını çöpe attım düğün albümünü yaktım kızlar içim sızlıyor
bana yaptıda oğlumuza nasıl yaptı
bu arada bız boşan demiştik diyenler hiç yazmasın zaten dilekçe verildi ki zaten konuların arasında yıllar yok dk olacak iş olsa boşanmak zaten beklemem
ne yapayım diye sormuyorum sürünecek zaten o
derdimi paylaştım daha yazılacak çok şey varda mecalim kalmadı bu gece uyku yok dertleşecek adam arıyorum
saygılar
Canim dur sakinles keskin sirke kupune zarar verir cektigini peki kendisi oduyor mu

bu kadar da olmaz ama yaa
çocuğunuz bu babanın yanında büyüyüp her türlü pisliği öğrenmesindense , babasını kısıtlı zamanlarda görmesi çok daha iyi olur
herşeyin ortaya çıktığına sevinmelisiniz
şehir değiştirmek istiyordunuz ne oldu

konunu bilmiyorum ama inşallah bundan sonrası senin ve evladın için en hayırlı şekilde olur.Allah yar ve yardımcın olsun...

Back
X