bir yuvada böyle yıkılırmış

• Konu Sahibi Konu Sahibi vega4
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba
bugun duyduklarım öğrendiklerim beni bitirdi
eski konulardan biliyorsunuz dava açtım ama genede vicdanım rahat olsun diye terapiste gittik ama hala midem bulanıyordu oğlum vardı bi şans vermeliydim diye düşündüm ama olmadı
bugun annemlerdeydim babam bir geldiki burnundan soluyor
eşim babamın banka hasapları ile oynayıp onun adına kredi çekmiş ve davamlı bi hesap numarasına para aktarmış babam biliyormuş ama saklamış benden
bugun burnumdan geldi ben şok oldum ve kvdemleri çağırdım boşanıyoruz dedim
yarın özel avukat tutacağim
ayrıca kvdem sizde kalcam dedi ve geldi ben tek kalacaktım ve artık bende kalacak galiba kadın çok ağladı
kpderim ş*erefsiz eski eşimi aldı gitti o adamda perişan oldu
adli takip başlatacağim hesaplar için

canım çok yandı bugun eve geldim eşyalarını çöpe attım düğün albümünü yaktım kızlar içim sızlıyor
bana yaptıda oğlumuza nasıl yaptı
bu arada bız boşan demiştik diyenler hiç yazmasın zaten dilekçe verildi ki zaten konuların arasında yıllar yok dk olacak iş olsa boşanmak zaten beklemem
ne yapayım diye sormuyorum sürünecek zaten o
derdimi paylaştım daha yazılacak çok şey varda mecalim kalmadı bu gece uyku yok dertleşecek adam arıyorum
saygılar

Merhaba öncelikle yaşadıklarına çok üzüldüm.Okurken eşini gırtlaklamak istedim.Online kredi çekmesi şeytanın aklına bile gelmez ki online kredi çekildiğinide ilk kez duyuyorum .Umarım bir an önce kurtulursun .Babanın hesabının şifresini nerden biliyor? Bence hukuki işlem başlatmalısınız bu yaptığı suç .

merhaba
bugun duyduklarım öğrendiklerim beni bitirdi
eski konulardan biliyorsunuz dava açtım ama genede vicdanım rahat olsun diye terapiste gittik ama hala midem bulanıyordu oğlum vardı bi şans vermeliydim diye düşündüm ama olmadı
bugun annemlerdeydim babam bir geldiki burnundan soluyor
eşim babamın banka hasapları ile oynayıp onun adına kredi çekmiş ve davamlı bi hesap numarasına para aktarmış babam biliyormuş ama saklamış benden
bugun burnumdan geldi ben şok oldum ve kvdemleri çağırdım boşanıyoruz dedim
yarın özel avukat tutacağim
ayrıca kvdem sizde kalcam dedi ve geldi ben tek kalacaktım ve artık bende kalacak galiba kadın çok ağladı
kpderim ş*erefsiz eski eşimi aldı gitti o adamda perişan oldu
adli takip başlatacağim hesaplar için

canım çok yandı bugun eve geldim eşyalarını çöpe attım düğün albümünü yaktım kızlar içim sızlıyor
bana yaptıda oğlumuza nasıl yaptı
bu arada bız boşan demiştik diyenler hiç yazmasın zaten dilekçe verildi ki zaten konuların arasında yıllar yok dk olacak iş olsa boşanmak zaten beklemem
ne yapayım diye sormuyorum sürünecek zaten o
derdimi paylaştım daha yazılacak çok şey varda mecalim kalmadı bu gece uyku yok dertleşecek adam arıyorum
saygılar
Diğer konunuzdan dolayi şeref haysiyet yoksunu bir adam olduğu okadar belliydiki onu yapan biri için buna çok şaşırMAM.
Allah şu saaten sonra senin ve yavrunun yardımcınız olsun. Sen eski konuyu alenen davada dilekçede açıkladınmı. Moralin bozuk ama söylemek isterim. Çocuğunu ona haftada 1 gün bile göstermen sakıncalı olabilir. Bu yüzden bunu anlatman gerekebilir. Yani çocuğunu alıp saçma sapan birileri ile saçma sapan bir ortama sokmasindan çekindim ben.

Babana da böyle bir kalpazanlık yapması çok itici geldi, bu adam sakat mı aklık olarak? Hesaplarla oynaması akrabalık bağı oluşturmuyor, büyük ihtimalle cezası ağır olur. Bildiğin hırsızlık, suç teşkil etmiş.

Baban sen üzülme diye saklamış bence ama maddi olarak sorunumuz yok diyordun bu adam neden böyle bir yol seçmiş ki niye dolandırmış

Canım benim bu adamdan hayır gelmez sana sadece zarar gelir izinsiz babanın parasını çekip harcamalar babanın parasına minnet edecek kadar adiii

Diğer konunuzdan dolayi şeref haysiyet yoksunu bir adam olduğu okadar belliydiki onu yapan biri için buna çok şaşırMAM.
Allah şu saaten sonra senin ve yavrunun yardımcınız olsun. Sen eski konuyu alenen davada dilekçede açıkladınmı. Moralin bozuk ama söylemek isterim. Çocuğunu ona haftada 1 gün bile göstermen sakıncalı olabilir. Bu yüzden bunu anlatman gerekebilir. Yani çocuğunu alıp saçma sapan birileri ile saçma sapan bir ortama sokmasindan çekindim ben.
yazmadım çünki ileride oğluma senın baban da şuydu denmesini istemiyorum sonuçta aynı soyadı paylaşacaklar

İstanbulda mısın gel karşılıklı sohbet edelim birer duble içelim rahatlarsın.
yok canım değilim ablama para yollanacağı zaman babam karttan anlmadığı için ona söyledi sen yolla diye oda hortumlamış

bu kadar da olmaz ama yaa
çocuğunuz bu babanın yanında büyüyüp her türlü pisliği öğrenmesindense , babasını kısıtlı zamanlarda görmesi çok daha iyi olur
herşeyin ortaya çıktığına sevinmelisiniz
şehir değiştirmek istiyordunuz ne oldu
kvdem ayaklarıma kapandı bizi torunumuzdan ayırma ne istersen yaparız diye off çok kötüyüm

Önceki konularına baktım canım arkana dönüp bakma bile bu adamın tutulacak hiç bir tarafı kalmamış ne kadar yanında bulundurursan okadar zarar ziyan sana

savcılığa şikayet etsin babanız
o öyle kolay kurtulamayacak pislik adam
bu sefer hapis yatacak diyor senın oğlunun rızkı kesilir diyor nafaka versin sana diyor hırsız damgası yerse çalışamaz diyor

evet bazı internet bankacılığı uygulamaları buna izin veriyor.
ama işin enteresan tarafı, ortaya çıkacağı belli bir durum olmasına rağmen bunu tercih etmiş.
demek ki o da boşanmaya kesin gözüyle bakıyor, her şeyi yıkıp geçiyor.
sizin dava etmeyeceğinizi ve bunun yanına kalacağını düşünmüştür muhtemelen.

peki o paraları ne yapmış? bunu da merak ettim ben.

evet bazı internet bankacılığı uygulamaları buna izin veriyor.
ama işin enteresan tarafı, ortaya çıkacağı belli bir durum olmasına rağmen bunu tercih etmiş.
demek ki o da boşanmaya kesin gözüyle bakıyor, her şeyi yıkıp geçiyor.
sizin dava etmeyeceğinizi ve bunun yanına kalacağını düşünmüştür muhtemelen.
o daha çok sürünece adli rapor çıkacak kımlere nasıl harcamış tek tek çıkacak ortaya
yok oyle yanına kalmayacak

bu sefer hapis yatacak diyor senın oğlunun rızkı kesilir diyor nafaka versin sana diyor hırsız damgası yerse çalışamaz diyor

kimseyi dinlemeyin
kv kp de sizin yanınızda cünkü sizi yumuşatmak için
sanki bu adam dışarıda olsa nafakayı tam verecek
hiç olmazsa cezasını ceksin
yaptığı yanına kar mı kalsın
bir şey söyleyeyeceğim üzülmeyin ama
bu işte tek basınasınız
ne sizin aileniz ne de onun ailesi size destek olmayacak hatta sizi vazgecirmeye calışacaklar
siz kulakları tıkayın
adam yaparken düşünmemiş siz mi düşüneceksiniz
mahkemede her şeyi anlatın en ince ayrıntısına kadar

verir mi bakalım nafaka ? savcılığa vermek istemeseniz bile tüm çevresine akrabalarına rezil ederdim ben olsam. siz fazla iyi niyetlisiniz gibi hissediyorum ben yorumlarınızdan

Back
X