bir yuvada böyle yıkılırmış

• Konu Sahibi Konu Sahibi vega4
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
vega eşinin ailesi diğer şeyleri de biliyor mu? yani anlattın mı?

çıkmıyorlar hayatımdan kırmamaya çalışıyorum ama olmuyor
bugun kpderım ilk defa bana sarılıp ağladı uzulduler zaten ama şu vıcdanım yok mu söküp atasım var

İstemezler tabii boşanmanızı, musibet gibi oğulları var sizden boşanırsa onların başına saracak.Başlarında istemedikleri için böyleler.
Kp sinin parasını çalmaya utanmayan adam kendi ailesine de yapar neden utansın hem sapık hem hırsız.

peki sence ne yapmış olabilir yani eşini tanıyorsun nereye harcamış olabilir?

çok fena bir durum ya.
evden işe işten eve bı adamdı ya hıç bı aksam dısarı cıktığını bilmem kı ben beynım dondu herşeyi beklerım artık canım aaa onu yapmaz demem yanı zaten tanımamısım kı

vega eşinin ailesi diğer şeyleri de biliyor mu? yani anlattın mı?
evet biliyorlar dedimki terapiste oğluma ılerıde anne neden derse
yavrum ben çok denedım olmadı demek için gittim dedim ama artık o elimde bi şey bırakmadı belkide oğlum sonra ıyıkı ayrıldın dıyecek

kime gönderiyormuşki acaba ya babanıza da yazık adamın da hakkına girmiş bu pis adam :( inşallah tez zamanda kurtulursunuz. bundan sonrası için çocuğunuzla size de mutlu bir yaşam dilerim :(

benım soyadımı alsın ıstıyorum ben
Canim senin adinacok uzuldum Allah yar ve yardimcin olsun cocugunun soyadinin degismesi icin esinin cok buyuk suclar islemesi gerek yani tecavuz planlayarak haince cinayet gibi anca bu suclarla cocugu ustune alabilirsin avukat arkadasimdan duymustum bi ara yani dolandiricilik hirsizlik gibi davalarda mahkeme cok uzarmis ve kesinlikle bi avukat tutman sartmis

Canim senin adinacok uzuldum Allah yar ve yardimcin olsun cocugunun soyadinin degismesi icin esinin cok buyuk suclar islemesi gerek yani tecavuz planlayarak haince cinayet gibi anca bu suclarla cocugu ustune alabilirsin avukat arkadasimdan duymustum bi ara yani dolandiricilik hirsizlik gibi davalarda mahkeme cok uzarmis ve kesinlikle bi avukat tutman sartmis
avukat öğleden sonraya randevu verdı canım hırsılık işte sapıklıkta var zaten

kpderim bırakmaz ona maaşını alır elinden getirir
evet yumuşatmaya çalışıyorlar ama yemezler
kpderim devamlı ağlıyor adam 65 yaşında çok yazık oldu
sıkıştım araya ama bıttı eşyalarını yıgdım kapıya diş fırçasını bile görmek istemiyorum

İt iti isırmaz derler bugün böyle konuşur kp yarın baska turlu konusur bence cok güvenme bence artık ailende senin yanında

kpderim bırakmaz ona maaşını alır elinden getirir
evet yumuşatmaya çalışıyorlar ama yemezler
kpderim devamlı ağlıyor adam 65 yaşında çok yazık oldu
sıkıştım araya ama bıttı eşyalarını yıgdım kapıya diş fırçasını bile görmek istemiyorum
Şunu unutmaki kayinpederin senin değil oğlu için ağlıyor. Normal bir olay değil bu rezil olacak çünkü

bu sefer hapis yatacak diyor senın oğlunun rızkı kesilir diyor nafaka versin sana diyor hırsız damgası yerse çalışamaz diyor
bunu kayın valideniz mi diyor? babanızın parasını çalan hırsız nafaka mı verekcekmiş size? Oğlunuzun rızkını Allah verir o şerefsiz değil.

Back
X