'' Bir yuvayı yıkmak bu kadar basit mi ?''(2008 yılı konusu)

evli akadaşlar asla ve asla eşinizle tartışırken sakın boşanma lafını ağzınıza almayın bend eilk evlendiğime e boşanlım o zaman vs derdim birgün eşim dediki bak böyle yaprsan birgün gerçekten boşanırız üzülürüz kes sakın bir daha da alma ağzına dedi dondum kaldım haklıydı çünkü o gunden beride adamın beynini vır vır yemiyorum oda beni tanıdı ailesi hakkında da tartışmıyoruz otuup birlikte eleştiriyoruz sorun kimin ailesindeyse bize göre o zaman inanın hem kocamdan gizli kimseyi eleştirmiyorum hemde haksızklık olmuyo ve eleştirip konuyu kapıyoruz saygı sınırları içinde ve iunu öğrendik ikimizde haklısın aşkım ben yalnış düşünmüşüm demeyi benim ailem de bende eşimden yada ailesinden mükemmler değilim zaten kayınvalidem allah razı olsun anneme asla laf söyletmez bana kızar yine annemi korur sizde bu yöntemi deneyin kızlar inanın evlilik o zaman farklılaşıyor ve iyikide evlenmişim diyorum

Bugün Peygamber efendimizin doğduğu gündür. Peygamber efendimiz rebiül evvel ayının gecesi doğmuştur. Her yıl bu günde müslümanlar peygamberimizin dünyaya gelişini dualarla anarlar. Bu gece eller semaya kalkar, yürekler yaratana onun için açılır.

Bu gece kulun yalvarış ve yakarışlarını Yüce Mevla'ya sunacağı ve O'nun sonsuz affından, merhametinden, iyiliğinden bol bol yararlanacağı umut, huzur ve müjde gecesidir.

Avuçların açıldığı, gözlerin yaşardığı, ilahi esintilerin kalpleri okşadığı anın bir asra bedel olduğu bu gece dualarda birleşmek dileğiyle,

Hayırlı KANDİLLER…a.s.

amin bitanem senin de kandilin mübarek olsun. ben bişey sormak istiorum kızlar iki günden beri regliyim bugünde mübarek bi gün boş geçirmek istemiyorum napcam bilmiorum yardım

amin bitanem senin de kandilin mübarek olsun. ben bişey sormak istiorum kızlar iki günden beri regliyim bugünde mübarek bi gün boş geçirmek istemiyorum napcam bilmiorum yardım

Namaz kılamazsın hayatım ama abdest alıp Kuran dinleyebilirsin, duasını alabilirsin, bol bol Estağfirullah Suphanallah Allahu Ekber La ilahe İllallah... tespihlerini, esmaül hüsnalardan Allah'ın doksan dokuz ismini çekebilirsin, bol bol dua edenilirsin diye biliyorum:1hug:

Son düzenleme:
çok saol canım bu gece elimden geleni yapıcam allahım kimsenin yuvasını bozmasın.

çok yeni canım evliliğiniz başlarda oluyor kavgalar ama eşinin her seferinde gitmesi normal değil seninse kendine zarar vermen çok yanlış yapma kendine bunu güzelim

ewt canım çok zor günler geçirdim ve geçiriyorum. ama bi evliliği bitir me sebebi olmaz diye düşünüyorum.

salavat getirebilirsin okuyabildiğin kadar

canim bak sana unuttum yazmayi ve butun arkadaslara soyluyorum hergun ya vedud ya fettah isimlerini zikretmeyi vird edinin mutlaka cekin bir zaman sonra farki anliyacaksiniz daha dualar var ben yazicam size unutmayin

canım çok üzüldüm gercekten evliligin ilk aylarında tartışmalar daha fazla oluyor ama hemen boşanma yoluna gitmeyin derim ben.tekrar deneyin ortada bosanmayı gerektirecek bir durum da yok.

Naz belliki siniri kafasına vurdu gidip dilekçe verdi ama sonradan pişman oldu ve zaman istiyor. İnşaALLAH düzelir. Hem mahkemede ilk duruşmada boşamaz. 6 aylık süre verir ilk önce eğer boşanmanız için gerçekten geçerli bir sebep yoksa.

Allah yardimcin olsun kardesim ama artik bosanmak okadar kolay deil. Hakim ilk önce evlilik terapistine gönderiyo trapistin onayiyla bosanabiliosun eger terapiste giderseniz seni az da olsa seviosa sorunlariniz hallolacaktir... Hem üzülmene degmez bence ya 3_5 sene sonra cocuk olduktan sonra bunu yapsaydi erkenden kurtuldugun için sükret ölmek nedemek aile kavramini bile bilmeyen bi adam için anani babani üzmeye allahin sana bahsettigi ömre son vermeye degermi allah senin için en hayirlisini versin.... He buarada benim eşimde beni annemlere birakip 1 ay ortadan kayboluodu yeni evliyken 3 senelik evliyim bende yengem bana cevirgel duasini verdi okumam için bi okiyim dedim inanki cuma okudum cts geldi ve eve gelmem için yalvardi bi dene lütfen etkisini görücene inaniyorum....

anlaşılan ufak sorunları büyük hale getirmiş eşin ve seni gözden hemen çıkarmış mahkemeye gitmiş. Sakın ölümü falan düşünme kimse için değmez sen ölürsün o hayatını yaşar.üzülmez bile.
eğer gerçekten seviyorsan ve hala umudun varsa konuşmaya çalış.belki bir ortak nokta bulursunuz. ama hayatından kimse için vazgeçme. boşanmak kötü birşey değil sonuçta çocukta yok orta da kalacak. hayatına yeni bir düzenle devam edersin. sadece fiker vermek bizimki en doğru karar senin.

kusura bakmayın kızlar dünden beri giremedim kk!!! dün o pislik adam msj attım.nasıl o yastığı başını rahar rahar yatiosun 1 aydan beri nasıl vicnada sahip bi adamsın o msjım üstüne tlfn kapandı ve bidaha hiç açılmadı. az öncee yaşadığm şehir kocaman bi dağ tepesi var oraya çıktım arabaylaa beni ilk sevdiği ve ilk evlenme teklifi ettiği yerdii gözyaşarına boğularak çıktım arabanın el frenini çekmeyii düşündüm bi yaşadıklarıma hayata isyan ettim nedir bu çektiklerim. eşim geçen pazar bana msj çektii biraz zamana bıraklım düzelir gibilerinden dün şerefsiz babası babamın arkdşına boşanıo demişlerr kızlar çıldırcam aklımı yitirmek üzereyimmmm herşeyden bıktık sadece ölmek istiorum. çünküüü başkaa çarem kalmadıı....

ah be nazım Allahım yardımcın olsun bende 1,5 yıllık evliyken ayrıldım 6 ay ldu boşanalı banada çok yaptılar çok icimi acıttılar ailsi yüzünden bana yapmadığı kalmadı hep onlar yüzünden zulmetti bana ve bende dayanamadım ayrılmak istedim inanki bizimde yuvamızın yıkılmasını gerektirecek yani aşılamayacak problemlerimiz yoktu ama bu aşılamayacak dediğim şey göreceliymiş yani karşındaki insanın gücüne seni sahiplenişine bağlıymış bende eski eşime göre çok daha güçlüydüm çok iradeliydim ama o bir erkek olarak aciz dedikçe acizdi hep sabredeceğimi düşündü hep yaptıklarına katlanabileceğimi düşündü ama bende insanım bir yerde artık gücüm tükendi ve bitirdim severek ayrıldım içim kan ağlayarak hakime evet ayrılmak istiyorum dedim ama inanki ben onunlaykende hergün içim acıyordu gözlerimden yaş eksik olmazdı kuru kuruya sevgi işe yaramıyormuş hem ailesi hemde eşim günahsız yere hayatımı mahvettiler onları Allaha havale ediyorum onları günahsız yere çok yıprattılar bende anlam veremiyorum insanlar ne aşamalardan geçiyor ama yuvalarına sahip çıkıyorlar bizimde bu dünyadaki imtihanımız buymuş benim yuvam yıkıldı ama dilerimki seninki yıkılmaz canım benim şu mübarek günlerde rabbim kocana akıl fikir versin gönlüne senin yuvasnın sevgisini versin rabbim pişmanlık versin yaptıklarına pişman olsun ve sana hayır getirecekse bir ömür beraber olun inşallah canım ama hayır getirmeyeceksede çocuğunuz yokken bitmesi en güzeli Rabbim hakkında hayırlı olanı nasip etsin inşallah acılarından sıkıntılarından kurtarsın bol bol dua et ben hep dua ettim ve dualar sayesinde ayaktayım çok şükür Allaha emanet ol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…