bir zayıf eş isteyen koca vakası da benden, çok üzülüyorum:(((

bence esin durduk yerde problem yaratiyor, boyuna gore kilon gayet normal yani .

arkadaşlar istediğim en son şey konumda bir polemiğin yaşanması rica ederim tartışma olmasın ben içimi dökmek istedim ve iyi ki de öyle yapmışım rahatladım biraz ama yavaş yavaş ineceğim aşağı rakamlara..
ha bu arada 80den 60 a nasıl düştün diyenler de olmuş özelden yazabilirim yine o yöntemle başarırım inş. bu işi

Herkesin kilosu, beden şekli, kemik ağırlığı farklı. Hiç zayıflamalık bir kiloda değilsin, istersen verirsin. O kişiye kalmış bir şey. Benim boyum 1.68, kilom 60. Dışardan gayet iyi görünüyorum. Hiç sorunum yok o konuda ama mesela ben de en iyi 55 kilodaykenki halimi sevdiğim için 5 kilo daha vermek istiyorum. Fakat benim kansızlık gibi bir sorunum yok mesela. Olsa kaldırdım bu kiloda. Sana tavsiyem spor yapman. Mümkünse spor salonu, yoksa evde plates. Platesle vücut öyle güzel topluyor ki, hem sağlıklı olursun, hem de daha ince görünürsün. Çok zayıf olmak abartılıyor bence. Bir arkadaşım zaten kansızlığı varken zayıflayacağım diye diyete girdi kendine göre. Şimdi kansızlık, yorgunluk, Ekrem ağrıları yüzünden doktora taşınıyor iki de bir. Spor yapmak her hâlıklarda vücudun için yapabileceğin en güzel şey.

sizin ölçüleriniz kaç acaba?

Vallahi hic bilmiyorum, daha once hic olcmuslugum yok. Yani merak etmedim.

Bildim bileli ince yapiliyim diyeyim. Kilo aldigimda da belimedegil , yuzume ve boynuma gidiyor, yani balon suratli korkunc bir goruntu olusturuyorum

Baska bir arkadasim 1.62 boya 52 kilo ve fiziklerimiz inanilmaz benziyor, kendisi de 36 beden ve incecik. Vucudu cok hos, kaslari uzun , kolu bacagi esnek.

Begenenedim degilde komik buldum ondan güldüm. Ayni boylardayiz, yag oranim cok dusuk, 47-48 kiloyum ve 34 bedenim. Sen benden 10 kilo fazlasin nasi 34 olacan a gülüm
ben zaten 36 bedenim ama 34 giysilerim de var dedim, 53-54 olduğum zaman 34 idim. benim kas kütlem fazla.

işte herkesin görüntüsü, fizik yapısı,vs farklı bunu bir türlü anlayamayan arkadaşlar var halen ve konuyu ısrarla sabote eden...

Biraz zayifla o zaman olursun belki...sana cok iyi cevaplar gelmis gercek 34 beden kadinlardan canim...38 beden olmakda kotu degil zaten...
yahu 36 bedenim dedim, bazen 34 beden de oluyor dedim.38 beden kötü demedim. ne kadar komplekslisiniz yahu bir bırakın artık . her bedenin güzelliği var ama yakışana,yakıştırana. siz bana laf yetiştireceğinize kendi fiziğinizle ilgilenin kimbilir belki bir gün 36 beden olabilirsiniz. :)

ay tamam yeter şiştik artık . tamam 90 60 90 sın . bir sen bir banu alkan zaten bu memlekette :9
evet çalışıcam olurum eski bedenim . kaç kiloyla 36 olunuyor çok şükür biliyoruz ...oturduğumuz yerden atmıyoruz .38de olsam 40 da olsam allaha şükür bedenimden memnunum zaten ...kendimle barışığım gerek yok yukardan atmaya herşey görünüyor belli ...yetti artık cevap vermeyeceğim size ....herkes yanılıyor bir sen doğrusun mübarek bu nedir yaa..
ayrıca 59 küsür kiloyum .. yani senden bir iki kilo daha fazlayım canım benim ...oyla aramızda dağlar yok .boyumuz aynı belki senden uzunumdur bile . zaten diyetteyim ve eski kiloma dönücem inşş ..eskiden 52 kilouydum ve 36 bedendim .

aynen öyleyim 90-60-90. sanki çok olağanüstü bir durummuş gibi yansıtıyorsunuz. şu kilo ile şu beden olunur diye bir kural yok. spor,vücut yapısı,beslenme,vs bunlarla ilgiliyim,yıllardır sporla içiçeyim,atmıyorum yani. kimin barışık olup olmadığı belli :) hem saldırıp hem cevap vermeyeceğim diyorsunuz ya gerçekten güldüm :) iyi akşamlar...

senin dediklerin komikti ve ssaçma buldum yorum yaptım .inanmadım . herkes fikrini özgür olarak söyleyebilir . spor yapıyorsan biraz daha fazla yap o zaman biraz daha kilo ver :)sana da iyi akşamlar ..

İşççUOTE="greengirll, post: 38914570, member: 427748"]zaten kilomdan zayıf görünüyorum, arkadaşlar ise buna nedense inanmamakta. :)[/QUOTE]
İşte ben de onu dedim kas oranınız yüksektir siz tam tersini söylemişsiniz düzeltttim. Kilonun kaç olduğundan ziyade kas yağ oranı önemli. Beni de kilomdan hep beş altı kilo az sanırlar. Kilo ve boy aynı diye genelleme yapılmazkü

valla canım iyi sabırlıymışsın, önce kendine baksın.. ilk okurken dedim heralde filinta gibi bir adam da herkesi beğenmiyor heralde diye.. meğer göbekliymiş...
ya sen önce o göbeği erit desene... 65 kilo boyunuza göre gayet ideal..
size zayıf ol dediği zaman nasıl susuyorsunuz anlamıyorum.. desenize bende biskolata reklamındaki gibi bir erkeği çok beğenirim diye... kaslı maslı boylu poslu diye... kısasa kısas canım benim.. osenin canını acıtıyorsa laflarıyla sende acıt.. anlasın...

Benim eşimde kilodan hiç hoşlanmaz annesine bile karışır az ye diye.Benim 1.68 boyum 60 kiloyom sezeryandan kalan göbüşüm var biraz sinir ederdi beni.Bende altta kalmam bende baklava kas istiyorum diyorum ona hem doğum yapmış kadınım hiç takmıyorum onu çevremde herkez arkadaşlarım fiziğimi beğenir bi tek o laf yapardı artık eşiminde sesi çıkmıyo

ya bende oyleyim sadece bu kızcagız degil 173 boyum 56 kilom 89-70-94 olculerim ve evet 36 bedenlerin bel kısmı bol olur 34 beden cuk diye oturur ustume

Benim de üni den bir arkadaşım vardı kız 168 boyunda ve kilosu 80 küsürdü. Kiloluydu ama hiç 80 kilo gibi de durmuyordu kimse inanmıyordu kilosuna, Kızın etini zor çimdikliyorduk çok sıkıydı. :) biraz vücut yapısı ile ilgili bir şey

Gostericen ancak oyle inaniyorlar:)) herkesde ayni kilo ayni sekilde durmuyor vucutta rihannanin kalcasinin 82 cm oldugu yaziyor o kalca nasil 82 cm diyorum demekki vucut yapisi oyle

Konunuzun cevabı değil ama çok merak ettim sizi gaza getiren yazıyı, hangi yazıydı söyler misiniz?

Ben hamilelikleri de 27kg almıştım
Şişmanın,hiçbirşey yskışmıyor diye çok üzülürdüm
Eşim:
-sen böyle daha güzelsin bence hiç zayıflama derdi
Takılırdı severdi tımbişkiğimi.Önemli olan bebeğimizin sağlıklı gelişimiydi bundan dolayı hiç psikolojik yıpratmadı
Tabi ben verdim o kiloları
Şimdi diyıki bu kilo çok idaal.eee diyom hani o halim güzeldi.gülüyo yok bu daha güzel.peki senin hamileliğinde ne diyecek bu adam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…