- 6 Ekim 2013
- 1.172
- 300
- 133
bence esin durduk yerde problem yaratiyor, boyuna gore kilon gayet normal yani .merhaba kızlar başlıktan da anlayacağınız üzere durum bubiz eşimle çok severek evlendik 3 yıldır evliyiz,çocuğumuz henüz yok ,beni tanıdığında 75 kgdım boyum 170 evlendikten sonra abarttım biliyorum tartıda hayatımda en büyük rakamı gördüm 80i ve dur dedim kendime her yerim şiş şişti çok mutsuzdum ,denemediğim yol kalmamıştı o zamanlar liste ve diyetisyen dahil hiçbir şey fayda etmedi ama kk de okuduğum bir başarı öyküsü sayesinde bir senede 20 kg verdim 60 oldum ve çok mutluydum herkesten nasıl yaptınlar,iltifatlar vs. vs. bende kansızlık var aynı zamanda ve doktor bana kan ilacı verdi kan ilacından mıdır nedir şuanki kilom 65 ( yani boy 1.70 kg 65 ve asıl sorun eşimin bana söyledikleri benim çok zayıf olmamı istiyormuş en az 10 kg daha vermemi istiyormuş o zaman daha sexi olurmuşum ve bana dedi ki ben 80ken aslında o da çok mutsuzmuş ama dilini tutup söylemiyormuş bi ton laf ediyor ve dalga geçiyor....ben de ne kadar hırslansam da başaramıyorum ((
kızlar neden böyle oluyor aşktan ölerek evlendiğimiz eşlerimiz de dahil eşler neden kg konusunda psikolojik baskı kuruyor üzerimizde((( istisnaları alkışlıyorum
sizin ölçüleriniz kaç acaba?
ben zaten 36 bedenim ama 34 giysilerim de var dedim, 53-54 olduğum zaman 34 idim. benim kas kütlem fazla.Begenenedim degilde komik buldum ondan güldüm. Ayni boylardayiz, yag oranim cok dusuk, 47-48 kiloyum ve 34 bedenim. Sen benden 10 kilo fazlasin nasi 34 olacan a gülüm
ay birlik olup beni alt etmeye çalışıyorsunuz sanırım, siz kendi kilonuzu söyleyiniz bakalım...
işte herkesin görüntüsü, fizik yapısı,vs farklı bunu bir türlü anlayamayan arkadaşlar var halen ve konuyu ısrarla sabote eden...Vallahi hic bilmiyorum, daha once hic olcmuslugum yok. Yani merak etmedim.
Bildim bileli ince yapiliyim diyeyim. Kilo aldigimda da belimedegil , yuzume ve boynuma gidiyor, yani balon suratli korkunc bir goruntu olusturuyorum
Baska bir arkadasim 1.62 boya 52 kilo ve fiziklerimiz inanilmaz benziyor, kendisi de 36 beden ve incecik. Vucudu cok hos, kaslari uzun , kolu bacagi esnek.
zaten kilomdan zayıf görünüyorum, arkadaşlar ise buna nedense inanmamakta. :)Kas oranı fazla yağ oranı düşükse tam tersine kilonuzdan zayıf görünürsünüz fazla değil
yahu 36 bedenim dedim, bazen 34 beden de oluyor dedim.38 beden kötü demedim. ne kadar komplekslisiniz yahu bir bırakın artık . her bedenin güzelliği var ama yakışana,yakıştırana. siz bana laf yetiştireceğinize kendi fiziğinizle ilgilenin kimbilir belki bir gün 36 beden olabilirsiniz. :)Biraz zayifla o zaman olursun belki...sana cok iyi cevaplar gelmis gercek 34 beden kadinlardan canim...38 beden olmakda kotu degil zaten...
ay tamam yeter şiştik artık . tamam 90 60 90 sın . bir sen bir banu alkan zaten bu memlekette :9yahu 36 bedenim dedim, bazen 34 beden de oluyor dedim.38 beden kötü demedim. ne kadar komplekslisiniz yahu bir bırakın artık . her bedenin güzelliği var ama yakışana,yakıştırana. siz bana laf yetiştireceğinize kendi fiziğinizle ilgilenin kimbilir belki bir gün 36 beden olabilirsiniz. :)
aynen öyleyim 90-60-90. sanki çok olağanüstü bir durummuş gibi yansıtıyorsunuz. şu kilo ile şu beden olunur diye bir kural yok. spor,vücut yapısı,beslenme,vs bunlarla ilgiliyim,yıllardır sporla içiçeyim,atmıyorum yani. kimin barışık olup olmadığı belli :) hem saldırıp hem cevap vermeyeceğim diyorsunuz ya gerçekten güldüm :) iyi akşamlar...ay tamam yeter şiştik artık . tamam 90 60 90 sın . bir sen bir banu alkan zaten bu memlekette :9
evet çalışıcam olurum eski bedenim . kaç kiloyla 36 olunuyor çok şükür biliyoruz ...oturduğumuz yerden atmıyoruz .38de olsam 40 da olsam allaha şükür bedenimden memnunum zaten ...kendimle barışığım gerek yok yukardan atmaya herşey görünüyor belli ...yetti artık cevap vermeyeceğim size ....herkes yanılıyor bir sen doğrusun mübarek bu nedir yaa..
senin dediklerin komikti ve ssaçma buldum yorum yaptım .inanmadım . herkes fikrini özgür olarak söyleyebilir . spor yapıyorsan biraz daha fazla yap o zaman biraz daha kilo ver :)sana da iyi akşamlar ..aynen öyleyim 90-60-90. sanki çok olağanüstü bir durummuş gibi yansıtıyorsunuz. şu kilo ile şu beden olunur diye bir kural yok. spor,vücut yapısı,beslenme,vs bunlarla ilgiliyim,yıllardır sporla içiçeyim,atmıyorum yani. kimin barışık olup olmadığı belli :) hem saldırıp hem cevap vermeyeceğim diyorsunuz ya gerçekten güldüm :) iyi akşamlar...
valla canım iyi sabırlıymışsın, önce kendine baksın.. ilk okurken dedim heralde filinta gibi bir adam da herkesi beğenmiyor heralde diye.. meğer göbekliymiş...kendisi göbekli canım large giyiyor,saçı beyaz değil genciz daha :)o 29 ben 26..hiç kendine dönüp bakmıyor aynada..ben başarabilsem isterim zayıf olmayı kim istemez ki( ama erkekler neden böyle can sıkıyorlar??benimle aynı durumda olan arkadaşlarla dertleşmek isterim...
ya bende oyleyim sadece bu kızcagız degil173 boyum 56 kilom 89-70-94 olculerim ve evet 36 bedenlerin bel kısmı bol olur 34 beden cuk diye oturur ustume
Gostericen ancak oyle inaniyorlar:)) herkesde ayni kilo ayni sekilde durmuyor vucutta rihannanin kalcasinin 82 cm oldugu yaziyor o kalca nasil 82 cm diyorum demekki vucut yapisi oyleBenim de üni den bir arkadaşım vardı kız 168 boyunda ve kilosu 80 küsürdü. Kiloluydu ama hiç 80 kilo gibi de durmuyordu kimse inanmıyordu kilosuna, Kızın etini zor çimdikliyorduk çok sıkıydı. :) biraz vücut yapısı ile ilgili bir şey
merhaba kızlar başlıktan da anlayacağınız üzere durum bubiz eşimle çok severek evlendik 3 yıldır evliyiz,çocuğumuz henüz yok ,beni tanıdığında 75 kgdım boyum 170 evlendikten sonra abarttım biliyorum tartıda hayatımda en büyük rakamı gördüm 80i ve dur dedim kendime her yerim şiş şişti çok mutsuzdum ,denemediğim yol kalmamıştı o zamanlar liste ve diyetisyen dahil hiçbir şey fayda etmedi ama kk de okuduğum bir başarı öyküsü sayesinde bir senede 20 kg verdim 60 oldum ve çok mutluydum herkesten nasıl yaptınlar,iltifatlar vs. vs. bende kansızlık var aynı zamanda ve doktor bana kan ilacı verdi kan ilacından mıdır nedir şuanki kilom 65 ( yani boy 1.70 kg 65 ve asıl sorun eşimin bana söyledikleri benim çok zayıf olmamı istiyormuş en az 10 kg daha vermemi istiyormuş o zaman daha sexi olurmuşum ve bana dedi ki ben 80ken aslında o da çok mutsuzmuş ama dilini tutup söylemiyormuş bi ton laf ediyor ve dalga geçiyor....ben de ne kadar hırslansam da başaramıyorum ((
kızlar neden böyle oluyor aşktan ölerek evlendiğimiz eşlerimiz de dahil eşler neden kg konusunda psikolojik baskı kuruyor üzerimizde((( istisnaları alkışlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?