bir zayıf eş isteyen koca vakası da benden, çok üzülüyorum:(((

haklısın canım hem de tepeden tırnağa kilo her zaman hassas noktamdır oradan vuruyor takmamam lazım bi becerebilsem

aslında kısasa kısas madem medyadaki kadınları beğeniyo, onlar gibi 34 beden istiyor o zaman sende ondan baklava iste bakalım, kocacım göbeğinde 6 baklavan olmadığı için çok mutsuzum, öyle olsan daha sexi olurdun de, hatta kas isimlerinide ezeberle, şu grup kasların böyle bu grup kasların şöyle olmalı diye

Bu vücut şekliyle alakalı. Aynı kiloyu bazı vücut kaldırır bazısı kaldıramaz. 1.73 boyundayım, şu an 59 kiloyum, bir ara 63'e kadar çıkmıştım. Çocukluğumdan beri bir sportif faaliyetin içinde olduğum için kas oranım fazla. Buna rağmen 60'lı kilolar bana fazla geliyor. Dombili oluyorum. 53-55 arası ideal kilom benim. Konu sahibinin de 55 kilo olduğunda çok zayıf olacağını sanmıyorum. 38 beden civarı olur.
Bunlar bir tarafa göbekli bir erkek bana kilo ver diyecek, alnını karışlarım onun. Önce sen göbeğini erit bakalım, başarabilirsen ben de kilo vereyim derim. Bu kadar yüz vermeyin şu adamlara.

Boyunuza gore kilonuz normal .

Niye kendinizi ezdiriyorsunuz, siz kasli erkek seviyorum derseniz o haftada her gun spor salonuna gidecek mi?

görsellik çokmu önemli yaaa bence kendi temizliğine özen gösteren her kadın güzel ve çekicidir
karısı zayıf olan şişman ister şişman olan zayıf ister insan neden elindekinin kıymetini bilmez ki

Anlamiyorum bu zayıflık sevenleri, benim boyum 172 kilom 50ydi çabaladım 54 oldum hâlâ da almaya çalışıyorum. Zayıf sexi diye bişey yok ki, bence etine dolgun kadın sexidir. Göğüslerim dolgun değil kalçam da aynen, ben çok zayıf mankenleri de begenmem. Evet zayıflayın ama kendiniz için, aynaya baktığınızda mutlu olmanız için. Yani seven adam hertürlü sever. Siz de onu beğenmediģinizi imâ edin, evlilikten korkar oldum

ilk önce zayıflayıp sonra ondan sonra kıvanç gibi olmasını isteyeceğim ondan (kıvanç tatlıtuğa gıcık oluyor da) kızlar fena gaza geldim kansızlık meselesine gelince 75ken de kansızdım şimdi 65 yine kansızım ama aradaki fark malum.sabahları pekmez ve günde 1 tane demir hapıyla o da çözülür inş. vee buraya yazacağım sonuçları konum gerilere düşse bile gelip yazacağım bir kere başardım yine yapabilirim yorumlarınız için sağolun intikamım muhteşem olacak

Dönüp bir kendine bak derdim, muhakkak bir sorunu vardır fiziksel olarak göbeklidir,keldir vs vs ya da bunlar yoksa ıyy ağzın kokuyor bana laf edeceğine git bir ağzına baktır sonra bana gel laf et derim sorunlu bunlar ya okuyunca gerçekten sinirleniyorum bu kocalara evlendiğinde de çok zayıf değilmişsin ki şimdi neyin lafını yapıyor dönsün kendine baksın biraz kendisi de brad pit galiba

şeytan diyor yap bi şok diyet vicdan azabı çeksin söylediklerinden pişman olsun

boyum 172 nişan öncesi kilo vermiştim ben de... düğün zamanı 68 kiloydum geçen kına fotolarından birini gösterdim eşime 1 seneye böyle olacağım yine diye. iskeletor gibi kemiklerin sayılıyor 70 i aşağıya düşme sakın; dedi. ki bu adam evlenmeden önce kiloma takıktı
kilolu hamile kalıp üzerine baya da kilo aldım ben...

herkesin kilo-boy oranı farklıdır dediğiniz gibi. mesela benim boyum da 172 ve 65 kilo olduğum zaman 36 beden oluyorum.

canım ben de bana karışmıyor zannediyordum da asıl yüzü şimdi ortaya çıktı emin ol sen 71den 61 e in o da ne kadar mutlu olduğunu gösterecektir sana hatta benimki yüz buldu astar istiyor...

tatlım ben 61 e indim daha önce kıskançlıktan karışmıyor eşim bendeinmek istiyorum ama son zamanlarda o kadar verip aldım ki bıktım
önceden 53 tüm sigarayı bıraktıktan sonra kademeli olarak kilo almaya başladım 5 senedir al ver mahfoldum

65 olsam 40 olurum ben kesin. Kemikleriniz ağır o zaman sizin. Ben et yığını oluyorum kilo alınca, kemiklerim kayboluyor

Eşinizin boyu ve kilosu kaç?
Çiftlerin birbiriyle orantılı olması bence daha önemli. Bir taraf epey kilolu, diğeri zayıf ise bir tuhaf duruyor sanki, çift değillermiş gibi.
Yani eşiniz de öyle çok fit değilse, balık etli olarak ben senin yanına yakışıyorum. Zayıflayacaksak beraber zayıflamamız şart diyin. Ya o da motive olur, ya da kendi gözü yemiyeceğinden size de sızlanmayı keser diye düşünüyorum.

Bu mesaj sonrasi herkesin vücudunda boy kilo cidden başka duruyor diye düşündüm:)))
1.60 52 kilo ve 36 bedendeym 50 ve asagisinda cook zayif oluyorum ama bilemedim simdi ben mi objektif bakamiyorum kendime acaba:)))))

Ben anlamıyorum bu erkekleri yahu. Sanki kendileri çok matahlar ve kusurları yok. Sözlüm kendi kilosuna bakmadan banada zayıfla diyor kendide istiyor zayıflamayı ama kendinden çok bana diyor kilo ver diye. Kilo vermeye başlayınca kıskanırım zayıflarsan zorla yediririm diyor. Gerçekten hepsi dengesiz. Tabi benim vermem gereken çok kilo var, kilonuza şükredin :)

Eşinize göbeğiyle ilgili baskı yapsanıza siz de. Ben de göbeğine ses etmiyorum ama hiç hoşlanmıyorum baya yağ torbası diye. Belki nasıl hissettiğinizi anlar.

Bu mesaj sonrasi herkesin vücudunda boy kilo cidden başka duruyor diye düşündüm:)))
1.60 52 kilo ve 36 bedendeym 50 ve asagisinda cook zayif oluyorum ama bilemedim simdi ben mi objektif bakamiyorum kendime acaba:)))))
Kaslı vücut kilo alsa da daha ince görünür sanıyordum ama oldukça kaslı olmama rağmen kiloyu kaldırmıyor benim vücudum. Kemik yapısıyla alakalı sanırım. Gerçi benim basenim yok, totom da küçük ama 53-55 ideal kilom. 36-38 arası bir bedende oluyorum bu kilodayken. Şu an 59 kiloyla tamı tamına 38 bedenim. 38 beden olan her şeyi denemeden alabiliyorum.

Senin yanında sana uygun görünebilmek için zayıflamıyorum deyin. Niye susuyorsunuz kendinizi niye ezdiriyorsunuz hanımlar aaa yapmayın biz ki triplerin kraliçesiyiz sizin iki dakikada sözlerinizle gömmeniz gerekiyordu onu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…