Eşinizin istediği rakamlar sacma. Sizin de ona bu kadar söz hakki taniyip uzulmeniz gereksiz. "Ben bu şekilde mutluyum sen de buna alissan iyi edersin ha bu arada ben senin kasina göbeğine bir şey demiyorum bence bu konularda birbirimizi uzmeyelim canini skmak istemem" diyip kapatin.
Kendinizi sevin ya.. Erkekler hassas tarafimiza oynamayi hep çok sever üstünlük kurmak için. Oyununa gelmeyin
şeytan diyor yap bi şok diyet vicdan azabı çeksin söylediklerinden pişman olsun
Bu vücut şekliyle alakalı. Aynı kiloyu bazı vücut kaldırır bazısı kaldıramaz. 1.73 boyundayım, şu an 59 kiloyum, bir ara 63'e kadar çıkmıştım. Çocukluğumdan beri bir sportif faaliyetin içinde olduğum için kas oranım fazla. Buna rağmen 60'lı kilolar bana fazla geliyor. Dombili oluyorum. 53-55 arası ideal kilom benim. Konu sahibinin de 55 kilo olduğunda çok zayıf olacağını sanmıyorum. 38 beden civarı olur.
Bunlar bir tarafa göbekli bir erkek bana kilo ver diyecek, alnını karışlarım onun. Önce sen göbeğini erit bakalım, başarabilirsen ben de kilo vereyim derim. Bu kadar yüz vermeyin şu adamlara.
canım ben de bana karışmıyor zannediyordum da asıl yüzü şimdi ortaya çıktı emin ol sen 71den 61 e in o da ne kadar mutlu olduğunu gösterecektir sana hatta benimki yüz buldu astar istiyor...
65 olsam 40 olurum ben kesin. Kemikleriniz ağır o zaman sizin. Ben et yığını oluyorum kilo alınca, kemiklerim kayboluyorboyum 172 nişan öncesi kilo vermiştim ben de... düğün zamanı 68 kiloydum geçen kına fotolarından birini gösterdim eşime 1 seneye böyle olacağım yine diye. iskeletor gibi kemiklerin sayılıyor 70 i aşağıya düşme sakın; dedi. ki bu adam evlenmeden önce kiloma takıktı
kilolu hamile kalıp üzerine baya da kilo aldım ben...
herkesin kilo-boy oranı farklıdır dediğiniz gibi. mesela benim boyum da 172 ve 65 kilo olduğum zaman 36 beden oluyorum.
Bu mesaj sonrasi herkesin vücudunda boy kilo cidden başka duruyor diye düşündüm:)))Bu vücut şekliyle alakalı. Aynı kiloyu bazı vücut kaldırır bazısı kaldıramaz. 1.73 boyundayım, şu an 59 kiloyum, bir ara 63'e kadar çıkmıştım. Çocukluğumdan beri bir sportif faaliyetin içinde olduğum için kas oranım fazla. Buna rağmen 60'lı kilolar bana fazla geliyor. Dombili oluyorum. 53-55 arası ideal kilom benim. Konu sahibinin de 55 kilo olduğunda çok zayıf olacağını sanmıyorum. 38 beden civarı olur.
Bunlar bir tarafa göbekli bir erkek bana kilo ver diyecek, alnını karışlarım onun. Önce sen göbeğini erit bakalım, başarabilirsen ben de kilo vereyim derim. Bu kadar yüz vermeyin şu adamlara.
Kaslı vücut kilo alsa da daha ince görünür sanıyordum ama oldukça kaslı olmama rağmen kiloyu kaldırmıyor benim vücudum. Kemik yapısıyla alakalı sanırım. Gerçi benim basenim yok, totom da küçük ama 53-55 ideal kilom. 36-38 arası bir bedende oluyorum bu kilodayken. Şu an 59 kiloyla tamı tamına 38 bedenim. 38 beden olan her şeyi denemeden alabiliyorum.Bu mesaj sonrasi herkesin vücudunda boy kilo cidden başka duruyor diye düşündüm:)))
1.60 52 kilo ve 36 bedendeym 50 ve asagisinda cook zayif oluyorum ama bilemedim simdi ben mi objektif bakamiyorum kendime acaba:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?