Biraderim

bence de olsun, sevenler kavuşsun, tinder mı ne var ya , onun görücülüsü gibi olurpatent al muzlupuding , valla tutar bu

Belirli bir yasa gelmis biri kolay kolay kimseyi beğenmez ki. Zaten bu yasa kadar evlenmemesinden belli
Onun mesleği isi gücü yerindedir. Parası da vardır. Kendini bulmuş tamamlamis biri. Beğenmez kimseyi ellemeyin. Kendisi bulsun. Yalniz bu şekilde olanlar evlenince de kadını beğenmiyor eleştiriyor biliyor musunuz. Illa ara sıra kaçamakları vardır..

senin yorumları okumak da bende benzer bir etki yapıyor çok keskin yorumların var. kim olduğunyazmasa da bilirim ema yazmış diye
Ortalık katil, dayakçı , alkolik uyuşturucu ve işsiz kaynıyorken ben kimseye gül bahçesi vaad edemem!

39 yasında hıc sevgılısı ıle tanıstırmamıs uzun cıddı ılıskısı olmamıs herkese kulp takmıs bırını sahsen ben evlensın dıye beklemez uzulmez kısının aklına da sokmazdım ona bırakırdım saygı duyardım
neden?
cunku ...
ınsanlar kendı kendılerını herkesden daha ıyı bılır
bu tarz ılıskılerı yurutebılecek bunu yasamak ısteyecek kısının kımsenın bırını bulmasına ıhtıyacı yok ,ısteseydı coktan olurdu... 39 yasına gelmıs hıc kımseyı ıstememıs ,sızın ıstemenızle asla olmaz... sırf sız ıstıyorsunuz sız mutlu olun dıye baskı yuzunden bırıyle evlenıp baskasının gunahına gırmesın ve sızde buna sebep olmayın... herkes evlenmek zorunda degıl ? bence altında ılla bırseyde aramayın ...evlenmemesı ıcın gay olmasına gerek yok ,ne ıstedıgını bılıyordur ,kendınden emındır, ınsanların lafıyla zoruyla bırseyler yapmayı tercıh etmıyordur, asla o tarz bır hayat ıstemıyordur olabılır ? buna saygı duymak gerek bence

Tabii ki. Sizin yine yeğen, kuzen bir şey olursa kısmet aradığınız aklınızda olayım. Ucundan kenarından akraba oluruz belki.
Ahahaha her koşulda şartları zorlarım diyorsun. Bayılırım tuttuğunu koparan kadınlara. Ahhhh benim gençliğimi buldum sendeeeeee

Çok insanca, kardeşçe bir istek. Hiç kimseyi sevmemiş gibisiniz

Sizin gibi görümcem olsun isterdim diye bir giriş daha yapayım konuya Bende CocoParisien den bir yaş büyüğüm,24 yaşındayım.İyi olan kazansın diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…