ya yok cherry sen de girme kanıma keşke olsa ama coco da takılıyor bence, zaten kardesime de sorsam alacağım cevabı da biliyorum, yine ümitlenip kalacam elim boğrümdeBence durustce soyle, ben bir kiz taniyorum valla tam sana gore tanis bir bak ne kaybedersin deCocoParisien in sosyal medya hesabini goster. Bana uyumlu geldiler. Adam bilgisayar seviyor demissin, kiz da o alanda calisiyor bence sirf ordan bile bir muhabbet cikar Bunu da soyle biradere bence ilgisini cekecektir.
Özgüvensiz biri mi ?kısa süreli oldu ama uzun ilişkisi yok, evliliği istiyorum diyor, çocuk hayali filan da var ama en ufak girişimi yok
10 yil once uzun bir ilişkisi oldu sonrası hep lay lay lom, belki onu unutmadi dediğiniz gibi ama bana aradığıni bulamiyor ya da aramıyor gibi geliyor daha çokÖzgüvensiz biri mi ?
Ya da sevip unutamadığı biri var
Ya da aradığını bulamıyor.
Nasip bu İşler
Nazar değdirdim gül gibi kadına iyi mi.ya yok cherry sen de girme kanıma keşke olsa ama coco da takılıyor bence, zaten kardesime de sorsam alacağım cevabı da biliyorum, yine ümitlenip kalacam elim boğrümdeduygularımla oynamayın benim, görümceyim ben, üzmeyin beni, zorla şirretlik yaptırmayın insana
yalnız görümcelikle ilgili bi aydınlandım şu anda farkındaysan
Akışına bırakmış demek ki10 yil once uzun bir ilişkisi oldu sonrası hep lay lay lom, belki onu unutmadi dediğiniz gibi ama bana aradığıni bulamiyor ya da aramıyor gibi geliyor daha çok
bana ruya gibi geliyor şu anlattığıniz, ne guzel, umarim bizimki de bulur artık mutlu sonu, isteyen herkes bulsun artik ruh eşini yaa böyle ornekler çoğalsin mutsuz evlilikler boşanmalar göre göre gencler soğuyor evlilkten, halalarınin kuzuları ve görümceler boynu bükuk kalıyorKonu ve yorumlar çok hoşuma gitti baya da güldüm çok yaşayın.
Bir akrabamin kızı x abla diyeyim, evlenmeyi çok istedi ama bir türlü karşısına düzgün biri cikmadi, kendisi evlenmek için çok mücadele etti ben evlenmek istiyorum bana birini ayarlayin diye. Olmadı çok üzüldü. 3 yıl önce ben evleniyorum dedi bu arada x abla 50 yaşına geldi , bize şu aracı oldu bu aracı oldu dedi ama yalanmış. Facebook'ta şiirli paylaşım yapan gruplar oluyor ya orada tanismislar sonradan söyledi 3 yıldır çok mutlu eşi kendinden 3 yaş küçük ve kayinvalidesiyle aynı apartmanda yaşamasına rağmen. Geçen gün telefonla görustuk ruh ikizimi buldum diyor.
Konu ve yorumlar çok hoşuma gitti baya da güldüm çok yaşayın.
Bir akrabamin kızı x abla diyeyim, evlenmeyi çok istedi ama bir türlü karşısına düzgün biri cikmadi, kendisi evlenmek için çok mücadele etti ben evlen
X abla evlenicem diye tutturdukca çok agresiflesmisti eşim sevmiyordu artık, işte her şeyin bir zamanı var şimdi nasıl mulayim sevgi dolu bir insana döndü anlatamam. Enistemiz de çok tatlı . Pandemi süreci baslamadan bir süre önce annem düştü ve baya rahatsızlandı kayınvalidesi gorumcesi aradı geçmiş olsuna, mesela benim görümcem aramadı annemibana ruya gibi geliyor şu anlattığıniz, ne guzel, umarim bizimki de bulur artık mutlu sonu, isteyen herkes bulsun artik ruh eşini yaa böyle ornekler çoğalsin mutsuz evlilikler boşanmalar göre göre gencler soğuyor evlilkten, halalarınin kuzuları ve görümceler boynu bükuk kalıyor
niyetin varsa sen bi gel özele, beni tanıyınca kardeşimi görmene gerek bile kalmayacak, o derece de iddialıyım gorümcelikte
Güzel kızlar eklesin gibi oldu, benim bi kuzen var amaaaaaa33 yaşında, 180 üzeri boyu, 75 civarı kilosu var. Sarışın, renkli gözlü. Tesadüfen karşılaştığı bir yapımcıdan oyunculuk teklifi aldı ama değerlendirmedi çünkü salakÖnlisans mezunu, elektronik alanında çalışıyor. İş saatleri yoğun olduğu için evden işe işten eve bir hayatı var uzun süredir. Sanırım o yüzden başımıza kaldı ilgilenen kızlar eqlesin özelden foti atarım ahahahah
Yaaa çok tatlısınız, ben benim adını anmak istemediğim görümce kişisi ile sizi değiştirebiliyorum, tüüüüh 13 ay önce evlendim ben yaaa shsksksjsksjscherry canımsın, bu iş olursa düğünde şeref konuğumsun itiraz istemem
cevaplar:
mesleğini yazamam ifşa olursa düğününe beni çağırmaz
maddi durumu oldukça iyi diyelim
düzenli çalışır, hiç işsiz kaldığını bilmem, işini sever, geleceğini garantiye aldı şimdiden, epey birikimi var
tutumlu
il İzmir
boyu 180, kilosunu net bilmiyorum ama yapılı, eski fitnesçi
bilgisayar ve deniz tutkunu, bu iki konuyla ilgisi hobiyi çoktan geçti, profesyonel düzeyde, tutku derecesinde seviyor, dolayısıyla iş dışında gezdiği yerler hep bu iki konuyla ilgili
çocukları çok sever
içkisi var, sosyal içici,sigara kumar zinhar karşı
negatif yönleri, konuşmayı pek sevmez( ya da benimle konuşmayı sevmiyor, bilmiyorum)
hiç romantik değil, ciğerini biliyorum,düz adam
annesine düşkün, annesi de ona düşkün ama sıkıntı yaratır mı bilmiyorum çünkü annem o ne isterse öyle davranır
bir de bonus olarak şahane bir ablası var
evet,kızlar, napalım? var mı benim gibi görümce isteyen?
Nöööğğğğğğ, akrep mi
35’den sonra evlenip sadece aradaki saygıya sevgiye ve aşka bakan diğer herşeyi elinin tersiyle iten gerzeğe ne dersin apppplaaaaAklıma başka açıklama gelmedi, yanlış anlaşılmasın ama şimdi doğruya doğru, insan 18-25 arası daha cahil ve gözü kara oluyor, o ara iyi midir kötü müdür sonu ne olur düşünmeden birine kapılıp evleniyorsun ama 25'ten sonra büyüyüp olgunlaşıyorsun, ne istediğini bilen kriterleri olan biri haline geliyorsun, mantığın ağır basıyor ve çevrendekilerinde yaşadıklarından kendine hem ders çıkarıyor hem tecrübe sahibi oluyorsun, o yüzden 25'ten sonra insanlar daha seçici, duygularını harekete geçiren biri olsa bile mantığı elden bırakmıyorlar, hem duygusal hem mantıken aklına yatmıyorsa olmaz deyip kenara çekiliyorlar.
Kardeşinin hem duygularına hem mantığına yatacak biri olmadıkça o sorumluluğun altına girmez ki haklı da bence, aşık olacağı mantığına da hitap eden biri olmalı.
Romantiklerden paparayı yiyiyoruz ama miissssciğim o nasıl olacakValla bence sizin is olur, cok pozitif bir elektrik aldim ... ben zaten romantik adam severim bence sen bu biradere bir bak yolunuz acik olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?