- 3 Mart 2017
- 1.488
- 3.537
- 133
- 28
Önce sen demiştin ama kısmetini baltalamış gibi olmayayım.Olur bence hemen gir gitsinbakın hemen kısmeti açıldı çocuğun
allahım bu bir rüya mı? hemen hepinizi tanıştırasım var
Insta'mı atayım özelden sosyal medyada gördüm dersiniz.allahım bu bir rüya mı? hemen hepinizi tanıştırasım varda ne diyecem kendisine , kk da başlık açıp gelin aradım desem yer beni
Insta'mı atayım özelden sosyal medyada gördüm dersiniz.
KK hatunlarıyız biz, kaçar mı.Cok cakalsiniz yahu, cocugu dusurceksiniz vallahi
Insta'mı atayım özelden sosyal medyada gördüm dersiniz.
düşsün artık, düşsün allah aşkınaCok cakalsiniz yahu, cocugu dusurceksiniz vallahi
Yalnız bunun ss'ini aldım haberiniz olsun. Çocuğu bırakınca görümcelik yaparsanız vallaha dayarım suratınıza.öyle deme be cherry m...belki kendi gibi özgür ruhlu bir kız bulur, iki özgür kafa kafaya verip, çocuğu bana bırakıp , kolkola fırt fırt gezip mutlu olurlar, hiç mi ihtimal yok diyosun?
Başlığı her gördüğümde içimde benfero biraderim için çalıyorArkadaşlar benim erkek kardeşim,39 yaşında ve hala bekar,hiç evlenmedi,nişanlamadı,annemin tanıştırdığı herkese bir kulp takti, bildiğim uzun ilişkisi yok, bizimle hiçbirşey paylaşmaz zaten, dışardan bakınca işinde gücünde sessiz maskulen bir adam, gay olduguna ihtimal vermiyorum ,ama artik bir yuva kursun istiyoruz, ne yapılabilir sizce? ya da benim goremedigim başka bir sorun olabilir mi? yorumlarınızı ve yardımlarınızı bekliyorum
Başlığı her gördüğümde içimde benfero biraderim için çalıyor. Artık yazayım dedim hem belki ilk banımı yerim . Biraderim için biraderim kardeşlerim için kardeş kardeş....
sağol tatlım, yarı şaka yarı ciddî başladık ama şakaların arasında bile niyetin yuva kurmak olduğunu vurguladım hep, şakayla karışık da olsa yine bu iyi niyettedir yorumu yazan diye düşünüyorum, kimseyi kırıp dökmek değildi amacım, adam 40 yaşında,cin gibi bir adam, sosyal medya ilişkilerini de yalayıp yutmuştur zaten bana mahal yok aslında ama güldük eğlendik işte kusurum olduysa affola
sağol tatlım, yarı şaka yarı ciddî başladık ama şakaların arasında bile niyetin yuva kurmak olduğunu vurguladım hep, şakayla karışık da olsa yine bu iyi niyettedir yorumu yazan diye düşünüyorum, kimseyi kırıp dökmek değildi amacım, adam 40 yaşında,cin gibi bir adam, sosyal medya ilişkilerini de yalayıp yutmuştur zaten bana mahal yok aslında ama güldük eğlendik işte kusurum olduysa affola
kız sen iste noterden kağıt yapalım, imzalı mühürlü, bakarım ben halasının kuzusunaYalnız bunun ss'ini aldım haberiniz olsun. Çocuğu bırakınca görümcelik yaparsanız vallaha dayarım suratınıza.
Bacım iki dakika geyik yapıyoruz burada.
Şaka bir yana sizi sevdim ben. Genç kızların rüyalarını süsleyen görümce adayısınız.kız sen iste noterden kağıt yapalım, imzalı mühürlü, bakarım ben halasının kuzusunaalmayın onu benden, gezin siz
o da kötü niyetle demedi ben anladım.. sosyal medya ilişkilerindeki riskleri vurguladı,sonuçta herkes giriyor buraya, bizi de tanımıyor ki..aklımdan geçirmedim desem yalan olur ama kendi kardeşim de olsa herşeyden önce hemcinsimi düşünür sosyal medya tanışıklığından sorumlu olmak istemem, ordan bulacaksa kendi bulsun, bütün gün pc nin başında bakıyordur zatenBacım iki dakika geyik yapıyoruz burada.Konu sahibinin hiç tanımadan bana güveneceğini ya da 39 yaşında bir adamın sosyal medyadan tanıştığı kadınla evleneceğini veya benim bu yaşımda kendimden 16 yaş büyük biriyle hop diye nikah masasına oturacağımı düşündünüz mü gerçekten? Bu aralar moralim bozuk. Gülmek eğlenmek çok iyi geldi yalan yok. Allah razı olsun konu sahibinden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?