- 12 Haziran 2017
- 3.456
- 11.589
- 158
- Konu Sahibi Lilaaaa112
Konu sahibi pozitif değil, 4-5 gün geçmiş hala bir belirti yokmuş muhtemelen bulaşmamış. Ayrıca hasta olsa tek bırakıp annesine mi gitmesi doğru olan cidden? Ben ağzının içine girip destek olsun kendine de bulaştırsın demedim. Hastaysa da iyileşme sürecinde eşi olarak destek olması gerekecek sonuçta. Hastaneye götürmek, ihtiyaçlarını karşılamak vb.
anlamadığınız gibi sağlık çalışanları konusuna girerek çok gereksiz bir duyar kasmışsınız. Bir siz tedbir alıyorsunuz zaten, tebrikler.Uyarmasaydınız kaldırımları öpe öpe gezecektim :)
kuluçka suresinin kaç gun olduğu belli olmayan bir hastalıkla "muhtemelen bulaşmamış"la iş görulmez bu bir
hastalık surecinde gidebileceği yer varsa eşinin 14 gunluk alışverişini yapıp gitmesi en mantıklısı bu iki
ayrı odalarda olsalar bile aynı tuvaleti banyoyu kullanacaklar neticede bu uç
covid döneminde eğer ağırlaşsanız bile hastaneye kendiniz gitmemeniz gerekiyor,özel kıyafetli sağlık personelleri ambulansla alıyor, Allah korusun ağırlaşırsanız aynı araçta eşini neden riske atsın bu dört
sağlık çalışanları, sonunun ölum olduğu bir rahatsızlıkta ailelerine bulaş riski olmasın diye kaç ay otellerde surunmediler boşuna heralde, gereksiz duyar kasmıyorum siz gereksiz derecede rahatsınız bu beş. (kaçı da eşini çocuğunu görmeden vefat etti)
evet anlaşılan o ki çok az tedbir alan kişiden biriyim.
ölum bizi ayırana dek i yanlış anlamışsınız bence siz, ben eşime covid bulaştırsam benim yuzumden ona bir şey olsa kalıcı hasar ya da Allah korusun telaffuz bile etmek istemiyorum, ben vicdan azabından ölurdum.