Birakildim. Aldatildim.. Bir yalvarmadigim kaldi..

incirreceli88

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
22 Mart 2016
131
27
98
37
Yeni ÜyeÜye
Merhaba kizlar,

birisiyle paylasmam gereken aci bir ask hikayem var. Bundan 10 ay önce bir 4 senelik bir iliskim vardi. Ciddi düsünyorduk. Hersey cok güzel ciddi ilerliyor derken, beni birakti. Universitemin son senelerinde bana evlenmek istedigini söyledi. Ama ayaklarimin üzerinde durmadigim icin süreci uzatmak istedim. Ailesi de evde sikistiriyordu. Ondan 3 saat uzak bir yerde kaliyordum. Universitem bittiginde ona yakin bir sehire tasindim. Baktim ilgisi gittikce azalmaya basladi, sik sik kavgalar. Ama gercek anlamda ortada birsey yoktu.
Son kavgamizda karakterinin bir parcasi olan GURUR ona mani oldu, ne aradi ne yazdi. Aradan 1 ay gecmeden sosyal medyadan cok güzel yabanci bir kizlan birlikte oldugunu gördüm. Yikildim. Eridim. Bittim. Bütün hayallerim yarida kaldi, ayriliga hazir degildim.

Bir erkek 1 ay sonra nasil baskasina asik ola bilir? Beni o kadar seviyorken. Onu aradim son kez.
Sordum, beni sevdinmi, dedi evet sevdim. Hala seviyormusun? Dedi konumuz bu degil. Sordum o kizi seviyormusun. Bana onun hakkinda konusmak istemiyorum seninle dedi.
Sonra cok bekledim pisman olur geri döner diye, bir kez olsun aramadi. Onlarin mutlu olduklarini gördükce maf oldum. 20 gün sirf ictim, ne agzima bir lokma koydum, sarhos halde ise gittim.

Zaman gectikce unuturum dedim, ama nafile. Aradan vakit gectikce daha cok özlüyorum, özlemim dinmiyor. Tavsiye de buluna bilirseniz sevinirim. Sizce bir gün pisman olurmu? Icimden bir ses diyor pisman olmustur ama gururundan gelemez. Bu saatten sonra gelsede artik birsey degismiyecek aslinda. Icimde o kadar iylesmeyen kanayan yara varki.
Sonra diyorum ki Allahin adaleti var, cikar elbet ondan bir gün.. Sizce cikarmi?

Vakit ayirdiginiz icin simdiden tesekkür ediyorum.
Sevgilerimle

Yani şüphesiz Rabbimin adaleti var ve tecelli eder bigun endişelenmeyin. Ama niye hala onu düşünüyorsunuz ki belli ki bir aylık mevzu değil o kız herkes sokakta beklemio ki ayrılan gelsin takilalim diye. Hem diyelim öyle öfkeyle kalkıştı bu ise gelse pişman olsa affedecek misin başkasına dokunmuş onunla gezmiş tozmus ona ümit vermiş için alacakmi ? Ben sadece soruyorum yargilamiyorum cvplarjnj ver ona gore adim at

Ne diyeceğimi bilemedim çok üzüldüm gerçekten ;( çok kötü bir durum.. Ama onun pişman olacağından seni tekrar arayacağından eminim..ama o zaman sen affedebilecekmisin? Bilemem...

Kısmet nasip ,giden gitmiş ,senin ise sana geri döner ,senin değilse sana dönmez : dönmemişte
kendini topla içersen kendine yaparsın ,o keyfindeyken kendinimi maf ediyorsun lütfen kendine gelll

Benim onu affetmem zaten mümkün degil, sirf bana yasattiklarini yasamasini istiyorum. Bir hata yapan bir daha yapar diye düsünüyorum. Bundan sonra 10 aydan sonra zaten gelmeyeceginin bilincindeyim. Ama yine de ona bir tekme vurmak icimi rahatlatirdi..

Pişman olsa bile her şey eskisi gibi olabilir mi sizce.? Araya o kadar sorun girmiş en büyüğü bir başkası girmiş.

Bensendetutuklukaldim Bensendetutuklukaldim ailesi beni cok istedi, annesi aradi bana yalvardi ben seni gelinim olarak istiyorum diye. Onun suan sectigi yabanci bir kiz. Ne bekliyor ki böyle bir insandan? Malesef almanyada ki yasayan genclerimize erkeklerimize aciyorum. Yanbanci kizlarda sorumlugun rahatligi bu olsa gerek..

Bensendetutuklukaldim Bensendetutuklukaldim ailesi beni cok istedi, annesi aradi bana yalvardi ben seni gelinim olarak istiyorum diye. Onun suan sectigi yabanci bir kiz. Ne bekliyor ki böyle bir insandan? Malesef almanyada ki yasayan genclerimize erkeklerimize aciyorum. Yanbanci kizlarda sorumlugun rahatligi bu olsa gerek..
Yabancı mabanci size tercih etmiş sonuçta. Demekki o bir insaniyet görmüş. Bir insani sırf yabancı diye böyle yargılamak ne kadar doğru ?

B bilgice yok hayir yeni yazildim siteye derdime cagre olur bu sayfa dedim
Ayrıca üniversite okuyorsunuz ama yazım hatalariniz affedilmez. Cagre nedir ya Allah aşkına ? Çoğu ilkokul mezunu yapmıyor bu hatayı. Lütfen,rica ediyorum Türkçeyi güzel kullanın. Güzelim dil ne hale geldi ya.. TDK memuru gibi dolaşmak istemiyorum artik. Lütfen biraz dikkat...

Anladım canım. Birden aklıma o geldi de o yüzden sordum. Böyle durumla karşılaşabiliyoruz çunku. Yabancı olması için birşey diyemem

Yabancı mabanci size tercih etmiş sonuçta. Demekki o bir insaniyet görmüş. Bir insani sırf yabancı diye böyle yargılamak ne kadar doğru ?
Bencede bir rus kadin baska adamlarla yatip kalkmis, bu adamdan da 10 yas kucuk bir kadindan dogru görse görse insanlik görmustur, baska bisey degil....

Bensendetutuklukaldim Bensendetutuklukaldim
Evet bir insaniyet bulmus olabilir. Ama size soruyorum. Siz bir yabanci bir erkekle birlikte ola bilirmiydiniz? Ne dilinizi konusuyor, ne de kültürünüze ailenize uygun bir erkekle?
Ya şimdi bu konuda birşey diyemem. Dinimizde Müslüman olması yetiyor yabancı biriyle evlenmek için ama.. Ailem istemez sanırım.

Ayrıldıktan sonra sevgilisi olması aldattığı anlamına gelmez . O hayatına bakıyor gibi neden sende unutmayı denemiyorsun .

house34 house34 nasil yapacagimi bilmiyorum :( ellimde olsa bugün unuturum.. Az bir sürede gecmedi.. Onun sirf mutsuz olmasini istiyorum bana yasattiklari gibi aci cekmesini istiyorum..

Back
X