Kizlar surekli konu aciyorum ama burasi bana iyi geliyor ben sigara iciyorum ama ne zaman sigara icsem sikintilarim aklima geliyo ve beni kotu yapiyo birakmak istiyorum ama arkadas ortami olsun evde olsun annemle iciyorun dayanamiyorum en azindan kendimi sinirlamaliyim gunde bir yada iki tane icsem diyorum nasil yapicam bilmiyorum.s
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bence sınırlamakla olmuyor sınırlayınca insanın canı daha bi çekiyo İlerde çocuklarını torunlarını falan düşün sağlıklı bi yaşamı seçerek anca kafanda bitirebilirsin diyorum ben
Sıgara bıraktırma hattında hep bi ürün satmaya çalışıyorlar. Belki onlarda sana iyi gelebilir. Arkadaşlarım sıgaradan tiksinmemi sağladı fln diyo
Nisanlimda iciyor aslinda keyiftrn iciyoruz ama bagimlilik yapti yasmda genc daha ictigimden bu yana on kilo verdim daha 21 yasindayim cildimi etkiliyicek diye korkuyorum
Cildinden çok sağlığını ve yaşamını etkiliycek. Bağımlıların çoğu nefes darlığı çekiyo buda yaşamı çok kısıtlıyo. Arkadaşlarım yüzerken bile çok zorlanıyorlardı. Bence nişanlınla konuş bir an önce bırakınn
Soyledim nisanlima birakicaz insallah
İnşallah Hayırlısıyla
Merhaba ben günde 2 pakete yakın sigara içiyordum. Birgün eşimle konuştuk ve birbirimizi motive ederek bıraktık ilk bir hafta insan çok zorlanıyor. Ama inanın kararlı olunca çok rahat bırakılıyor. Umarım sizde başarabilirsiniz
sigara sağlığa zararlı ..
bırakmak istersen bırakırsın ..
önce beyninde bitir,sonrada bırak ..
evliysen hamile kal hamilelik emzirme fln derken 3 yıl içmezsin
Nisanlimda iciyor aslinda keyiftrn iciyoruz ama bagimlilik yapti yasmda genc daha ictigimden bu yana on kilo verdim daha 21 yasindayim cildimi etkiliyicek diye korkuyorum
Beynimde bitiriyorum okula gidiyorum arkadaslar sigara cay yapalim diolar olmuyo iciyorum hemen onlar icerken ben duramiyorum :)
Ben hani gunde bir tane icsem yeterli dioyorum cunku sigara oldumu durmadan iciyorum
Beynimde bitiriyorum okula gidiyorum arkadaslar sigara cay yapalim diolar olmuyo iciyorum hemen onlar icerken ben duramiyorum :)
şimdi 21 yaşındasın, 30u geç gör cildin ne hale gelecek. 35deyken 40 gibi duracaksın. beynimde bitiriyorum okula gidiyorum arkadaşlar ....... yazmışsın beyninde bitiren insan arkadaşları içerken onlara acır, içmez onlarla. beynimde bitirdim diyorsun günde bir tane içsem vs diyorsun.
üstelik nişanlında içiyormuş.
ben günde 1,5 paket içerken azaltmadan pat diye bıraktım. beynimde bitirdim. o dönemde kapalı alanda içmek de serbestti, çevremde herkes içerken, kimse destek olmaz hatta sen bırakamazsın al yak bir tane diye sigara ikram ederken bıraktım. 8 yıl oldu ve şu an sigara içen insanlar öyle pis kokuyor ki sen anlayamazsın o kokuyu içtiğin için. inşallah bir gün gerçekten BEYNİNDE BİTREBİLİRSİN.
o zaman reddetmeyi bileceksin..
Siz için arkadaşlar,ben bırakmak istiyorum ..
Destek alabilirsin bu konuda,bol şanss..
Sigara kadar lanet bir sey yok ya. Bendw iciyodum hamile oldugumu ogrendigim gun kestim . Kndim birakmak istiyodum ama birakamiyordum kimse yardimci olmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?