Ben de seninle aynı durumdayım canım. Akşam bazen yatağa giriyorum uff midem bulandı yarın içmicem diyorum .Sonra kahvaltı sonrası canım istiyo yakıyorum. Annem türk kahvesi içelim diyo, yanında yakıyoruz bi tane. Erkek arkadaşım da içiyor, ama o sen bırak ben anında bırakırım diyo. Bense sigara içmeyi baya seviyorum bi yandan da zararlı olduğu için içim içimi yiyo. En büyük keyfim evde balkonda oturup annemle çay kahve sigara yapıp muhabbet etmek resmen :)Teyze ve amcalarımdan 3 tanesinin o kötü hastalık geçmişi var. Korkuyorum da bi yandan. Annem 27 yıldır filan içiyo, bırakalım dediğimde çıldırıyo beni kendinle kıyaslama sen bırak diye vs vs.
Şu "bırakmak istiyorum" diye bi film gelmişti vizyona, şimdi kalkmış vizyondan, ona bile gidemedim cunku hazır mıyım bilmiyorum bırakmaya. Ama kararlıysan o filmi oturup nişanlınla izleyin. İnternette var. Çevremden 2 kişi bıraktı filme gittikten sonra. Biri 2 haftadır biri 1 haftadır içmiyor. İkisi de ağır içiciydi bi de.
Bence tamemen bırakın. Aza düşürmek yeterli değil. Bunun için sigara bırakma polikliniklerine başvurabilirsiniz. Çevremde yakın zamanda sigara yüzünden kansere yakalanıp kaybettiğim çok yakın bir akrabam var. Keşke içmeseydim diye son zamanlarında söyleniyordu. Babamında ciğerlerinde leke çıkmasına rağmen ara ara hala içmeye devam ettiğinden yaşadığım o korku nedeniyle bu konuda çok çok hassasım. Lütfen yazık etmeyin kendinize. Lütfen kendiniz yapamıyorsanız gerekli polikliniklere başvurun.
Ben de seninle aynı durumdayım canım. Akşam bazen yatağa giriyorum uff midem bulandı yarın içmicem diyorum .Sonra kahvaltı sonrası canım istiyo yakıyorum. Annem türk kahvesi içelim diyo, yanında yakıyoruz bi tane. Erkek arkadaşım da içiyor, ama o sen bırak ben anında bırakırım diyo. Bense sigara içmeyi baya seviyorum bi yandan da zararlı olduğu için içim içimi yiyo. En büyük keyfim evde balkonda oturup annemle çay kahve sigara yapıp muhabbet etmek resmen :)Teyze ve amcalarımdan 3 tanesinin o kötü hastalık geçmişi var. Korkuyorum da bi yandan. Annem 27 yıldır filan içiyo, bırakalım dediğimde çıldırıyo beni kendinle kıyaslama sen bırak diye vs vs.
Şu "bırakmak istiyorum" diye bi film gelmişti vizyona, şimdi kalkmış vizyondan, ona bile gidemedim cunku hazır mıyım bilmiyorum bırakmaya. Ama kararlıysan o filmi oturup nişanlınla izleyin. İnternette var. Çevremden 2 kişi bıraktı filme gittikten sonra. Biri 2 haftadır biri 1 haftadır içmiyor. İkisi de ağır içiciydi bi de.
Vay bee film etkili miymiş o kadarrr? Ben de bırakmak istiyorum ama beyinde bitirme işini beceremiyorum sanırım
Kizlar surekli konu aciyorum ama burasi bana iyi geliyor ben sigara iciyorum ama ne zaman sigara icsem sikintilarim aklima geliyo ve beni kotu yapiyo birakmak istiyorum ama arkadas ortami olsun evde olsun annemle iciyorun dayanamiyorum en azindan kendimi sinirlamaliyim gunde bir yada iki tane icsem diyorum nasil yapicam bilmiyorum.s
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Else ben kilolarımla ilgili konu açmıştım oraya yazanlardan bi grup kurduk ve hepimiz deli gibi kilo veriyoruz şu an birbirimizi gaza getirerek, ki ben bi diyete en çok bi gün devam edebilen biriyim
Diyeceğim o ki ben de sigara içiyorum ve bırakmak istiyorum çok mutsuzum içtiğim için. Mesela üç gün bırakmıştım sözde, gittim yine paket aldım bugün. Burada sigarayı bırakmak isteyenler olarak beraber bıraksak?
Aslinda guzel fikir canim en azindan azaltsam bile kar benim icin cunku baya iciyorum :)
Ben üç günde bi paket bitiriyorum canım yaklaşık bir senedir. Şimdi bi paket aldım ben, şu yukardaki arkadaşın bahsettiği filmi mi izlesek? Çünkü cidden bırakmak istiyorum. Cildimi çok beğenir herkes, ergenlikte bile sivilcem çıkmadı bembeyazım. Çok korkuyorum bozulmasından, ki sivilce çıkıyor arada, ve iz kalıyor bazen. Gerçekten artık bırakmam lazım, ailede kanser olanlar da var annem,in kuzenleri falan
Ben üç günde bi paket bitiriyorum canım yaklaşık bir senedir. Şimdi bi paket aldım ben, şu yukardaki arkadaşın bahsettiği filmi mi izlesek? Çünkü cidden bırakmak istiyorum. Cildimi çok beğenir herkes, ergenlikte bile sivilcem çıkmadı bembeyazım. Çok korkuyorum bozulmasından, ki sivilce çıkıyor arada, ve iz kalıyor bazen. Gerçekten artık bırakmam lazım, ailede kanser olanlar da var annem,in kuzenleri falan
Emin ol filim bana etki etmez ne zaman fikimde mola verilcekte sigara icicem diye beklerim :))
Ya ama azaltarak bırakma olayı çok etkili değil diyor herkes. Direk kesmemiz lazım sanırım. Kessek de destek olsak birbirimize bilemedim kii? Her gün yazarız buraya falan
İnşallah bırakırsınız. Ben hiç içmedim, içen çok yakın arkadaşlarım da vardı çok uğraştılar içirmek için ama yapamadılar:) ve o kadar nefret ediyorum ki özellikle sigara içmeyen bir eş diledim, öyle de bir eşim oldu. Bizim evde kül tablası yok, gelen de evde içemez. Balkon da yok aşağı inip içmek zorunda:) böylece 5 içecek olan 1 içiyor
Azaltma yoluna filan girmeden hemen şu anda kesin olarak bırakmanızı tavsiye ederim. Moralinizi bozmak istemem ömrünüz boyunca her çay/kahve içtiğinizde canınız çekecek. Ama siz sigara içtikçe cildinizin bozulacağını, dişlerinizin sararacağını, teninizin buruşacağını, cildinizin grileşeceğini hatırlayın ve asla bir daha başlamayın. Bir tane bile. Çünkü bir tane bile içseniz gerisi de gelecektir.Kizlar surekli konu aciyorum ama burasi bana iyi geliyor ben sigara iciyorum ama ne zaman sigara icsem sikintilarim aklima geliyo ve beni kotu yapiyo birakmak istiyorum ama arkadas ortami olsun evde olsun annemle iciyorun dayanamiyorum en azindan kendimi sinirlamaliyim gunde bir yada iki tane icsem diyorum nasil yapicam bilmiyorum.s
Aslinda olabilir dedigin cok guzel bi fikir :)
İnşallah bırakırsınız. Ben hiç içmedim, içen çok yakın arkadaşlarım da vardı çok uğraştılar içirmek için ama yapamadılar:) ve o kadar nefret ediyorum ki özellikle sigara içmeyen bir eş diledim, öyle de bir eşim oldu. Bizim evde kül tablası yok, gelen de evde içemez. Balkon da yok aşağı inip içmek zorunda:) böylece 5 içecek olan 1 içiyor
Şimdi bende bi paket var sende de muhtemelen. O halde yarın sadece üç tane içsek nasıl olur? Bi süre bu kadar azla idare edebildiğini görürsen belki daha da heveslenirsin bırakıcam diye? Ama nolursa olsun üstüne çıkmayacağız yarın, yani iradeli olup arkadaşlar yak derse yakmıycaz üç hakkımızı içtiysek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?