Birakmak istiyorum huzursuz yapiyor beni

Aynen canim.aynilarini yasiyorum annem hadi kahve icelim sigara yakiyoruz nisanlimla kayinvalidemle iciyorum teyzelerim yemek yiyoruz hadi yemek ustu yapalim yemegi bile bazen sigara icin yiyorum yemek ustu yapmak icin ne yapicam bilimiyorum :) ama dedgin filme gidicem

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bence tamemen bırakın. Aza düşürmek yeterli değil. Bunun için sigara bırakma polikliniklerine başvurabilirsiniz. Çevremde yakın zamanda sigara yüzünden kansere yakalanıp kaybettiğim çok yakın bir akrabam var. Keşke içmeseydim diye son zamanlarında söyleniyordu. Babamında ciğerlerinde leke çıkmasına rağmen ara ara hala içmeye devam ettiğinden yaşadığım o korku nedeniyle bu konuda çok çok hassasım. Lütfen yazık etmeyin kendinize. Lütfen kendiniz yapamıyorsanız gerekli polikliniklere başvurun.

Inan cok istyrum ailemde hep icyor evde hep sigara var annem icerken hep iciyorum ya tam icmiyicem diyorum bi bakiyorum elimde sigara bazen kendime kiziyorum cunku bu kadar iradesi bi insamiyim diyorum sunu yazrken bile kendime engel olamiyorum ve sigara icigorum kendime aciyorum yasimda genc artik kendim birakamazsam sigara birakma hattina bi yerlere basvurucam cunku bunyemde zayif yemek yemeyi unutuyorum sigara yuzunden kendime acir duruma geldim

Vay bee film etkili miymiş o kadarrr? Ben de bırakmak istiyorum ama beyinde bitirme işini beceremiyorum sanırım

Else ben kilolarımla ilgili konu açmıştım oraya yazanlardan bi grup kurduk ve hepimiz deli gibi kilo veriyoruz şu an birbirimizi gaza getirerek, ki ben bi diyete en çok bi gün devam edebilen biriyim
Diyeceğim o ki ben de sigara içiyorum ve bırakmak istiyorum çok mutsuzum içtiğim için. Mesela üç gün bırakmıştım sözde, gittim yine paket aldım bugün. Burada sigarayı bırakmak isteyenler olarak beraber bıraksak?

Aslinda guzel fikir canim en azindan azaltsam bile kar benim icin cunku baya iciyorum :)

Aslinda guzel fikir canim en azindan azaltsam bile kar benim icin cunku baya iciyorum :)

Ben üç günde bi paket bitiriyorum canım yaklaşık bir senedir. Şimdi bi paket aldım ben, şu yukardaki arkadaşın bahsettiği filmi mi izlesek? Çünkü cidden bırakmak istiyorum. Cildimi çok beğenir herkes, ergenlikte bile sivilcem çıkmadı bembeyazım. Çok korkuyorum bozulmasından, ki sivilce çıkıyor arada, ve iz kalıyor bazen. Gerçekten artık bırakmam lazım, ailede kanser olanlar da var annem,in kuzenleri falan

Bugun metroda bir bayan bana dogru egilip bir adres sordu.disardan bakinca cok guzel ve cok bakimli gorunuyor gel gor ki nefesi nerdeyse beni kusturacakti.bir bilseniz okadar pis kokuyorki sigara iicenler...kesinlikle icmeyin

Bende en cok cildim icin kotu oluyorum :))

Emin ol filim bana etki etmez ne zaman fikimde mola verilcekte sigara icicem diye beklerim :))

Emin ol filim bana etki etmez ne zaman fikimde mola verilcekte sigara icicem diye beklerim :))

Ya ama azaltarak bırakma olayı çok etkili değil diyor herkes. Direk kesmemiz lazım sanırım. Kessek de destek olsak birbirimize bilemedim kii? Her gün yazarız buraya falan

İnşallah bırakırsınız. Ben hiç içmedim, içen çok yakın arkadaşlarım da vardı çok uğraştılar içirmek için ama yapamadılar:) ve o kadar nefret ediyorum ki özellikle sigara içmeyen bir eş diledim, öyle de bir eşim oldu. Bizim evde kül tablası yok, gelen de evde içemez. Balkon da yok aşağı inip içmek zorunda:) böylece 5 içecek olan 1 içiyor

Ya ama azaltarak bırakma olayı çok etkili değil diyor herkes. Direk kesmemiz lazım sanırım. Kessek de destek olsak birbirimize bilemedim kii? Her gün yazarız buraya falan

Aslinda olabilir dedigin cok guzel bi fikir :)

Hahah cok iyimisssss size sıkk sık geleyim ben ozaman :)))

Azaltma yoluna filan girmeden hemen şu anda kesin olarak bırakmanızı tavsiye ederim. Moralinizi bozmak istemem ömrünüz boyunca her çay/kahve içtiğinizde canınız çekecek. Ama siz sigara içtikçe cildinizin bozulacağını, dişlerinizin sararacağını, teninizin buruşacağını, cildinizin grileşeceğini hatırlayın ve asla bir daha başlamayın. Bir tane bile. Çünkü bir tane bile içseniz gerisi de gelecektir.
Ben hamile olduğumu öğrendiğim anda bıraktım. İlk başlarda canım çekmiyordu, çocuğa zarar gelecek diye ödüm kopuyordu, o yüzden aklımdan bile geçmiyordu. Ama şimdi, emzirmeyi bırakmak üzereyken sürekli aklıma gelip duruyor. İradeli davranmak gerek, yoksa sonuç alamayız. Sigara her yönden zararlı bir alışkanlık.

Aslinda olabilir dedigin cok guzel bi fikir :)

Şimdi bende bi paket var sende de muhtemelen. O halde yarın sadece üç tane içsek nasıl olur? Bi süre bu kadar azla idare edebildiğini görürsen belki daha da heveslenirsin bırakıcam diye? Ama nolursa olsun üstüne çıkmayacağız yarın, yani iradeli olup arkadaşlar yak derse yakmıycaz üç hakkımızı içtiysek?

Hahahaha Koalina ben öyle üşengeç biriyim ki size gelsem sigarayı bırakırım herhalde

Bende hamileyken bıraktım canım emzirirkende içmiyordum emzirmeyi ne zaman kestim ozaman geri başladım malesef stresten
İnş şuan bırakırsın canım şuan bırakamazsan eğer eminimki ilerde hamileliğinde iç güdüsel bir şekilde bırakacaksın :)
Hadi hayırlısı canimmm :)

Tamam yarin sadece 3 tane icicez :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…