Birakmak istiyorum huzursuz yapiyor beni

Hamileligi beklersem cok zamanim var diorum ya azaltsam bile bana yeter ya bi arkadas ortami oldumu sigara dayanmiyorr paket paket aliyoruz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet ama ha diyince birakilmiyi bu son diorm yine yakuyorum of of efkarlandim simdi :))))

Evet ama ha diyince birakilmiyi bu son diorm yine yakuyorum of of efkarlandim simdi :))))

İşte bu son demeyin, hemen elinizdekini atın. Ve sigaradan bahsetmeyin, aklınıza getirmeyin. Ben de sigardan çok bahsedince canım çekiyor, o yüzden kaçıyorum topikten =)=)

Hamileligi beklersem cok zamanim var diorum ya azaltsam bile bana yeter ya bi arkadas ortami oldumu sigara dayanmiyorr paket paket aliyoruz

Canım önce beyninde bitirmelisin sadece ilk 2 hafta zor geçiyor sonra dumanından bile rahatsız olacaksın eminim

Canım önce beyninde bitirmelisin sadece ilk 2 hafta zor geçiyor sonra dumanından bile rahatsız olacaksın eminim

Insallah canim ya cunku icince bi huzursuzluk oluyor bende takintiliyim zaten iyice takiyorum bazi konulari dert sahibi okuyorum

Bırakmak isteyenler bize gelsin o zaman:) evde içmek yasak :)

Tamam yarin sadece 3 tane icicez :))

Tamam ben dün de bir tane içtim zaten. Bugün daha içmedim hiç, dediğim gibi üç taneyi kaçırmak yok sevgili else

Tamam ben dün de bir tane içtim zaten. Bugün daha içmedim hiç, dediğim gibi üç taneyi kaçırmak yok sevgili else

Ben kahvaltidan sonra bir tane ictim ama uzun ictim hafif sigara ama evet 3 ten fazla yok canim :))

Ben kahvaltidan sonra bir tane ictim ama uzun ictim hafif sigara ama evet 3 ten fazla yok canim :))

Ya valla inanıyorum ben, bence biz bu azimle bırakırız:) Ama asıl problem arkadaşların yanında iradeye hakim olmakta. Onu da başarırsak tamamdır

Ya valla inanıyorum ben, bence biz bu azimle bırakırız:) Ama asıl problem arkadaşların yanında iradeye hakim olmakta. Onu da başarırsak tamamdır

Evet canim insallah ya ben suan ikinciyide ictim komsularlayiz ucuncuyu icmiyorum sirf birbirmize szo verdik diye :))

Evet canim insallah ya ben suan ikinciyide ictim komsularlayiz ucuncuyu icmiyorum sirf birbirmize szo verdik diye :))

Aynen ben de birinciyi içtim. Gece yatarken içmek isterim diye birini ona saklıyorum. Bi de final dönemindeyim ders çalışırken içeyim diye bi tane de ona sakladım, sözümü bozmayacağım

Aynen ben de birinciyi içtim. Gece yatarken içmek isterim diye birini ona saklıyorum. Bi de final dönemindeyim ders çalışırken içeyim diye bi tane de ona sakladım, sözümü bozmayacağım

Bende sozumu bozmiyicam benimde final haftam icmemeye calisicam :))

Tamam canım ben derse başlıyorum şimdi, akşam gelirim haberleşiriz yine

Tamam canim bende derse basliyicam simdi hadi Allah zihin acikligi versin aksam gorusuruz :)

Ne yaptıııın:)????

Canim canim sana soz verdigim icim uc tane ictim ve piknige gittik dusun sadece annem sigarnin sonunda iki duman verdi normalde uc tane ictim sana soz verdim diye :)) sen naptin

Ayyy çok sevindiiim Ben de iki tane içtim üçüncüyü uyumadan içerim diye sakladım içicem birazdan:) İlk defa koca paketim olduğu halde bu kadar az içtim, genelde az içiyorsam paketimde az olmasından kaynaklanıyordu bu Bence biz böyle azaltabiliyorsak bırakabiliriz deeee

Insalllah sirf buraya yazmiyim iste cok ictim sozumu tutamdim diye o yuzden icmedim bide ben 3 tanyi ogleye kadar ictim dusun ogleden beri icmiyorum :)) ay masllah yarinda okulda 3 tane iceriz sadce hadi bakalim :))

bende önceden pöfür pöfür sıgara ıcıp sonra bırakınca ıcenlere ahkam kesıp kınayanlara hasta oluyorum burdada var boyle bır ıkı yorum ılgınc

Aynen yarın arkadaşların yanında azıtmak yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…