Bıraksam sorun olur mu?

Paranı ödemişsin onlar açısından sorun olmaz canlarına minnet. Ama bırakma bence. Az kalmış tamamla. Bu mereti acıtmayanı yoktur. Ödediğin bedelin hizmetini al kalanlar için sonradan tekrar gidersin. Soprano sitesinde olduğuna göre buz lazer demek ki senin acı eşiğin de düşük. Başka yere de gitsen acıyacak.

Herhangi bir sorun olmaz. Bitme garantisi verdiler mi ücret ne kadar ödedinz. Ben lazerle bitiremedim iğneli yaptırıyorum şuan.
Çogu biter dediler. Yüzde 90 falan gider, çok az kalır, ona da seans alırsınız dediler. Ama çok çok fazla kalacak gibi duruyor.Ben geçen yıl yazın paket olarak 2bine anlaştım. Benim yarım bacak.İgneli çok mu actırıyor peki

Haklısınız.Kararsızım gitsem mi diye. Aşırı canım acıyor.2 seans gitsem de 2 seans sonunda eskiye mi döner acaba bu. Sitesinde hastahane adı yazıyor diye gittim.

Müdür bir şey yapmıyorsa başhekime söyleyin veya hastane sahibine söyleyin, olmaz mi? Arkadaşınızı yakmış bir de bence şikayet edin hatta şikayet vara yazın çekiniyorlar oradan. Mutlaka yazın ama yazık değil mi canı çok yanmıştır. Onun dışında gitmeseniz sizin için bir sorunu olmaz, lazer gerçekten çok can acıtıyor haklısınız. Acısından gitmiyorsanız anlarım çünkü ben de acıyor diye yarıda bıraktım param boşa gitti

Kardeşime sordum simdi kozmetoloji bölümünde çevirmenlik yapmıştı 3 sene. Üstüne basa basa normal olmadıgını söyledi. Müşterilerinde kısa sürede bitiyormuş seansları.
Kardeşiniz hangi cihazla yapıyor peki.Birde 8 seans falan gittim, kontrol ile birlikte. Orijinal başka cihaza gideyim diyorum. Şimdi gitsem de gene aynı olacak.

Valaa aşırı canım acıyor. Hem acıyor diye. Hemde acıyınca kendimi istemeden geriye çekiyorum. Kızın tepkisinden gitmek istemiyorum.Çok az acıtan cihaz yok mu acaba. En iyisi eve ipl cihaz mı alsam.

Google yorumlar ve şikayet var sitesine yazın. Bırakın tabi o ayrı ama bunları yapin mutlaka

Soprano buz lazer ama etkisini gormeyen de cok var.Siyah killar icin ilk etapta bunu onermem. Ben genital de diode tarzi cihaza girmem, hijyen degil. Alex, uzaktan atim genital icin en iyisi. O cihaz basligini ne kadar temizleyebilirler ki. Beyaz ten ve siyah kokte kesinlikle gercek alex etkili. Cihaz ten ile temas etmedigi icin genitalde en guvenilir. Kacta calisiyor acaba, cihaz kadar atis derecesi de onemli. Hicbir yerden paket satin almam, seans basi ucret oderim. Begenmedigim bir durum olursa direkt ilisigimi kesiyorum. Benim bacaklar hic acimiyor, bacaklarda tum siyah kokler bitti zaten tuy kaldi ve sari kokler kaldi. Genital aciyor ama bikini kismi degil, dudaklar aciyor. Dudaklar en yumusak ve hassas yer ve en yuksek atim da calisiyor. Genital sari oldugu icin yine gormuyor ama bir sure idare ediyor. Mesela yaza girmeden gidersem, 2 ay kafam rahat denizde hic cikmiyor. Çıkanlar yine sari kokler oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…