- 21 Aralık 2014
- 9.203
- 28.517
- 798
- Konu Sahibi Fight4freedom1
-
Hangi makine? Alex mi?Hem çok acıyor. Hem de 500 tlye 2 kutu ilaç alıyorum. Ona ragmen felaket acıyor.Birde geçen ay gittim. 4.cü haftam. Kımle özel bölge uzun uzun çıktı. Normal mi?
Yok hayır. Parayı ödemedin der diye çekiniyorum. Çünkü 2 3ay önce kagıda baktığında ödemedin dedi. Sonra hatasını anladı.Parayı geri istemeyi mi düşünüyorsun? Sorun olur mu derken anlamadım.
Soprano. Ve orijinal. Hastahaneye gidiyorum birde.Hangi makine? Alex mi?
Yok imza atmadım diye hatırlıyorum.Sadece o kağıtta seanslar yazıyor.Bir sozlesme vs yapmis miydiniz boyle yerlerde paket satimi aldi altinda baglayici bir sozlesme imzalartiyorlar.
Parayı ödemedin falan der diye çekiniyorum.Kime sorun olacak?
Orijinal olduğundan emin misiniz cünkü o kadar seans sonra son seansları uzun uzun cıkması hic normal degil.Soprano. Ve orijinal. Hastahaneye gidiyorum birde.
Parasını ödemişseniz eğer ne sorun olacak, gelmiyorum diyin kapatın olayı.Parayı ödemedin falan der diye çekiniyorum.
Eminim. Sopranonun orijinal cihazlar listesinde hastahane adı yazıyor. Bu yüzden zaten oraya gittik.Orijinal olduğundan emin misiniz cünkü o kadar seans sonra son seansları uzun uzun cıkması hic normal degil.
Çogu biter dediler. Yüzde 90 falan gider, çok az kalır, ona da seans alırsınız dediler. Ama çok çok fazla kalacak gibi duruyor.Ben geçen yıl yazın paket olarak 2bine anlaştım. Benim yarım bacak.İgneli çok mu actırıyor pekiHerhangi bir sorun olmaz. Bitme garantisi verdiler mi ücret ne kadar ödedinz. Ben lazerle bitiremedim iğneli yaptırıyorum şuan.
Haklısınız.Kararsızım gitsem mi diye. Aşırı canım acıyor.2 seans gitsem de 2 seans sonunda eskiye mi döner acaba bu. Sitesinde hastahane adı yazıyor diye gittim.Paranı ödemişsin onlar açısından sorun olmaz canlarına minnet. Ama bırakma bence. Az kalmış tamamla. Bu mereti acıtmayanı yoktur. Ödediğin bedelin hizmetini al kalanlar için sonradan tekrar gidersin. Soprano sitesinde olduğuna göre buz lazer demek ki senin acı eşiğin de düşük. Başka yere de gitsen acıyacak.
Kardeşiniz hangi cihazla yapıyor peki.Birde 8 seans falan gittim, kontrol ile birlikte. Orijinal başka cihaza gideyim diyorum. Şimdi gitsem de gene aynı olacak.Kardeşime sordum simdi kozmetoloji bölümünde çevirmenlik yapmıştı 3 sene. Üstüne basa basa normal olmadıgını söyledi. Müşterilerinde kısa sürede bitiyormuş seansları.
Valaa aşırı canım acıyor. Hem acıyor diye. Hemde acıyınca kendimi istemeden geriye çekiyorum. Kızın tepkisinden gitmek istemiyorum.Çok az acıtan cihaz yok mu acaba. En iyisi eve ipl cihaz mı alsam.Müdür bir şey yapmıyorsa başhekime söyleyin veya hastane sahibine söyleyin, olmaz mi? Arkadaşınızı yakmış bir de bence şikayet edin hatta şikayet vara yazın çekiniyorlar oradan. Mutlaka yazın ama yazık değil mi canı çok yanmıştır. Onun dışında gitmeseniz sizin için bir sorunu olmaz, lazer gerçekten çok can acıtıyor haklısınız. Acısından gitmiyorsanız anlarım çünkü ben de acıyor diye yarıda bıraktım param boşa gitti
Soprano ice. Birde orjinalHangi makine? Alex mi?
Soprano buz lazer ama etkisini gormeyen de cok var.Siyah killar icin ilk etapta bunu onermem. Ben genital de diode tarzi cihaza girmem, hijyen degil. Alex, uzaktan atim genital icin en iyisi. O cihaz basligini ne kadar temizleyebilirler ki. Beyaz ten ve siyah kokte kesinlikle gercek alex etkili. Cihaz ten ile temas etmedigi icin genitalde en guvenilir. Kacta calisiyor acaba, cihaz kadar atis derecesi de onemli. Hicbir yerden paket satin almam, seans basi ucret oderim. Begenmedigim bir durum olursa direkt ilisigimi kesiyorum. Benim bacaklar hic acimiyor, bacaklarda tum siyah kokler bitti zaten tuy kaldi ve sari kokler kaldi. Genital aciyor ama bikini kismi degil, dudaklar aciyor. Dudaklar en yumusak ve hassas yer ve en yuksek atim da calisiyor. Genital sari oldugu icin yine gormuyor ama bir sure idare ediyor. Mesela yaza girmeden gidersem, 2 ay kafam rahat denizde hic cikmiyor. Çıkanlar yine sari kokler oluyor.Gerçek lazer. Çünkü sopranonun sitesinde hastahane adı var.Ama 2 seans daha gitsem de özel bölge bitmeyecek belli. Arkadaşım başka yerden gene paket alalım diyor. Ben seans seans anlaşacağım bu sefer. Burası da hastahane. Ama sonradan gelen çalışanın tavrı hiç hoş degil.Esmerim ve köklerim simsiyah. Şuan genital tüy gibi. Ama yogun çıkıyor. Ondan mı bitmiyor acaba.Ben buranın bitireceğini düşünmüyorum. Tek korkum ellerinde ne kadar seans gittigini yazıyor. Birşey olur mu? Gerçi imza falanda atmadım Biryere. Her cihazda mı bu kadar acıyor acaba.Canım çok acıdıgı içinde gitmek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?