- 3 Temmuz 2021
- 709
- 1.517
- 33
- 32
- Konu Sahibi Fight4freedom1
-
İnsanlar hamallık yapıyor para kazanmak için, memnun değilse bıraksın işi. o kız kim oluyor da parayla aldığınız hizmetten geri duruyorsunuz? Çekinmeyin o sizden çekinsin. Lütfen şikayet edin şikayet vara yazın mutlaka. Bize de denk gelmesin böyle cadı bir çalışan. Lazer zaten can acıtıp geriyor insanı üstüne bir de suratsız bir çalışan görmeyelim. Az acıtan lazer olarak buz lazer duydum umutlandım ama o da acıtıyormuş galibaValaa aşırı canım acıyor. Hem acıyor diye. Hemde acıyınca kendimi istemeden geriye çekiyorum. Kızın tepkisinden gitmek istemiyorum.Çok az acıtan cihaz yok mu acaba. En iyisi eve ipl cihaz mı alsam.
Kendi yapmıyor mesleği bu değil. O bölümde çevirmendi iç içeydi yani. Alex ve soprano yaptırmış. Ama bunca seanstan sonra uzaması normal değil dedi bana.Kardeşiniz hangi cihazla yapıyor peki.Birde 8 seans falan gittim, kontrol ile birlikte. Orijinal başka cihaza gideyim diyorum. Şimdi gitsem de gene aynı olacak.
Dönmez belki son seansta sonra falan daha belirgin olur işe yaradığı. Bir de kıl tipine göre değişiyor işte seansta önce iyi temizlenmiş olmasına göre değişiyor, acı eşiğin düşük olduğu için çok yüksek ayarda yapamıyorlardır vs ondan yavaş ilerliyordur. Bildiğim kadarıyla buz lazer en acısızlarından. Hani başka Bi lazere gitsen büyük ihtimal daha çok acıyacak. Ya komple vazgeçeceksin bu sevdadan ya da sık dişini biraz diyebilirim.Haklısınız.Kararsızım gitsem mi diye. Aşırı canım acıyor.2 seans gitsem de 2 seans sonunda eskiye mi döner acaba bu. Sitesinde hastahane adı yazıyor diye gittim.
Başlığa streç sarıyorlar. Ne kadar hijyenik oluyor bilmiyorum. Alexte sanırım çok can yakıyor degil mi. Arkadaşım soprano titanyuma gidelim diyor.Ama alexe gidebilirim ben.17 de falan çalışıyordu diye hatırlıyorum. Bende en iyisi alexe gideyim o zaman.Gene krem sürerim.Buradada canım acıyor. Ondada acır herhalde. Birde arkadaşım bıyığını jiletle aldı. Oraya attırdı. Umarım biter onun.Çok iyi. Sizi bayaa idare ediyormuş. Ben daha geçen ay gittim.Kontrolle birlikte 3 haftada bir gidiyorum. 3 haftada bir krem alıyorum. Kremde çok pahalandı.Hiç memnun kalamadım açıkcası buradan.Soprano buz lazer ama etkisini gormeyen de cok var.Siyah killar icin ilk etapta bunu onermem. Ben genital de diode tarzi cihaza girmem, hijyen degil. Alex, uzaktan atim genital icin en iyisi. O cihaz basligini ne kadar temizleyebilirler ki. Beyaz ten ve siyah kokte kesinlikle gercek alex etkili. Cihaz ten ile temas etmedigi icin genitalde en guvenilir. Kacta calisiyor acaba, cihaz kadar atis derecesi de onemli. Hicbir yerden paket satin almam, seans basi ucret oderim. Begenmedigim bir durum olursa direkt ilisigimi kesiyorum. Benim bacaklar hic acimiyor, bacaklarda tum siyah kokler bitti zaten tuy kaldi ve sari kokler kaldi. Genital aciyor ama bikini kismi degil, dudaklar aciyor. Dudaklar en yumusak ve hassas yer ve en yuksek atim da calisiyor. Genital sari oldugu icin yine gormuyor ama bir sure idare ediyor. Mesela yaza girmeden gidersem, 2 ay kafam rahat denizde hic cikmiyor. Çıkanlar yine sari kokler oluyor.
Mesela dermatoloji doktorunu görünce yüzünde gülücükler açıyor. Burası benden sorulur diyormuş kız.Dediginiz gibi zaten canım acıyor. O birde böyle yapınca gidesim hiç gelmiyot.Arkadaşıma sen beni şikayet edersen böyle yanarsın demiş.İnsanlar hamallık yapıyor para kazanmak için, memnun değilse bıraksın işi. o kız kim oluyor da parayla aldığınız hizmetten geri duruyorsunuz? Çekinmeyin o sizden çekinsin. Lütfen şikayet edin şikayet vara yazın mutlaka. Bize de denk gelmesin böyle cadı bir çalışan. Lazer zaten can acıtıp geriyor insanı üstüne bir de suratsız bir çalışan görmeyelim. Az acıtan lazer olarak buz lazer duydum umutlandım ama o da acıtıyormuş galiba
17 de falan yapıyor. Çok düşükte degil aslında. İyide temizliyorum.Niye böyle anlamadım. Keşke parayı peşin vermeseydim. Gerçi seans başına 1000 tl diyor. Daha pahalıya gelecekti.Titanyuma mı gitsem acaba.Ben eve ipl cihaz almayı düşünüyorum.Onunla azaltıp sonra lazere giderim olmazsaDönmez belki son seansta sonra falan daha belirgin olur işe yaradığı. Bir de kıl tipine göre değişiyor işte seansta önce iyi temizlenmiş olmasına göre değişiyor, acı eşiğin düşük olduğu için çok yüksek ayarda yapamıyorlardır vs ondan yavaş ilerliyordur. Bildiğim kadarıyla buz lazer en acısızlarından. Hani başka Bi lazere gitsen büyük ihtimal daha çok acıyacak. Ya komple vazgeçeceksin bu sevdadan ya da sık dişini biraz diyebilirim.
Evet işte şurada 2 seansım kaldı. Taa geçen yıl başladım. Hala duruyor kıllar. O yüzden ümidimi kestim. Lazer bitse gene çıkacaklar.Kendi yapmıyor mesleği bu değil. O bölümde çevirmendi iç içeydi yani. Alex ve soprano yaptırmış. Ama bunca seanstan sonra uzaması normal değil dedi bana.
Onu kullanmadım bilmiyorum ama Bi arkadaşım aldı pişman oldu. Bi ara yorumlarına bakmıştım uyutuyor normal epılasyon cihazından farkı yok diye. Alacaksan da iyi incele gerçek kullanıcı yorumlarını günah onca para veriliyor.17 de falan yapıyor. Çok düşükte degil aslında. İyide temizliyorum.Niye böyle anlamadım. Keşke parayı peşin vermeseydim. Gerçi seans başına 1000 tl diyor. Daha pahalıya gelecekti.Titanyuma mı gitsem acaba.Ben eve ipl cihaz almayı düşünüyorum.Onunla azaltıp sonra lazere giderim olmazsa
Uyuttuğunu biliyorum da bir süre idare etsin diye alayım dedim.Ya da gelecek Eylül sonrası düzgün bir yere giderim. Seans olarak veririm ücretini.Onu kullanmadım bilmiyorum ama Bi arkadaşım aldı pişman oldu. Bi ara yorumlarına bakmıştım uyutuyor normal epılasyon cihazından farkı yok diye. Alacaksan da iyi incele gerçek kullanıcı yorumlarını günah onca para veriliyor.
Alex öneririmEvet işte şurada 2 seansım kaldı. Taa geçen yıl başladım. Hala duruyor kıllar. O yüzden ümidimi kestim. Lazer bitse gene çıkacaklar.
Gitmeden önce müdürle görüş, şikayetlerini ilet, alacak verecek olmadigina dair anlas, oyle birakEllerinde kaç seans gittigime dair kagıt var. Bu kız bir degişik. 2 ay önce sen parayı ödememişsin dedi. Sonra hata yaptıgını anladı. Hani böyle sorun olur mu diye çekiniyorum.
Canın acımadan bu iş olmuyor ki acısız olanlar zaten etkisiz dişini sıkıp acıya dayanmak lazım zaten sona gelmişsin bitir bence. Ayrıca kızın tavrında hoşunuza gitmeyen şeyi direk kendinisine tepki göstererek söyleyebilirsinizÇok canım acıyor. O yüzden de gitmek istemiyorum
Yüzde 90 gider diyenler hep klasik yalan. Genital bölge zaten imkansız cok nemli bölge olduğu için. İğneli evet acıtıyor ama krem kullanıyorm 70 tl gibi bi fiyatı var 3 seansa yetiyor krem sadece genital bölgeye sürüyorm. Bacak acımıyor ama cokseyrek zaten bacaklarım lazerde iyice azalmıştı.Çogu biter dediler. Yüzde 90 falan gider, çok az kalır, ona da seans alırsınız dediler. Ama çok çok fazla kalacak gibi duruyor.Ben geçen yıl yazın paket olarak 2bine anlaştım. Benim yarım bacak.İgneli çok mu actırıyor peki
Yuzume hic girmedim, kilim yok yuzde. Yuzumde olsa sadece igneli yaptırırım. Yuze jilet vurmam asla, benim gittigim yerde jilet vurma olayı yok. Ilk baslarsin, 3 seanstan sonra kil koku zayiflar. Cok gerek olursa, makina ile kisaltma yapiyor. Ben kendi aletimi goturuyorum. Herkesin kullandigini kullanamam. 15'nci gunde rutin kontrol var. Cikanlara direkt atis yapiyor. Ne yanma oldu ne renk degisimi. Jileti vucuda surmeden hallediyor. Diode o yuzden de sevmiyorum. Diode gidersen, jiletle kisaltirsin. Jilet, agda vs benim cildime uygun degil. Hemen kızarıyor. 2 tür orjinal cihazi olan bir yere git en iyisi. Alexle baslar, diode ile devam eder. Bembeyaz tende, siyah kili olanlarin %100 gider sanırım. Digerleri %100 bitmez. Genc yasta olanlarin hic bitmez.Başlığa streç sarıyorlar. Ne kadar hijyenik oluyor bilmiyorum. Alexte sanırım çok can yakıyor degil mi. Arkadaşım soprano titanyuma gidelim diyor.Ama alexe gidebilirim ben.17 de falan çalışıyordu diye hatırlıyorum. Bende en iyisi alexe gideyim o zaman.Gene krem sürerim.Buradada canım acıyor. Ondada acır herhalde. Birde arkadaşım bıyığını jiletle aldı. Oraya attırdı. Umarım biter onun.Çok iyi. Sizi bayaa idare ediyormuş. Ben daha geçen ay gittim.Kontrolle birlikte 3 haftada bir gidiyorum. 3 haftada bir krem alıyorum. Kremde çok pahalandı.Hiç memnun kalamadım açıkcası buradan.
Hastaneyse merkez birimine şikayet edebilirsiniz. Sorun olmaz sadece paranız boşa gitmiş olur.Biliyorum bu bir dert degil ama benim için dert.Ben bir arkadaşımla hastahanede lazer epilasyon için anlaştım ve parayı peşin ödedim.6 seans 6 seansta kontrol seansı toplam 12 seans.Şuana kadar 7 seansa gittim.Özel bölge duruyor.Çok az azalma oldu.
Kontrolle birlikte 4 seansım var.Ama kontroller adet dönemine denk geliyor.
Biz başta anlaşırken başka kız vardı.Yazıldıktan bir ay sonra başka kız işe girdi, diger kız işten çıktı.Arkadaşım bazı bölgelerde seans başı anlaştı. Yeni gelen kız fiyatı 2 3katı artırdı. Arkadaşım hastahane müdürüne şikayet etti. O günden sonra arkadaşıma kötü davranıyor.
Benimde aşırı canım acıyor. Uyuşturucu krem falanda sürüyorum.Çok fayda göremediğim için bırakmak istiyorum.Kızın tavrınıda çok begenmiyorum. Bıraksam sorun olur mu?
Arkadaşınız nasıl sakin kalmış? Neden hakkını aramamış ki? Şikayet vara yazın lütfen ya ay ben burdan sinir oldum ay lütfen hastane sahibine de ulaşıp şikayet edin nolurMesela dermatoloji doktorunu görünce yüzünde gülücükler açıyor. Burası benden sorulur diyormuş kız.Dediginiz gibi zaten canım acıyor. O birde böyle yapınca gidesim hiç gelmiyot.Arkadaşıma sen beni şikayet edersen böyle yanarsın demiş.
neden sorun olsun ki, ben üniversite zamanında paranın hepsini peşin verip sadece 2 seans gidebilmiştimEllerinde kaç seans gittigime dair kagıt var. Bu kız bir degişik. 2 ay önce sen parayı ödememişsin dedi. Sonra hata yaptıgını anladı. Hani böyle sorun olur mu diye çekiniyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?