Bıraksam sorun olur mu?

onu nasıl anlayacağız ya bende şimdi düşünüyorum da ıpl mi diye mi soralım değil derse ama öyleyse
Cok basit, cihazın basligi kendini ele verir. Cihazın markası da bellidir. Kuafor, guzellik merk. tarzi yerlere gitmeyin, bunlar gercek cihaz alamazlar. Hast. klinik olmasi lazim..Gecen bir reklama denk geldim, kurnazlar reklamda candela cihaz kullaniyor ama gittiginiz zaman ipl cihaz cikiyor

Hayır sogutmuyor.Öncesinde jel gibi birşey sürüyor. Ama bu kız 2 kez falan arkadaşımı yaktı.Buzla alakası yok bence.
Diod yaptırmıştım onda da öncesinde jel gibi bir şey sürüyorlardı. Diod mu acaba cihaz? Bende önce alexandr başladılar sonra 2-3 seans sonra dioda geçtiler. Diod alexten daha çok acıttı bende

keyif senin bize ne ki!

Diod yaptırmıştım onda da öncesinde jel gibi bir şey sürüyorlardı. Diod mu acaba cihaz? Bende önce alexandr başladılar sonra 2-3 seans sonra dioda geçtiler. Diod alexten daha çok acıttı bende
Yok diod degil, soprano eminim. Diod zaten igneli. Bunu yapınca acayip ısı hissi veriyor.

Diod iğneli değildi benim gittiğim. Jel sürüyor sonra cihazı gezdiriyor iğne falan yoktu benimkinde. Bilemedim şimdi
Afişlerinde falan soprano yazıyor.Şikayet vara baktım. Bir hasta buradaki doktor ve kız için şikayet yazmış.Bende 2 seansıma daha gitmeye karar verdi.Sonrasında başka yere devam edeceğim.

Diode, utuleme teknigidir, Soprano da utuleme tekniği ile lazer yapıyor. Diode lazer uygulamasi yani senin girdigin de
Aaa, ben diod lazer igneli epilasyon olarak biliyordum. Bildiginiz ütü yapar gibi yakıyor orayı. Merak ettiğim acaba cihaz tüm vücudu yaparken ısınma yapıyor mu? Çünkü felaket sıcaklık veriyor.Bol uyuşturucu krem sürüp son 2 seansıma daha gidecegim.

Sogutucuyu açmıyordur, cakal carlos :) Acimiyor ama aci esiginle alakali. Aciyan tek yer genital o da asagi kisimlar. Igneli adi ustunde igne. Igneni alir gidersin. Lazer konusunda epey bilgisizsin, iyice araştır oyle secim yap. Ilk 3 seanstan sonra acimaz çünkü kokler zayiflar. Gittigin yeri degistir

Sogutucu var mı bu sistemde. Bana dediği sürdügü jel sogutucuymuş. Niye açmıyorki. Aslında araştırdım. Son teknoloji bu diye bunu tercih ettik.Ama gidilen yerde önemliymiş. Bu kız sanki biz ona muhtacız gibi davranıyor.2 seans daha gideyim boşa gitmesin diye düşünüyorum. Tabi kararım degişmezse.Bana esmer oldugun için acıyor dedi.

Seans yazan kagıt hazırladılar mı onlarda
yahu şunu anlamadım. sanki yaptırıp ödemeden kaçacakmışsınız gibi korkuyorsunuz
alt tarafı arayıp "ben bırakıyorum, gelemeyeceğim" diyeceksiniz. gitmediğiniz seansları ödediyseniz de dondurabiliyorsunuz zaten. kim sizi silah zoruyla lazere getirtsin

Bence şikayet edin

Dondurma kısmını hiç duymadım. Bu kız 2 3ay önce parayı ödemedigimi iddia etti. Gebe öyle birşey yapar diye korkuyorum.Güvenemiyorum. Dün gitmemeyi düşünüyordum da son 2 seansa gideyim diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…