- 24 Mart 2019
- 3.069
- 4.194
- 133
- 39
- Konu Sahibi Fight4freedom1
-
İfşa edin müdüre değil başka yerlere şikayet edin. Yada güzel bir yaygara koparın tüm esnafa rezil olsunlarGerçek lazer. Çünkü sopranonun sitesinde hastahane adı var.Ama 2 seans daha gitsem de özel bölge bitmeyecek belli. Arkadaşım başka yerden gene paket alalım diyor. Ben seans seans anlaşacağım bu sefer. Burası da hastahane. Ama sonradan gelen çalışanın tavrı hiç hoş degil.Esmerim ve köklerim simsiyah. Şuan genital tüy gibi. Ama yogun çıkıyor. Ondan mı bitmiyor acaba.Ben buranın bitireceğini düşünmüyorum. Tek korkum ellerinde ne kadar seans gittigini yazıyor. Birşey olur mu? Gerçi imza falanda atmadım Biryere. Her cihazda mı bu kadar acıyor acaba.Canım çok acıdıgı içinde gitmek istemiyorum
Hastaneyi ifşa et böyle yerleri şikayet etmek daha kolay.. e devlette bile şikayet yeri varSoprano. Ve orijinal. Hastahaneye gidiyorum birde.
Arkadaşım müdüre kadar çıktı. Müdürde sanırım baş hekimdi. Aranızda halledin demiş. Müdür oralı olmuyor.Keşke hastahene sahibine ulaşabilsekArkadaşınız nasıl sakin kalmış? Neden hakkını aramamış ki? Şikayet vara yazın lütfen ya ay ben burdan sinir oldum ay lütfen hastane sahibine de ulaşıp şikayet edin nolur
Seans yazan kagıt hazırladılar mı onlardaneden sorun olsun ki, ben üniversite zamanında paranın hepsini peşin verip sadece 2 seans gidebilmiştim
aradan yıllar geçti kimse peşime düşmedi
Ben jetex alıyorum. Ama özel bölge felaket acıyor.Yasak mı bilmiyorm paylaşmak ama bu krem cok iyi acıyı yüzde 70 azaltıyor fiyatı da uygun
Bencede bir dahakine seans seans gidin mutlaka. Fiyatı ödediğinize dair bir belge varsa elinizde bir sorunda çıkmaz. Bir şeyler yanlış yapılıyor demek ki orada.Ben başka yere seans seans gitmeyi düşünüyorum.Birde 2 seans daha gitsem de kıllar bitmeyecek belli. Canımda aşırı acıyor.Her seans 500 tlye uyuşturucu krem alıyorum. Bolca sürüyorum. Yok gene acıyor.
Jetexten cok daha iyi içindeki etken madde büyük ölçüde uyuşturuyor yoksa iğneliye dayanmam cok zor. Acı eşiğim yüksek değil.Ben jetex alıyorum. Ama özel bölge felaket acıyor.
Kredi kartı ile ödedim. Bankadan dekont alabilirim.5 yıldır bu işi yapıyormuş. Ama çok iyi oldugunu düşünmüyorum. Mesela diger kız varken kontrol seansında çıkan yerleri biz alıyoruz demişti. Bu kız geldikten sonra hayır siz alıp geleceksiniz dedi. Özel bölge baya duruyor. Bacak geç çıkıyor. Zaten bacağım normalde alsam bile çok geç çıkıyor.Başka bir yere seans seans gitmeyi düşünüyorum. Alexe gitmeyi isterim ama genitale dayanabilir miyim bilmiyorum.Bencede bir dahakine seans seans gidin mutlaka. Fiyatı ödediğinize dair bir belge varsa elinizde bir sorunda çıkmaz. Bir şeyler yanlış yapılıyor demek ki orada.
Anladığım kadarıyla buz lazer yaptırdınız, aslında acısı daha da az onun diye biliyorum.
Ben yeni başladım henüz 1 seans Alex cihazı ile yaptırdım. Bana genital bölgenin kıl azalması biraz uzun sürebilir demişti ama ona rağmen üst kısımlarda yüzde 70 azalma oldu. Çıkanlar kendiliğinden döküldü. Alex cihazı baya can yakıyor o bi gerçek ama ilk seansta bile ciddi anlamda kıl dökülmelerini sağlıyor. Koltuk altım mesela yüzde 90 döküldü, şuan 3.haftadayım tertemiz. Bacaklar ciddi derecede azaldı.
Beyaz tenliyim onunda etkisi vardır belki ilk seansta bile sonuç almamın.
Vee mutlaka yapan kişinin işinin ehli olup olmamasına da bakın. Benim gittiğim yerde kadın yurt dışından eğitim alıp gelmişti, hala eğitimlerine devam eden kendini geliştirip işini severek yapan biri. O yüzden içim rahattı.
Cihaz bilgisi, önceden gidenlerin tecrübesi ve yapan kişiyi araştırın güzelce. O kadar para döküyoruz bu yollara bari değsin.
Bu kremi bir alıp deneyeyim olmazsa. Jetex 15 gramı 250 tlye alıyorum. Ve iki kutu alıyorum. Bunu kesin deneyeceğim.Jetexten cok daha iyi içindeki etken madde büyük ölçüde uyuşturuyor yoksa iğneliye dayanmam cok zor. Acı eşiğim yüksek değil.
Gerçek lazer. Çünkü sopranonun sitesinde hastahane adı var.Ama 2 seans daha gitsem de özel bölge bitmeyecek belli. Arkadaşım başka yerden gene paket alalım diyor. Ben seans seans anlaşacağım bu sefer. Burası da hastahane. Ama sonradan gelen çalışanın tavrı hiç hoş degil.Esmerim ve köklerim simsiyah. Şuan genital tüy gibi. Ama yogun çıkıyor. Ondan mı bitmiyor acaba.Ben buranın bitireceğini düşünmüyorum. Tek korkum ellerinde ne kadar seans gittigini yazıyor. Birşey olur mu? Gerçi imza falanda atmadım Biryere. Her cihazda mı bu kadar acıyor acaba.Canım çok acıdıgı içinde gitmek istemiyorum
Hayır sogutmuyor.Öncesinde jel gibi birşey sürüyor. Ama bu kız 2 kez falan arkadaşımı yaktı.Buzla alakası yok bence.Atış yaptıktan sonra ne ile soğutuyor mesela bazı cihaz hava üfler bazısında buz başlık dedikleri şey var acaba bezip bırakın diye bişilermi çeviriyor
Hayır sogutmuyor.Öncesinde jel gibi birşey sürüyor. Ama bu kız 2 kez falan arkadaşımı yaktı.Buzla alakası yok bence.
Ben araştırmıştım da jel ile sogutuyorlar.O zaman cihazın listesinden başka hangi hastanede var bir bakıver sonra git birine görüşme için ne ile soğutuyorsunuz deneme atışı yaparmısınız de bak bi bakalım aynı mı teknik bir uyanıklıkmı yapıyor
Alex diode yada ipl olsa bilirdim ama soprano hiç yaptırmadım
Hastahanenin danışma bölümüne hastahane sahibi kim diye sorun, sonra onunla görüşmek istediğinizi söyleyin olmaz mi? Onlar yönlendirir sizi. Hastahane sahibi gelip gidiyordur mutlaka hastahaneye, bence bu işin peşini bırakmayın ya ben çok sinir oldum kızaArkadaşım müdüre kadar çıktı. Müdürde sanırım baş hekimdi. Aranızda halledin demiş. Müdür oralı olmuyor.Keşke hastahene sahibine ulaşabilsek
onu nasıl anlayacağız ya bende şimdi düşünüyorum da ıpl mi diye mi soralım değil derse ama öyleysePesin odemisseniz gidin. Gercek lazer mi ipl mi ? Piyasada ipl cihazlari, lazer diye kakaliyorlar. Epilasyon icin sadece hastaneye giderim. Sari kokleriniz varsa gormez. Ben kokenden sarisinim, kucukken de altin sarisiydim. Zamanla kumrala evrildim. Bu tarz kokleri hicbir cihaz gormez, igneli haric. Size kotu davranamaz, hayırdır. Ben kac atista calistigina dahi bakarim. Genelde en yuksekten islem isterim. Seanslarima ayni kisi giriyor, genital sari kökenli ve tüy seklindeyse bitmez. Bikini bolgesi ciddi azalir ama rahatlatir. Uyusturucu krem hic kullanmadim, bacaklarim acimiyor zaten aci esigim yuksek. Genital ve arka acir. Arkada fazlaca damar oldugu icin uzun satis sikintilidir. Benim tek tuk tuy var zaten kil yok. Baska yere devam edecekseniz, cihazi iyi kontrol edin. Ipl giderseniz sadece uyutur, bitirmez.
Bende sinir oldum. Son 2 seansına gideyim diyorum. Sonra şikayet vara falan yazacağım zatenHastahanenin danışma bölümüne hastahane sahibi kim diye sorun, sonra onunla görüşmek istediğinizi söyleyin olmaz mi? Onlar yönlendirir sizi. Hastahane sahibi gelip gidiyordur mutlaka hastahaneye, bence bu işin peşini bırakmayın ya ben çok sinir oldum kıza
İpl olsada söylemezler. Sopranonun sitesinde yazıyor diye gittim ben. Ama dökülme falan hiç yok şuanonu nasıl anlayacağız ya bende şimdi düşünüyorum da ıpl mi diye mi soralım değil derse ama öyleyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?