Bıraksam sorun olur mu?

İfşa edin müdüre değil başka yerlere şikayet edin. Yada güzel bir yaygara koparın tüm esnafa rezil olsunlar

Arkadaşınız nasıl sakin kalmış? Neden hakkını aramamış ki? Şikayet vara yazın lütfen ya ay ben burdan sinir oldum ay lütfen hastane sahibine de ulaşıp şikayet edin nolur
Arkadaşım müdüre kadar çıktı. Müdürde sanırım baş hekimdi. Aranızda halledin demiş. Müdür oralı olmuyor.Keşke hastahene sahibine ulaşabilsek

Ben yıllar önce genital bölge için, ilk önce diode gittim birkaç seans , hiç memnun kalmadım. Sonra hastanede Alex gittim. Sizin gibi 4.seansa gittiğimde büyük ölçüde azalma vardı, var olanlar da ince ve güçsüzdü. Zaten sonrasında gittiğim seanslar aylık bile değildi, çünkü var olanlar daha geç çıkıyordu. Kıla, tüye,ten rengine göre başarı oranı değişiyor demişlerdi. Sanırım 7-8 seans gitmişimdir, uzun zaman oldu tam hatırlamıyorum. Bende %95 bir başarı sağladı.
Kalanlar ise gerçekten minik ve güçsüz, dikkat bile çekmiyordu. En fazla bu kadar olur demişlerdi zaten.
Aradan yıllar geçti. Sanırım 5 yıl.
Şuan %75 iyi durumdayım, hamileyim. Hamilelikten sonra , o %25lik kısım için iki seans atış yaptırırım, kaç yıl gider kim bilir.

Hayatımda verdiğim en doğru kararmış. Çok büyük rahatlık.

Toplu paket değil, tek tek seans alabilecek yeri tercih edin.
"Yüzde yüz" veya "bitene kadar" denen yerlerden kaçın.
Tene değen cihazlardan uzak durun. Hem çok acıyor hemde hiç hijyenik değil.
Mutlaka hastanede işlemi tercih edin.

Ben başka yere seans seans gitmeyi düşünüyorum.Birde 2 seans daha gitsem de kıllar bitmeyecek belli. Canımda aşırı acıyor.Her seans 500 tlye uyuşturucu krem alıyorum. Bolca sürüyorum. Yok gene acıyor.
Bencede bir dahakine seans seans gidin mutlaka. Fiyatı ödediğinize dair bir belge varsa elinizde bir sorunda çıkmaz. Bir şeyler yanlış yapılıyor demek ki orada.
Anladığım kadarıyla buz lazer yaptırdınız, aslında acısı daha da az onun diye biliyorum.
Ben yeni başladım henüz 1 seans Alex cihazı ile yaptırdım. Bana genital bölgenin kıl azalması biraz uzun sürebilir demişti ama ona rağmen üst kısımlarda yüzde 70 azalma oldu. Çıkanlar kendiliğinden döküldü. Alex cihazı baya can yakıyor o bi gerçek ama ilk seansta bile ciddi anlamda kıl dökülmelerini sağlıyor. Koltuk altım mesela yüzde 90 döküldü, şuan 3.haftadayım tertemiz. Bacaklar ciddi derecede azaldı.
Beyaz tenliyim onunda etkisi vardır belki ilk seansta bile sonuç almamın.
Vee mutlaka yapan kişinin işinin ehli olup olmamasına da bakın. Benim gittiğim yerde kadın yurt dışından eğitim alıp gelmişti, hala eğitimlerine devam eden kendini geliştirip işini severek yapan biri. O yüzden içim rahattı.
Cihaz bilgisi, önceden gidenlerin tecrübesi ve yapan kişiyi araştırın güzelce. O kadar para döküyoruz bu yollara bari değsin.

lazer tedavisinde hormonlarınıza baktırmanız önemli. eğer troid gibi rahatsızlıklar varsa tüyler bitmiyor. bir de genital bölge çok zor biten bi bölge. ben yıllar önce tamamladım az kıl var hala. her yıl bi kere rütuş yaptırıyorum o beni idare ediyor. tamamen bitmiyor

Kredi kartı ile ödedim. Bankadan dekont alabilirim.5 yıldır bu işi yapıyormuş. Ama çok iyi oldugunu düşünmüyorum. Mesela diger kız varken kontrol seansında çıkan yerleri biz alıyoruz demişti. Bu kız geldikten sonra hayır siz alıp geleceksiniz dedi. Özel bölge baya duruyor. Bacak geç çıkıyor. Zaten bacağım normalde alsam bile çok geç çıkıyor.Başka bir yere seans seans gitmeyi düşünüyorum. Alexe gitmeyi isterim ama genitale dayanabilir miyim bilmiyorum.

Atış yaptıktan sonra ne ile soğutuyor mesela bazı cihaz hava üfler bazısında buz başlık dedikleri şey var acaba bezip bırakın diye bişilermi çeviriyor

O zaman cihazın listesinden başka hangi hastanede var bir bakıver sonra git birine görüşme için ne ile soğutuyorsunuz deneme atışı yaparmısınız de bak bi bakalım aynı mı teknik bir uyanıklıkmı yapıyor
Hayır sogutmuyor.Öncesinde jel gibi birşey sürüyor. Ama bu kız 2 kez falan arkadaşımı yaktı.Buzla alakası yok bence.

Alex diode yada ipl olsa bilirdim ama soprano hiç yaptırmadım
Fiyatlar da hastanelerde uçuk hazır ödemişken neden hakkından vazgeçesinki

Ben araştırmıştım da jel ile sogutuyorlar.
Bende soprano acısız diye gıttım. Ama acısı çok fazla. Şu uyuşturucu kremden alıp birde öyle gideyim diyorum.

Arkadaşım müdüre kadar çıktı. Müdürde sanırım baş hekimdi. Aranızda halledin demiş. Müdür oralı olmuyor.Keşke hastahene sahibine ulaşabilsek
Hastahanenin danışma bölümüne hastahane sahibi kim diye sorun, sonra onunla görüşmek istediğinizi söyleyin olmaz mi? Onlar yönlendirir sizi. Hastahane sahibi gelip gidiyordur mutlaka hastahaneye, bence bu işin peşini bırakmayın ya ben çok sinir oldum kıza

onu nasıl anlayacağız ya bende şimdi düşünüyorum da ıpl mi diye mi soralım değil derse ama öyleyse

Bende sinir oldum. Son 2 seansına gideyim diyorum. Sonra şikayet vara falan yazacağım zaten

Hiç dökülme olmaması enterasan . Benim nerdeyse 11. Seansım % 60,70 arası kurtuldum. Acısı benimde psikolojimi bozuyor açıkçası özellikle koltuk altı ve genital dayanışacak gibi değil . Hızlı hızlı yaptırıyorum çığlık çığlığa . Ama mecbur gitçez. Sen de bitir seanslarını sonra şikayet et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…