- 21 Şubat 2013
- 2.858
- 1.228
- 148
- Konu Sahibi musmutluluk
-
ekmeği kes sabah erken kalk 15 dk spor yap sebze agırlıklı beslen ızgara türü akşam 7 den sonra yemegi kesiyorsun, 2 ayda dişini sık verirsin ama sporsuz sakın kilo verme sarkarsın ozaman kilolu halinden daha çirkin olursun.
canım kaç kilosun
74 :-( boy 1.62
benimde 76kilo 1.58boy:-( 70kilo evlendim hala pişmanim 13ay nişanlı kaldım 1kilo dahi vermeden evlendim. Sen sen ol zayıfla canım herkes yapıyor sen neden yapamayasin
Öncelikle hayırlı olsun diyeyim.. Allah ömür boyu mutluluk nasip etsin..
Kim söylemiş bilmiyorum ama şu sözü çok seviyorum. ' Sabah kahvaltını krallar gibi ye, öğle yemeğini vezir gibi, akşam yemeğini de köle gibi'...
Havalar ısındı, metabolizma hızın artar şanslısın.. Öncelikle su çok önemli, günde 2 2,5 litre su içiyorsun... Sadece sabah kahvaltısında kepekli ekmek yiyorsun.. Sebze meyve ağırlıklı besleniyorsun.. Abur cuburdan, hamur işinden uzak durursan daha iyi olur.. Akşam 7 den sonra hiçbir şey yemiyorsun.. Meyve de dahi.. Şekeri hayatından uzaklaştır.. Mümkünse çayı şekersiz iç.. Günde 1 fincan yeşil çay içersen iyi olur..
Rejim bana göre şey değil. Ergenliğimde aldığım kiloları da 28 yaşımda hastalığım yüzünden başladığım vitamin hapları sayesinde verebildim. O yüzden kendimden örnek veremem ama ablam dukan diyeti ile bir buçuk ayda 6 kg. verdi.
Bana anlattı ama ben de pek anlamadım. Zaten gün içinde tek tip beslenmeyi bile beceremem :)
Dukan diyeti yapabilirsen yap. İnşallah kalıcı bir şekilde verirsin kilolarını.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben dukan yapiyorum 40 gunde 7 kilo verdim.arkadasimda 11 kilo.
Dukanda ac kalmak yok en guzelude bu zaten
Iyi aksamlar;
Öncelikle soma ölen vatandaşlarımıza allahtan rahmet diliyorum. Bu olaylar dan sonra benim ki dert sayılmmaz ama size danışmak istiyorum
Ben geçen sene 11 kilo vermiştim ve çook.mutluydum. geçen ay nişanım oldu gözlerime inanamadım aynada kendimi görünce ağzım açık kaldı. Giden 11 kilodan sonra hic kilo almıcam.diye habire yedim :-( nişanlımda aşkım çok kilo aldın dikkat et demesi üzerine ağlamayı koyuverdim. Geçen sene kiloyu veren ben değilmişim gibi gece gündüz ne yapmam gerektiğini düşünüyoeuum.ne olur bana bi yardımcı olun düğünümde tombiş gelin olmak istemiyorum.nişandaki gibi :-( tam 2 ayım var :-(
Canim cevap verdigin icin sagol.Dukan sakın yapma inanılmaz zararlı tüm sistemi mahvediyor ve daha sonra 10 verdiysen normal yemek yemeye basladıgında 15 olarak alıyosun..
Aslında çok basit tek yapman gereken benim dediklerimi yaparsan rejim yapmadan kilo verirsin.
1-akşam 8 den sonra ağzına su dan başka birşey sürme
2-akşam yemeklerinde asla karbonhidrat alma sadece protein al
3-spor yap; illa spor salonuna gitmek zorunda değilsin yürü,koş,bisiklet sür haftada 4 gün
Gündüz ne istiyorsan ye bu dediklerimi uygularsan çatır çatır kilo vericeksin hemde diet yapmadan :)
Canim yorumun icin tesekkurlergunde3 litre su iciyorum ben. Her sabah yesilcay icerim gun icinde limonlu maden suyu icerim. Aksam 7 den sonra yemek olayini cozmem gerekiyo tv.izlerken allah ne verdiyse goturuyorum. Sekeride 2 yildir cikardim hayatimdan bu arada
1.58 e 65 canimÇok güzel.. İnşallah fazlalıklarından kurtulursun.. Bu arada boyun ve kilon kaç? Ne kadar kilo vermek istiyorsun?..
Rejimin nasıl gidiyor??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?