Biraz acımasızlık mı olmuş yaptığım?

Posedion25

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2016
479
557
18
33
Konu eşim. 8 aylık evliyim. Adetim ağrılı geçer. Eşim ağrı çektiğimi bilse de "sana sıcak çay vb yapayım mı" gibi şeyler hiç söylemedi. Ben kalkıp kıvrana kıvrana çay yapmak için mutfağa gelirim yaparım içerim ağrı çekme seslerimi duyar salondan gelir. İş geçmiş ben yapayım istersen der. Ben de sabahtan beri ölüyorum sormadin istemez kendim içerim derim. Kırıldığımı anlar zorla elimden alır gönlümü yapar vs. bu 8 aydir sürekli böyle. En son adetimde vana dedi ki "ağrı bu hastalığın tabiatında var mücadele et" . Öyle kizdim ki...
Eşim de bacaklarindan rahatsız ekkem yumuşaması var yarım saat ayakta kalınca agriyor. Avm ye gittik iki yere girdik uf puf agriyor demeye başladı ben de" ağrı bu hastalığın tabiatında var mücadele et alışveriş yapmam lazım dedim. Ama çok üzüldü bu sözüme ben de üzüldüm.. paylaşmak istedim.. biraz acımasızlık mı olmuş?

Eşit olmuş ama bu misillemeleriniz böyle devam ederse sonuç iyi olmaz.

Siz dra gidip şikayetinizi anlatırsanız regli ağrılarınız için ilaçla kolayca atlatabilirsiniz.

Kıvranmak yerine isteklerinizi anlamasını beklemek yerinede istediğinizi söyleyebilirsiniz.

Ufak şeyler için kormayın birbirinizi

Hap içmek istemiyorum işte bilirsiniz icilmemesi gerekir falan diye.
Vicdan yaptım valla haklı sınız

Onun size dedigi lafi geri kullanmissiniz, sizinki acimasizliksa onunki de acimasizlik ama her ay boyle sizlanip durmak gercekten karsidaki insanin icini bayabilir.

Hiç de acımasız değilsin .O kaç kere ağrı çekecek ki ? Sen her ay çekiyorsun .Az bile demişsin .

Onun size dedigi lafi geri kullanmissiniz, sizinki acimasizliksa onunki de acimasizlik ama her ay boyle sizlanip durmak gercekten karsidaki insanin icini bayabilir.
Normalde ben onun hastalığına çok anlayışlı idim. Sonucta o da beni bayıyordu. Ama misilleme yapınca da üzüldüm ne bilim işte...

Bazen misilleme yapmak gerekir sizi anlar bundan sonra belki ama misillemelere başlarsanız kötü olur...

Evli misiniz? Herkes böyle söylüyor bu ne demek?
Yoo evli değilim ama bir kere misillemelere bir başladık habire intikam gibi oldu güzel değil yani ki ben normalde acımam kimseye bana da acımasız denk gelmesin mi habire böyle misillemelere başlamışız sizde böyle olacak değil tabii...

Kocaniz size destek olmaya calisiyormus ama. Yetemedigi yerde mucadele et demis. Siz direkt mucadele et, alisveris yapmam lazim demissiniz. Burada niyetler farkli. Sizde iyi niyet goremedim, bilerek can yakmak icin, kisasa kisas olsun diye konusmussunuz. Evet, acimasizlik olmus. Haksizsiniz.

Ya ben gerçekten acımasız biriyim. Biri bana bir vurunca ben ona ön vuruyorum. Sonra da bin pişman oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…