- 5 Ekim 2016
- 479
- 557
- 18
- 33
- Konu Sahibi Posedion25
-
Hap içmek istemiyorum işte bilirsiniz icilmemesi gerekir falan diye.Eşit olmuş ama bu misillemeleriniz böyle devam ederse sonuç iyi olmaz.
Siz dra gidip şikayetinizi anlatırsanız regli ağrılarınız için ilaçla kolayca atlatabilirsiniz.
Kıvranmak yerine isteklerinizi anlamasını beklemek yerinede istediğinizi söyleyebilirsiniz.
Ufak şeyler için kormayın birbirinizi
Aynen hemen üzüldüm....Adam da söylemiş aynı cümleyi, neden hemen vicdana geliyorsunuz?
Biz kadınlar niye böyleyiz ya. Hemen yumuşuyoruz.
Normalde ben onun hastalığına çok anlayışlı idim. Sonucta o da beni bayıyordu. Ama misilleme yapınca da üzüldüm ne bilim işte...Onun size dedigi lafi geri kullanmissiniz, sizinki acimasizliksa onunki de acimasizlik ama her ay boyle sizlanip durmak gercekten karsidaki insanin icini bayabilir.
Evli misiniz? Herkes böyle söylüyor bu ne demek?Bazen misilleme yapmak gerekir sizi anlar bundan sonra belki ama misillemelere başlarsanız kötü olur...
Yoo evli değilim ama bir kere misillemelere bir başladık habire intikam gibi oldu güzel değil yani ki ben normalde acımam kimseye bana da acımasız denk gelmesin mi habire böyle misillemelere başlamışız sizde böyle olacak değil tabii...Evli misiniz? Herkes böyle söylüyor bu ne demek?
Bence de... :-(Ayda bir olan bir agriyla surekli olan bir agriyi kiyas etmek, kinlenip yeri geldiginde yuzune vurmak bence cok cirkin olmus.
Ya ben gerçekten acımasız biriyim. Biri bana bir vurunca ben ona ön vuruyorum. Sonra da bin pişman oluyorumKocaniz size destek olmaya calisiyormus ama. Yetemedigi yerde mucadele et demis. Siz direkt mucadele et, alisveris yapmam lazim demissiniz. Burada niyetler farkli. Sizde iyi niyet goremedim, bilerek can yakmak icin, kisasa kisas olsun diye konusmussunuz. Evet, acimasizlik olmus. Haksizsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?