Biraz acımasızlık mı olmuş yaptığım?

İsabet olmuş. Biraz empati iyidir.

Bu gibi zamanlarda hap içersen kimseye muhtaç olmazsin canım, ayrıca iyi demissin ben olsam bende aynini derdim

tam ortaya vurmuşsunuz gol olmuş
biz kadınlar hemen merhametliyiz vicdana geliyoruz ama kısasa kısas iyidir

benim eşim de öyle adenomyosis hastasıyım ben sonradan kavgaya döndü bizim çok kötü tartışmalar yaşadık ve severek evlendik bir yılımız doldu artık şunu anladım önce can sonra Canan ve kimse kimsenin acısını anlamıyor hani yalandan çay vs yapıyor ama psikolojik olarak hiç yanımda değil maalesef alışacaksın benim gibi tartışma sakin

ay çok güldüm kusura bakmayın..
ben severim böyle yeri geldiğinde lafı gediğine koyan tipleri..
çok güzel olmuş .. bir daha sizin adet ağrınızla ilgili ağzını açacağını sanmam ancak sizinde bir hatanız var bana göre..
çayı isteyin onun düşünmesini beklemeyin.. bu adamlar analarının evinde pohpohlanıp geliyorlar.. blmiyorlar düşünemiyorlar öyle incelikleri.. siz isteyin mutlaka .. kendi kendinizi doldurmayın .. ağlamaya meme yok..

Bazen misilleme yapmak güzel oluyor fakat fazlası zarar olur. Ama eşinizin dediği doğru yıllarca çekicez bu ağrıyı ilaçla hafifletebilirsiniz.

Cuk oturmuş cevabiniz

Ben de biraz gurur yapıyorum galiba.. haklisin aslında diyor soyledin de yapmadık mı diye ama ben istiyorum ki söylemeden yapsın..

Evet istediğim aslında çaydan ziyade biraz daha çok ilgi şefkat sanırım

Hap içmek istemiyorum işte bilirsiniz icilmemesi gerekir falan diye.
Vicdan yaptım valla haklı sınız
Ilac icilmemesi gerekir diye bir durum yok. Sadece kanamayi azaltabilir bu da sanilanin aksine iyi bir seydir.
Lutfen agrilariniz baslamadan birkac saat once agri kesici icin.

Bence biraz ağır olmuş. Tamam ağrınız varken ilgi beklemişsiniz anlıyorum ama adamın doğasında bu yoksa, zorla ilgilense sizi memnun mu edecek? İçinden gelmedikten sonra bir anlamı mı var? Adamın bu yönleri evlenmeden önce ölçüp tartsaydınız keşke, sizi bu kadar incitecekse evlenmeseydiniz bu adamla, çünkü malesef herkes ince düşünceli olamıyor. Ben de pek düşünemem, bu kesinlikle kötü niyet değil, biri bir şey istediğinde açıkça belirtse hiç gocunmayıp yaparım ama ne yapayım bu yönüm zayıf kalmış, kendimden görüp yapmam.
Ayrıca regl olmak doğaldır, hastalık değildir. Ama eşinizin durumu basbaya bir hastalık. İkisinin de sonucu ağrı çekmek olabilir ama biri doğal bir durumun sonucu, diğeri bir kusur. Dalga geçer gibi olmuş.

Ben de biraz gurur yapıyorum galiba.. haklisin aslında diyor soyledin de yapmadık mı diye ama ben istiyorum ki söylemeden yapsın..

söylemeden yapan modelini bulursan bana da yolla:))
yeni evlisiniz alışırsınız zamanla dürtmek gerektiğine:)
cinsleri böyle komutla çalışıyorlar..

Ne intikamcı ne hazır cevap bir kadın
Valla hiç halim yokken beni güldürdün..
Çok yaşa
Birşey olmaz lafı gediģine koymuşsun.

Gayet iyi yapmissin

Yoo acımasız olmamıs
O size anlayıssız davranmıs siz de ona anlaması acısındanaynısını yapmıssınız

Ben üzüldüm ya bilmiyorum. Eklem ağrısı kötüdür, bilirim. Üstelik sizin adet sanciniza o sebep olmuyor ama siz onu ayakta tutarak sebep olmussunuz resmen. Aynı şey değil bence. Uzanıp yatsaniz da, çayı ayağınıza da getirse o ağrı olacak. Bu arada doktora göründünüz mü? Aşırı ağrılı olması normal olmayabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…