- 24 Haziran 2011
- 23.555
- 49.197
- 798
- Konu Sahibi Posedion25
-
Konu eşim. 8 aylık evliyim. Adetim ağrılı geçer. Eşim ağrı çektiğimi bilse de "sana sıcak çay vb yapayım mı" gibi şeyler hiç söylemedi. Ben kalkıp kıvrana kıvrana çay yapmak için mutfağa gelirim yaparım içerim ağrı çekme seslerimi duyar salondan gelir. İş geçmiş ben yapayım istersen der. Ben de sabahtan beri ölüyorum sormadin istemez kendim içerim derim. Kırıldığımı anlar zorla elimden alır gönlümü yapar vs. bu 8 aydir sürekli böyle. En son adetimde vana dedi ki "ağrı bu hastalığın tabiatında var mücadele et" . Öyle kizdim ki...
Eşim de bacaklarindan rahatsız ekkem yumuşaması var yarım saat ayakta kalınca agriyor. Avm ye gittik iki yere girdik uf puf agriyor demeye başladı ben de" ağrı bu hastalığın tabiatında var mücadele et alışveriş yapmam lazım dedim. Ama çok üzüldü bu sözüme ben de üzüldüm.. paylaşmak istedim.. biraz acımasızlık mı olmuş?
Cuk oturmuş cevabinizKonu eşim. 8 aylık evliyim. Adetim ağrılı geçer. Eşim ağrı çektiğimi bilse de "sana sıcak çay vb yapayım mı" gibi şeyler hiç söylemedi. Ben kalkıp kıvrana kıvrana çay yapmak için mutfağa gelirim yaparım içerim ağrı çekme seslerimi duyar salondan gelir. İş geçmiş ben yapayım istersen der. Ben de sabahtan beri ölüyorum sormadin istemez kendim içerim derim. Kırıldığımı anlar zorla elimden alır gönlümü yapar vs. bu 8 aydir sürekli böyle. En son adetimde vana dedi ki "ağrı bu hastalığın tabiatında var mücadele et" . Öyle kizdim ki...
Eşim de bacaklarindan rahatsız ekkem yumuşaması var yarım saat ayakta kalınca agriyor. Avm ye gittik iki yere girdik uf puf agriyor demeye başladı ben de" ağrı bu hastalığın tabiatında var mücadele et alışveriş yapmam lazım dedim. Ama çok üzüldü bu sözüme ben de üzüldüm.. paylaşmak istedim.. biraz acımasızlık mı olmuş?
Ben de biraz gurur yapıyorum galiba.. haklisin aslında diyor soyledin de yapmadık mı diye ama ben istiyorum ki söylemeden yapsın..ay çok güldüm kusura bakmayın..
ben severim böyle yeri geldiğinde lafı gediğine koyan tipleri..
çok güzel olmuş .. bir daha sizin adet ağrınızla ilgili ağzını açacağını sanmam ancak sizinde bir hatanız var bana göre..
çayı isteyin onun düşünmesini beklemeyin.. bu adamlar analarının evinde pohpohlanıp geliyorlar.. blmiyorlar düşünemiyorlar öyle incelikleri.. siz isteyin mutlaka .. kendi kendinizi doldurmayın .. ağlamaya meme yok..
Evet istediğim aslında çaydan ziyade biraz daha çok ilgi şefkat sanırımbenim eşim de öyle adenomyosis hastasıyım ben sonradan kavgaya döndü bizim çok kötü tartışmalar yaşadık ve severek evlendik bir yılımız doldu artık şunu anladım önce can sonra Canan ve kimse kimsenin acısını anlamıyor hani yalandan çay vs yapıyor ama psikolojik olarak hiç yanımda değil maalesef alışacaksın benim gibi tartışma sakin
Evt cnm o şefkati göstermediği için ben git gide daha da kötü hissettimEvet istediğim aslında çaydan ziyade biraz daha çok ilgi şefkat sanırım
Ilac icilmemesi gerekir diye bir durum yok. Sadece kanamayi azaltabilir bu da sanilanin aksine iyi bir seydir.Hap içmek istemiyorum işte bilirsiniz icilmemesi gerekir falan diye.
Vicdan yaptım valla haklı sınız
Ben de biraz gurur yapıyorum galiba.. haklisin aslında diyor soyledin de yapmadık mı diye ama ben istiyorum ki söylemeden yapsın..
Gayet iyi yapmissinKonu eşim. 8 aylık evliyim. Adetim ağrılı geçer. Eşim ağrı çektiğimi bilse de "sana sıcak çay vb yapayım mı" gibi şeyler hiç söylemedi. Ben kalkıp kıvrana kıvrana çay yapmak için mutfağa gelirim yaparım içerim ağrı çekme seslerimi duyar salondan gelir. İş geçmiş ben yapayım istersen der. Ben de sabahtan beri ölüyorum sormadin istemez kendim içerim derim. Kırıldığımı anlar zorla elimden alır gönlümü yapar vs. bu 8 aydir sürekli böyle. En son adetimde vana dedi ki "ağrı bu hastalığın tabiatında var mücadele et" . Öyle kizdim ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?