Biraz acımasızlık mı olmuş yaptığım?

Adam seni rahatlatmak icin soylemis aslinda ama sen misilleme yapmisin.vicdan yapmana gerek yok bidaha yapmazsin olur biter.cay işine gelince cok nadir erkek dusunur bunu.oda size denk gelmemis.madem daha yeni evlisin ipin ucunu sıkı tut.o yapmiyosa sen yaptir.gereksiz gurur yapacagina alistir adami.

hassas döneminizde eşinize ihtiyacınız varsa, neden açık açık söylemediğinizi anlamadım? kendimi iyi hissetmiyorum, ağrım var, çay yapar mısın demek neden zor geliyor? pusuya yatıp, eksik aramak gibi bir tavır sizinki. sonra da kini içinde büyütüp, olmadık şekilde vurmak. ne gereği var? kırıcı olmuşsunuz, o sizin düşmanınız değil eşiniz. telafi edin bence.

Hap içmek istemiyorum işte bilirsiniz icilmemesi gerekir falan diye.
Vicdan yaptım valla haklı sınız
Yani ağrı kesiciler olmasa bütün kadınlar mahvolurduk ağrıdan.Ben de ağrı kesici içmezsem 3-4 saat süren ağrılar çekiyorum.
Ama ağrı başlar başlamaz hemen içersem çok kısa sürüyor ve kendime geliyorum.
Neden kendinize işkence çektiriyorsunuz ki dünyada pek çok şey zararlı sonuçta mesela şeker un tuz ama bunlardan tamamen uzak duruyor muyuz malesef hayır.
Ayda bir ağrı kesici almak sizi öldürmez bence aksine rahatlatır doktorla da görüşüp uygun bi ağrı kesici yazdırabilirsiniz.

Ayıp etmişsiniz. Ayrıca eşinizden çok şey beklemişsiniz Net.

Rahat ol dostum gayet yerinde olmuş

Keşke demeseydiniz yani avm nin içinde yarım saatliğine cafeye gitseydiniz tekrar alısverisinize devam edebilirdiniz secenek bol önünüzde, eşiniz doğru bişey söylemiş hala kırgınsa bir gidip özür dilemenizde fayda var

İkinizinde ağrıları kronik. Birbirinize laf sokacağınıza destek olmayı deneyin.

Resmen kin tutmuşsunuz da ilk yakaladığınız anda lafınızı sokmuşsunuz! Ya bir de neden mesela adet döneminizde kıvrana kıvrana mutfağa gitmek yerine eşinizden rica etmiyorsunuz? Benim yazdıklarınızdan anladığım böyle bir ricada bulunsanız eşiniz size hayır demez. Zaten mutfakta acı seslerinizi duyunca yanınıza geliyormuş. Erkeklerin düşünme sistemleri kadınlar gibi değil kesinlikle. Yani adam karımın bugün adet dönemi başladı ona sıcak bir şeyler hazırlamalıyım diye düşünmüyordur. siz adet olduğunuz dönemlerde böyle şeyleri kocanızdan rica edin bir şey kaybetmezsiniz. Eğer rica etmenize rağmen yapmazsa haklısınız, ama böyle bir durum yok. Zaten 8 aylık evliymişsiniz, bir süre siz yönlendirseniz kocanız bir yerden sonra bu dönemlerde ne yapması gerektiğinin farkında olur

evlenmeden önce ne yapıyordun ...
ağrım var sancım var diye kime söylüyordun ?

evli olmak sana bunu yaşatmıyor bildiğin gibi

ağrım var diye birini kaprıslerine ortak etmee

Katılıyorum.
Ek olarak şunu söyleyeyim. Kadınların ikili ilişkilerdeki en büyük hatası konuşmadan anlaşılmayı beklemek bence. Kimse müneccim değil daha söylemeden istediklerimizi bilip yapsın. Bu adamlardan ne bekliyorsunuz anlamıyorum ya. Şunu bir anlayın, triple, küsmeyle, intikam almakla bir şey anlaşılmıyor. Konuşun, iletişim kurun. Allah ağız vermiş, kullanın. Ama iletişim için kullanın, zamanını bekleyip kininizi kusmak için değil.

Size yapılmasından hoşlanmadığınız şeyi karşı tarafa yaptığınızda ondan bir farkınız kalmıyor. Bence aynı şekilde kısasa kısas yanlış olmuş.

Kadınların " ben söylemeyeyim , o anlasın " düşüncesi zaten ilişkileri çıkmaza sokuyor.
Oysa açık açık , " hayatım çaya ihtiyacım var, battaniye istiyorum, karnımı ovustur " v.s herneyse işte açık açık söylese zaten karşıdaki yapacak insanlığı varsa, hayat arkadasiysa gerçekten. Yoksa zaten diyecek bir şey yok.
..

Simdi biz bu yorumlari yapiyoz ya eminimki adam unutmustur.erkekler boyle bizim gibi ince eleyip sık dokumuyolar.kusseler kustuklerini unutuyolar ondan rahat ol canim

Erkek beyni dürtülmeden çalışmıyor. Düşünemiyor bizim gibi.
Bence eşinizin rahatsızlığı daha zor. Daha dikkat edilmesi gerekiyor. Sizinki bi ağrı kesiciye bi sıcak su torbasına birazda uykuya bakar.
Onunkinin Allah korusun ilerleme riski var
Biraz nazla azıcık duygu sömürüsüyle adet zamanınızı eşinize zıtlaşmadan anlatın

Gereksiz gurur yapacagina deki kalk bana cay yap.sonrada küsüyosun.dag daga kusmus dagin haberi olmamis.aklini kullan

Gerek yokmuş bu misillemeye .

Üstelik 1-1 de olmamışsınız . Çünkü durumunuzda , tavrınızda benzer değil .

Cümle aynı olabilir ...

Ama eşiniz size o sözü "ne halin varsa gör , iyi ki bi reglin var .. amma abarttın sızlanma " manasında söylememiş .

Destek olmaya çalışıyormuş.

Sizse ona bile isteye vurmuşsunuz .

Gerçekten üzüldüm .

Böyle yapmak yerine ;

O sancılı gününüzde ... bi çay yapsana ağrım var deseydiniz ... o da yapacaktı çok belli.

O Avm gününde de .. yoruldum dediğinde , sen biraz dinlen sonra devam ederiz derdiniz .

Al sana ne dert kaldı ne tasa

Açık açık dedikten Sonra 5 dk hayatım hemen getirdim 2 dk bi haber okuyorum derken kadın köşede kıvrılıp ölmeyi bekler bi kerede demeden yapılsa nolur imama söylesem o da hayrına yapar kocamsa anlıyacak ihtyacımı ama anlamıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…