Biraz acımasızlık mı olmuş yaptığım?

Hap içmek istemiyorum işte bilirsiniz icilmemesi gerekir falan diye.
Vicdan yaptım valla haklı sınız
Adet ağrısından yıllarca acillik olduğumu, yerleri tırmaladığımı, kutu kutu ilaç içtiğimi söylemeliyim. Evlendikten sonrada devam etti bu durum. Ta ki hamile kalıncaya kadar sonra azaldı. İlaç içilmez diye bir durum söz konusu değil yanlış biliyorsunuz.

Bence yanlış yapmışsın. Senin yaşadığını biz bütün bayanlar yaşıyoruz. Ama eşinin yaşadığı başka sağlık problemi ... Yani eşinden beklemek yerine rica etsen yok mu der ?? Bence yanlış ya

Ben cevabı beğendim. O sana söyledikten sonra vicdan yaptı mı? En nefret ettiğim şeydir ben acı çekerken akıl verilmesi. .

İlaç alınmaması gerekiyor diye bişey de nedir anlamadım. Banada derlerdi ilaç içme çocuğun olmaz diye.. ama ben daha adet olmadan 1 gün önce ilaç içmeye başlıyordum ona rağmen ayılıp bayılıyordum. Şükür çocuğum oldu. İç ilaç kendine işkence yapma. Nasıl başın ağrısa ağrı kesici içiyorsan buda karın ağrısı. .

Yo agir falan olmamis da cem yilmazin kadin tarifine uymayin allah askina.ay adet oldum oram buram sisti.rica ettiginde yardim ediyosa sorun etme.senin hamileligin de hic cekilmez adami simdiden bayma

Bir anlık söylemle doğru gibi geliyor yapılan ama uzun vadede bakınca yanlış.
İnsan eşiyle bu kadar kin duygusuna çekilmemeli. O yaptı ben de yapayım. O kırdı ben de kırayım yanlış bir mantık aslında.

Tabi ki kadınlar haklarını savunsun. Uzulduklerinde susmasınlar, kirildiklarini belli etsinler ama misilleme yoluyla değil.

Adet sancılarınıza çözüm aradınız mi?
Hayıt tohumu bildiğim en etkili çözüm.

Eşinizin ağrıları ise bir insanin başına gelmesini istemediği türden ağrılar. Tabi ki vicdan yapmalısınız. O sizin eşiniz. Sizi üzecek şekilde davranmazken siz resmen kayinvalideye laf sokar gibi patlamışsınız :)

Erkekler bizim gibi ince ayrıntıları bilmiyor. Ancak kırılıyorlar.
Bence eşinizle düzgün bir iletişim kurmayı deneyin hem daha yeni evlisiniz illa ki zamanla istediğiniz şeyleri yapacaktır.

Bdvdeki kocam benden nefret ediyor konusunu oku. Erkeklere çok merhamet iyi gelmez insanın söylediği yalana kendi inanması gibi.kendilerini bir halt saniyorlar

İyi demissin bazen bende yaparım.. Cnm ağrı döneminde kesfettm genç kızken majezik yanı birkez alıyordum o sancı rahatlığa bırakıyordu yerini evlendim ayda bir mutlaka kullanırım. Mide sorunun yoksa kullanablrsın

Bende benden istenmedigi sürece hiçbir şey yapmıyorum mesela. Bu huyu kazandıktan sonra kafam çok rahat etti.

Bakın, regl dönemlerinde dışarı çıkan kan sadece rahim astarının dışarı atılmasında kaydırıcı vazifesi görür.Kanın az veya çok gelmesi çok mühim değil bu yüzden her ay bu kadar sancı çekeceğinize bir ağrı kesici için çünkü bunun sonu yok. Regl döneminde banyo yapıldığında bile kan miktarında azalma çoğu kadında olabilen bir şey, bu ağrıyı çekmeye değer mi? Siz önlem alabilirsiniz ama eşinizin ki yaşam kalitesini oldukça etkileyen bir durum.

Nıyeyse bana agır soylemıssınız gıbı gelmedı

Bence ağır olmuş

Zira her kadın her ay regl oluyor adamın aslında söyleme tarzı hoş olmasa da bu senin doğan her ay bu var bırakma kendini demek istemiş

Ağrınız çok ise doktora gidin ay çay yapayım geçsin boyutunda ağrı ise de eşiniz haklı gibi sanki ilgi istiyorsunuz gibi görünüyor

Adamınki ise ömür boyu sürecek bir rahatsızlık ve büyük ihtimalle de tedavisi yok evet onun cümlesinin aynısı olmuş vs ama daha 8 aylık evlisiniz bu kadın benimle daha kötü olursam kesin boşanır imajı oluşmuştur

Bu arada avm dolaşılacak en kötü yer aynı sürede bahçede dolaşsanız yorulmaz vs ama avm kablo ve manyetik alan olduğu için çok yorar

Kufretmemissin ki agir da konusmamissin eger kirildiysa soyledigi lafa donup bakck cunku sen onun cumlesini kurmussun ne eksik ne fazla!! Soyledigini duymak zoruna giRiyosa soylemicek!!!

Regl olmak bir hastalık değildir. Fizyolojiktir, sonucunda ağrı yaşanır. Ama eşinizin ki hastalık.

Eşinizin yaptığı yanlış elbetteki, ama bunu onun hastalığıyla vurmak doğru olmamış bana göre.

az bile olmus agzına saglık

bwn seni çok iyi anlıyorum. bunun kincililikle acımasızlıkla ilgisi yok, ağrının verdiği gerginlikle stresle üstüne bide eşinden beklediğin ilgiyi göremeyince söylemişsin bunu.
bende her ay yorgan döşek yatıyorum sürünüyorum. eşim çok ilgili anlayışlı biridir ama bu dönemlerde beklediğim ilgiyi göremiyorum çokta konuştum ama yine aynı. ben ağrıdan yatarken, o tv izliyo. 5 dk gelsin yanıma sarılsın benle yatsın istiyorum ama yok. sıcak suyunu koydunmu diye sorar mesela, koymadım diyorum. hadi ben yapayım o zaman demiyo öyle kalıyo. yada ağrın varmı diyo var diyorum, bişey yapmıyo işte sadece soruyo. en fazla çok ağrıyosa hastaneye gidelim diyo.
adam hiç adet ağrısı çekmemişki, nasıl bişey olduğunu bilmiyo. belkide abarttığımı düşünüyo, beni anlamasını beklemek çok saçma belkide. neyse işte bi kaç aydır yanıma gelsin diye bi beklentiye girmemeye çalışıyorum, sürekli ağrım var demiyorum. onuda bu şekilde kabul etsem, sinirlerim daha fazla gerilmez heralde.
ben ilaç kullandığım halde sürünürken, sen ilaçsız nasıl dayanıyosun. bu işkenceyi niye 2 katı hale getiriyosun. iç rahatla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…