biraz aynaya bak dedi

Çok mantıklı yarın söylüycem, gideyim de alışveriş yapayım madem şikayetçisin diycem.

Gülsem mi ağlasam mı şaşırdım, çok hoşsunuz. İyi cevap vermişsiniz.

Aynı şeyi yazacaktım tam da bence çok itici eşinin kıyafetlerini kullanmak ve çoğu erkeğin de bundan hoşlanacağını sanmıyorum

biraz takılmak ıstemıs ama cok odunca olmus pek beceremıyor otursun sıfır sen hamılelık pıskolojısıne aldanma kendınle barısık ol onun bılınc altına bıle ıslesın kendıne guvenın ben cok tatlış tombiş bir anneyim bebeğim olunca eskı formuma dönüp sahalara dönucem bak gör dee

Çok kırıldım ona. 3. Evladımız bir kaç aylıktı henüz. O da farketti gafını ama laf ağızdan çıktı bir kere. Takma kafana. Ama onun kıyafetlerini de giyme bir daha.

bence saka yapmis, yani siz o an abla kardes olduk deyince evet kiyafetimi giyiyosun demesi yerinde olmus, kardeslerde giyer birbirinin kiyafetini. Aynaya bak kismini düsünmeden söylemistir.

Bozmayin moralinizi daha dogumdan sonrasi var, benim oglum neredeyse 24 saat emmek istiyodu kendimi hollanda inegi gibi hissediyodum.

O kadar feci mi olunuyor ileriki aylarda ya... Benim ilk hamileliğim. Şimdiden bel-sırt ağrım çok oluyor bende de sütyen sıkıntısı var diyaframımı çok sıkıp nefesimi daraltıyor gibi hissediyorum halbuki bosbol. Ağrıtıyor ya sırtımı falan. Sütyenden mi yoksa hamilelikten mi bilemiyorum belki de ikisi. Gece yatarken bir çıkarıyorum dünya varmış diyorum. Ben de kilo aldım 6 kilo doktor normal dedi düzenli bir artış varmış ayda bir kilo alıyorum 6 aylığım ama kemiklerim bacaklarım ağrıyor ayakta 10 dk duramaz oldum çabuk yoruluyorum. Yarım saat otursam ayağa kalkınca bacaklarıma kalça kemiğime bıçaklar saplanıyor. Şimdiden böyleyim daha mı kötü olacağım? Bir de benim de cildim bozulmaya başladı yaa... Bakım yapmama rağmen...

Bence Eşinizin tişörtleri üzerinizdeyken çok tatlı oluyosunuzdur. ☺ eşiniz şaka yapmış. Evet biraz ayarsız olmuş. Azıcık trip atabilirsiniz ama küçücük olsun. Allah başka dert vermesin. Tek derdiniz bu olsun

Valla ben koskoca emzirme sütyenlerinden kullanıyorum artık beni de çok sıkmaya başladı. O bıçak saplanmaları geçti, çok oturma hareket et, otururken de imkanın varsa ayağını uzat. Ayakta sabit durmak yemek falan yaparken çok işkence. Allah yardımcın olsun.

30 haftalik hamileyim. ilk gebeligimde de esimin pijamalarini giydim bunda da garibimin iki uc pijamasi camasir suyu olmus. bir tane tshirtini bana bagisladi artik.
suanda duygusalsin gebelikten. Digum yapinc Gececek

Amin hepimizin yardımcısı olsun... O değil de şimdi benim de içime kurt düştü. Acaba eşim beni çirkin buluyor mudur? Kilo almamla ilgili tombiş oldun falan gibi takılıyor arada gülerek ama acaba çirkin mi bulmaya başladı?

Canım,doktora gittiğinde magnezyum kullanıp kullanamayacağını sor.Benimde hamileliklerimde bacaklarıma kramp giriyordu.5ci aydan sonra acısından duramıyordum.Yorgunluk ta cabası.Doktorun masasında broşürler gördüm,magnezyum hakkında,kullanmama izin verdi.10 15 günde çok rahatlattı beni.

Ben zaten kullanıyorum rahatlattığını fark ediyorum doktorum 5. aydan sonra omega3 almama da müsaade etmişti. Ama doktor detaylı olarak günde kaç doz almam gerektiğini falan söylemedi. İçebilirsin dedi sadece ben de sormayı unuttum. Günde birer tane içiyorum annem beslenme uzmanı sayılır bunun eğitimini aldı seminerlerine falan gidiyor ama neticede doktor değil. En az 2 tane içmen lazım diyor ama doktora sormadan 2 tane içmeyeyim diyorum. Belki dozu az olduğu için pek etkisi olmuyordur. Siz kaç doz alıyorsunuz günde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…