Hoş olmamış eşinin öyle demesi. Ama fazla büyütmeye de gerek yok sadece takılmış olabilir senin laf çarpmana karşılık. Neden hamilelik kıyafetler vs almıyorsunuz? Hani maddi durumdan dolayı şu sıralar alamıyorsanız hiç sizin yüzünüze vurmaya hakkı yok. Onun kıyafetlerini giymeniz sizin suçunuz değil o durumda. Ben olsam para ver kendime başka kıyafet alayım boş konuşma derdim.
Seninki o kadar demiş. Eşim bana da uzun bir ev eteğim var, erkek misafir gelince altıma giyiveriyorum. Bir gün "o eteği giyince shirekin karısına benziyorsun" demişti. Sen de aynı shirek oldun, ben bebek cikaricam ama sen b.k dedim ve 1 hafta konusmadim.. Öküzlük mü desem ince fikir yoksunluğu mu desem bilemedim. Ağızlarından çıkıyor bu saçmalıklar bazen.
Aynı şeyi yazacaktım tam da bence çok itici eşinin kıyafetlerini kullanmak ve çoğu erkeğin de bundan hoşlanacağını sanmıyorumSiz asıl çuvaldızı batırmışsınız eşinize oda iğnelemiş
Alınmayın ben kötü bir niyet göremedim.
Ayrıca hamilede olsanız bayansal kıyafetler giyseniz daha iyi olurdu.
Şöyle bir empati yapayım dedim kocamı kendi pijamalarımla tişörtlerimle vs görsemiçim kalktı
Aynı şeyi yazacaktım tam da bence çok itici eşinin kıyafetlerini kullanmak ve çoğu erkeğin de bundan hoşlanacağını sanmıyorum
Çok kırıldım ona. 3. Evladımız bir kaç aylıktı henüz. O da farketti gafını ama laf ağızdan çıktı bir kere. Takma kafana. Ama onun kıyafetlerini de giyme bir daha.
Eşinin kıyafeti sana olduğuna göre o da mı hamile :)
Eşinin kıyafeti sana olduğuna göre o da mı hamile :)
Çok kilo almadım 8. Aydayım 12 kilo aldım şimdiye kadar. Geçen ay ve bu ay 1'er kilo da vermişim (bunu da ayrıca kafama takıyorum ya neyse) yüzüm şiş, cildim bozuldu biraz. Saçlarımı boyatamadığım için beyazlarım çıktı çok. Elimde ayağımda çok ödemim yok, ne bileyim maskemi kremimi fönümü ihmal etmemeye çalışıyorum, kendimi çok bırakmadım ama kendime çirkin geliyorum onun moralsizliğini mi yansıtıyorum acaba? Hamile kıyafeti vs aldım ama çok rahat olmak istiyorum evde, o nedenle hep büyük şeyler bol şeyler giyesim geliyor. Terlik bile sıkıyormuş gibi geliyor, yalınayak geziyorum o derece.
O kadar feci mi olunuyor ileriki aylarda ya...Benim ilk hamileliğim. Şimdiden bel-sırt ağrım çok oluyor bende de sütyen sıkıntısı var diyaframımı çok sıkıp nefesimi daraltıyor gibi hissediyorum halbuki bosbol. Ağrıtıyor ya sırtımı falan. Sütyenden mi yoksa hamilelikten mi bilemiyorum belki de ikisi. Gece yatarken bir çıkarıyorum dünya varmış diyorum. Ben de kilo aldım 6 kilo doktor normal dedi düzenli bir artış varmış ayda bir kilo alıyorum 6 aylığım ama kemiklerim bacaklarım ağrıyor ayakta 10 dk duramaz oldum çabuk yoruluyorum. Yarım saat otursam ayağa kalkınca bacaklarıma kalça kemiğime bıçaklar saplanıyor. Şimdiden böyleyim daha mı kötü olacağım? Bir de benim de cildim bozulmaya başladı yaa... Bakım yapmama rağmen...
Sen onu al mağazaya götür çeşit çeşit seç beğen.
Bir ay için hamile kıyafetleri alsın bak nasıl yakıştırıyor sana kendi tişörtleri
Densiz ya
Valla ben koskoca emzirme sütyenlerinden kullanıyorum artık beni de çok sıkmaya başladı. O bıçak saplanmaları geçti, çok oturma hareket et, otururken de imkanın varsa ayağını uzat. Ayakta sabit durmak yemek falan yaparken çok işkence. Allah yardımcın olsun.
Canım,doktora gittiğinde magnezyum kullanıp kullanamayacağını sor.Benimde hamileliklerimde bacaklarıma kramp giriyordu.5ci aydan sonra acısından duramıyordum.Yorgunluk ta cabası.Doktorun masasında broşürler gördüm,magnezyum hakkında,kullanmama izin verdi.10 15 günde çok rahatlattı beni.O kadar feci mi olunuyor ileriki aylarda ya...Benim ilk hamileliğim. Şimdiden bel-sırt ağrım çok oluyor bende de sütyen sıkıntısı var diyaframımı çok sıkıp nefesimi daraltıyor gibi hissediyorum halbuki bosbol. Ağrıtıyor ya sırtımı falan. Sütyenden mi yoksa hamilelikten mi bilemiyorum belki de ikisi. Gece yatarken bir çıkarıyorum dünya varmış diyorum. Ben de kilo aldım 6 kilo doktor normal dedi düzenli bir artış varmış ayda bir kilo alıyorum 6 aylığım ama kemiklerim bacaklarım ağrıyor ayakta 10 dk duramaz oldum çabuk yoruluyorum. Yarım saat otursam ayağa kalkınca bacaklarıma kalça kemiğime bıçaklar saplanıyor. Şimdiden böyleyim daha mı kötü olacağım? Bir de benim de cildim bozulmaya başladı yaa... Bakım yapmama rağmen...
Canım,doktora gittiğinde magnezyum kullanıp kullanamayacağını sor.Benimde hamileliklerimde bacaklarıma kramp giriyordu.5ci aydan sonra acısından duramıyordum.Yorgunluk ta cabası.Doktorun masasında broşürler gördüm,magnezyum hakkında,kullanmama izin verdi.10 15 günde çok rahatlattı beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?