biraz aynaya bak dedi

Aynen oyle canm. Ben evliligi sadece cinsellikten ibaret sananlarin sadece erkekler olduğunu dusunurdum ama oyle degilmis demekki. Bizde cinsellik disinda evli ciftler gibi herşeyi yasiyoruz sonuçta . Biz onlar için omur boyu ne fedakarliklar yapiyoruz onlar bizim ve bebegimiz icin bikac ay fedakarlik yapacaklar cok mu.

Herkes ne kadar boş atıp tutmuş. Genelde baktım da yazanlar ya nişanlı ya bekar. Hamilelik yaşamadıkları için durumu kavrayamamaları normal klavye başından konuşmak kolay. Büyük konuşmamak ileriyi görmemek ne kadar kötü. Hamile kalıp bebeği için dokuz ay boyunca yataktan çıkamayan, düşük riskiyle eve mahkum kalan yada ağrılarından uykusuz kalan kadınlara yapılan hakaretler var resmen. Kocasının üstünü giymiş bakım yapamamış kilo almışmış. İticiymiş iğrençmiş deniyor. Saçmalığa bak yahu. Bu geçici ve evet mucizevi bir süreçtir herkesin hamileliği farklıdır eleştirmeden önce düşünün. Ki eleştirebileceğiniz hiçbir nokta olamaz hamile bir kadının. Her hamilelik kendine özeldir ve buna saygı duyulmalıdır.

Üzülme sakin. Bazen ne deliklerinin farkinda bile olmuyorlar. Hamile olup da çirkin olmak mümkün mu? O bebek yüzünden uzak duruyordur ama patavatsizlik yapmistir. Evet her gün aynaya bak ve ben dünyanın en güzel annesiyim de kendi kendine.

Keske erkeklerde hamile kalabilse anlarlardi belki durumumuzu. Biz de cok merakli degiliz dünya gibi şişmeye ama şişiyoruz iste. Bi canli tasiyoruz.
İkinci cocuguma hamileyim iliski benim icin o kadar zor ki cok fena canim yaniyor. Eşim de acidigini bildigi icin uzun zamandir benden cinsellige dair birsey beklemiyor. Zaten hamileligin basindan beri hep eşim icin 10 günde bir devam etmeye calistim ama en son artik acıdan dayanamaz oldum. Vucudum ilk hamilelige göre cok daha fazla şişti dikkat etsem de yediklerime engel olamiyorum şişiyorum.
Bu halde ben aynada kendime bakamazken eşim güzel görsün diye hic ugrasamam valla geceleri bırakın o işi yapmayi uyuyamiyorum artik ellerim bacaklarım sürekli uyuşuyor agriyor.
Tüm bunlara ragmen gecen hafta yine sırf eşim icin gecelik giydim ve kocam artik kardes gibi yasamaya alismis bana git uzerine bisey giy hasta olacaksin dedi öküz ya
Ben hamilelik sonrasi eski kilomun da altina dusuyorum aslinda ama iste hamilelikte az kilo alsam da 30 kilo almis gibi şişiyor vucudum elimde olan bisey degil.
Kocan da ne diyecegini sasirmis bence bi alisverise gidin birlikte istemedigin kadar para harca görsün gününü

Neden bu kadar sertsiniz? Ayrıca maximum 10 kilo değil o, 15 kiloya kadar normal diyor doktorlar. Ek olarak hamilelikte sadece karın şişmiyor ne yazık ki, keşke öyle olsa. Birçok kadının son 3 aylık dönemde ödemleri başlıyor, elleri, ayakları, yüzleri aklınıza gelebilecek her yerlerinde ödeme bağlı şişlik oluyor ve doğum olana kadar da geçmiyor. Burada yapılanın da kutsallık kisvesi altına sığınmak olduğunu sanmıyorum. Sadece hamilelikle birlikte gelen değişiklikler... :)

Neden bu kadar sertsiniz? Ayrıca maximum 10 kilo değil o, 15 kiloya kadar normal diyor doktorlar. Ek olarak hamilelikte sadece karın şişmiyor ne yazık ki, keşke öyle olsa. Birçok kadının son 3 aylık dönemde ödemleri başlıyor, elleri, ayakları, yüzleri aklınıza gelebilecek her yerlerinde ödeme bağlı şişlik oluyor ve doğum olana kadar da geçmiyor. Burada yapılanın da kutsallık kisvesi altına sığınmak olduğunu sanmıyorum. Sadece hamilelikle birlikte gelen değişiklikler... :)

sen de illa onun tisortlerini giymek zorunda değilsin ki. çık güzel bişeyler al kendine. sonra çöpe gidecekse gitsin. adam kendince şaka yapmış.

Oyy canim seninki hamilelik psikolojisi duygusallik son aylarin verdigi korku ve heycanla esini yanlis anlamissin ama eminim çok guzelsindir hamilelik bi mucize ve her kadinin guzelligine guzellik katar bide senin yerinde olmak isteyenleri dusunursek gercekten kilo şişlik illaki okuyo ama inan bunlar bile guzel her anitadini cikar ve huzurla bebegini bekle canim esinin eminim.kotu niyeti yoktu cunki son aylarda esinin kiyafeti giyen sadece sen deilsin bende oyleydim

Ayaklarım fil ayağına dönmüştü.
Allahım ne zor günlerdi onlar.
Bırakın ayakkabılarımı, terlik bile giyemiyordum, 3 numara büyümüştü.
Doğumdan iki ay sonra eşim ayağıma bakarak ' aa ayağında kemik varmış senin, gün yüzüne çıktı' diyerek gülmüştü.
12 kilo alan bir hamileydim ama ödemden yarım dünya gibi geziyordum.
Hiç de kendimi çirkin hissetmedim, aksine dünyanın en güzeli kadını benim edasında salınıyordum.
30 kilo alsaydım da böyle hissedecektim çünkü mucizemle aynı bedendeydim.
Bebeğimi sağlam taşımam için ayaklarım ellerim şişmişse, kime ne?

Ben hamileyken yarim dunya degil tam dunyaydim. Lcw nin espirili hamile tisortlerinden almistim bol bol, onlari giyiyordum altina da duz renk pijama giyiyordum ama bana tayt oluyordu. Yuzumde kirmizi lekeler vardi, dislerim curumustu ve yaptiramamistim. Ayrica saglik sorunum nedeniyle iliski de yasakti. Yorumlara bakinca kocam beni bosasa yeriymis :)
Ben esinizin kotu niyetle soyledigini düşünmüyorum aklinca espiri yapmis takmayin 1 ay sonra dogum yapip en fazla bikac ay icinde eski halinize doneceksiniz zaten.

Kıyafetin cinsellikle alakasını hiçbir zaman anlayamayacağım içinde ne olduğu önemli bence ama bence kendince espri yapmak istemiş olabilir.

Hamileyken kilo almak, almamak sorun değil. Önemli olan eşinize ve kendinize olan saygınız. Çalışıyorum, işe giderken nasıl iyi giyinmeye çalışıyorsam, evdeyken de mümkün olduğunca derli toplu, şık giyiniyorum. Ben de hamilelik nedeniyle saçımı boyatamıyorum, ama görünen yerlere saç rimeli sürüp, saçlarımı düzgün tutmaya çalışıyorum. Eşimin kıyafetlerini aklımdan bile geçirmiyorum. Beslenme düzeni ile hamilelik yaşadığım için, hala bütün kıyafetlerim oluyor, ancak bu benimle ilgisi olan bir durum.
30 kilo alsam da, çocuk doğduktan sonra da eşimle bir hayatımız olması gerektiğine inandığım içim, hiç değilse bir iki ev elbisesi alıp, saçıma bir saç rimeli sürüp, aynı şekilde davranırdım.
Evlilik cinsellik demek değil, bu doğru. Hamilelik döneminde uzaklaşmalar olabilir bu da sorun değil. Ancak önce kendimize, sonra karşımızdakine saygı göstermeli, sırf moralimiz iyi olsun diye bile kendimize bakmalıyız.

hamilelik çok farklı bir dönemdir.ben iki hamilelik yasadim.bir dönem oluyordu değil eşimi dünyayı gözüm görmüyordu.
bir dönem oluyordu karnım burnumda fantezi gecelik arıyordum.:)
el ayak şişiyor ayakkabılarınız olmuyor son aylarda.herkesde olacak diye bisey yok.
ben iki hamileligimide birbirinden cok farklı yaşadım..
yani kısaca bunlar doğal süreçler.ve hepsi geçici.ayrıca iyi günde kötü günde dediğimiz adamin bizi kendi tsortuyle görmesi asla soguma sebebi olamaz bana göre.cok rahatsizsa hediye tişört alır gelir karısına.(ben esimin esyasini kullaninca rahat birakayim diye bana başka alırdı)
evet bakım şart kendimizi salmayacagiz felan ama gerçekten hamilelik kutsaldır bu dönemi kendiniz bile yillar sonra gülerek hatırlıyorsunuz
tüm hamilelere hayırlı doğumlar sağlıklı bebekler dilerim:))

O zaman acilen alış verişe çıkıyorsunuz birlikte ve ne kadar hoşunuza giden hamile kıyafeti varsa alıyorsunuz Keyfinizden onun kıyafetlerini giymediğinizi anlamış olur

Zaten hamilelikten sonra düşük tehlikesi olmamasına rağmen kendi isteğiyle ilişkiye girmemesi anormal...

Hamilelik bizim icin bahane biraz ne hamileler var az kilo almis giyimi kusami guzel hala cekici duran ama yapi meselesi bu yemek aliskanligi cok zor degistirilen bir sey.Bende hamile olsak kesin dayananam yerim ama bu kendini tutup zayif kalabilen hamileler o kadar hosuma gidiyor ki her sey bahane bi insan istemezse hamile de olsa cok yemeyebilir.Ama koca kendince takilmis sana tabi her sakanin altinda bi gercek vardir kendi cok fit ve bakimli mi?

Bi de dogum yapcak kizlar dogumdan sonra yuzunuzun terini felan surekli silin annemin cilleri dogumdan sonra hepsi gitmis yuzu cok guzel olmus surekli siliyormus

Abi kardes gibi denilmi adama
Zoruna gitmis altta kalmamak icin oyle soylemistir
Hamilesin kafana takma bebeginde etkilenir sonra
Dogumdan sonra kilolarini ver bakimini yap oyle soyledigine pisman ettir

hemen gidin kendinize 3 ay sonra giyemeyecek bile olsaniz (bir sonra ki dogumunuzda giyersiniz en kotu) 3 cesit t-shirt 2 tanede duzgun esofman alti aliverin cicili bicili giyinin evde madem oyle hadi alisverise gidiyoruz sihirli sozcuktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…