- 15 Kasım 2016
- 735
- 349
- 18
- 34
Ay ellerine sağlık ponçik. Her şeyden sexten ibaret değil. Eşlerin anlayışı sevgisi dostluğu birbirlerinin her şeyi oluşu.
Biz de 3-4 aydır ilişkiye girmiyoruz. Daha en az üç ay girmicez.
Önemli olan bebek. Allah korusun bir şey olsa ömür boyu vicdan azabı.
Üzülme sakin. Bazen ne deliklerinin farkinda bile olmuyorlar. Hamile olup da çirkin olmak mümkün mu? O bebek yüzünden uzak duruyordur ama patavatsizlik yapmistir. Evet her gün aynaya bak ve ben dünyanın en güzel annesiyim de kendi kendine.kızlar selam,
Eşimle hamile olduğumu öğrendiğimizden beri eşimin isteğiyle cinsel ilişkiye girmedik. Doktor bir sakınca yok demesine rağmen tedirgin oldu ve istemedi hiç. Son zamanlar olduğu için de doktor yasakladı zaten kısa bir süre önce. Neyse bu aksam tv'de bir şey gördüm ve dedim ki zaten biz de iyice abi kardeş olduk. Eşim de gülerek dedi ki benim kıyafetlerimi giymeye devam edersen oluruz tabi biraz aynaya bak dedi. Ben onu iğnelemek için söylememiştim halbuki. Evet kıyafetlerim olmuyor evin içinde onun tişörtlerini giyiyorum ama napıyım şiştim, kilo aldım, yüzüm şişti çirkinim evet. Yine de çok bakımsız gezmemeye çalışıyorum, normalde bana moral vermek için dünyanın en güzel annesi oldun falan der. Şimdi neden böyle dedi çok üzüldüm, demek gerçek düşüncesi buymuş, demek beni çok çirkin buluyormuş. hepinizin son ayları böyle mi oldu? Kendimi daha moralli hissetmek için ne yapabilirim?
Ders cikarsan nasi olur peki adam bi sikayetini dile getirmis normalde ovmesi seni sevdigini, duzelecegine dair umudu oldugunu gösterir sadece bir istekte bulunmus bir nevi.
Kutsallik kisvesi altina siginmayalim bence. Hamilelikte sadece karnin sismesi ve maksimum 10 kg almak gerekir. Diger turlu biseyler ters gidiyodur.
Ders cikarsan nasi olur peki adam bi sikayetini dile getirmis normalde ovmesi seni sevdigini, duzelecegine dair umudu oldugunu gösterir sadece bir istekte bulunmus bir nevi.
Kutsallik kisvesi altina siginmayalim bence. Hamilelikte sadece karnin sismesi ve maksimum 10 kg almak gerekir. Diger turlu biseyler ters gidiyodur.
Ayaklarım fil ayağına dönmüştü.Neden bu kadar sertsiniz? Ayrıca maximum 10 kilo değil o, 15 kiloya kadar normal diyor doktorlar. Ek olarak hamilelikte sadece karın şişmiyor ne yazık ki, keşke öyle olsa. Birçok kadının son 3 aylık dönemde ödemleri başlıyor, elleri, ayakları, yüzleri aklınıza gelebilecek her yerlerinde ödeme bağlı şişlik oluyor ve doğum olana kadar da geçmiyor. Burada yapılanın da kutsallık kisvesi altına sığınmak olduğunu sanmıyorum. Sadece hamilelikle birlikte gelen değişiklikler... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?