biraz aynaya bak dedi

Ben de giydim esiminkileri hamileyken. Bir elbisem vardı aşırı rahat ben de onu giydiğimde laf söylemişti. Valla hiç rahatımı bozmadım doğurana kadar da giydim

Evet haklisin herkes ister kilo almadan dogurmak ama mumkun olmuyor bazi durumlarda. Konu sahibi hassas bi dönemde dogum giderek yaklasiyor tedirgin gergin duygusal. Anlayisli olmak yerli yersiz espri yapmamak süreci kolaylastirir. Bende hamileym cok abartarak yemiyorum ama kullandigim hormon ve vitamin haplari pogaca gibi şişiriyor malesef. Bu acidan bakinca biraz mantikli gelir belki konu sahibinin hassasligi. Hayirli dogumlar dilerim konu sahibi. Bu durum gecici bunu unutma ve bebegine odaklan:)

Çok teşekkür ederim siz de aynı şekilde, Allah kolay ve sağlıklı doğum nasip etsin. Ben zaten 12 kilo aldım, 2 sini vermişim aşırı bir kilom yok ama tipsizim işte

Seni cok iyi anliyorum canim:)

Bende hamileykem kendimi cok cirkin buluyordum hic aynaya bakmak istemiyodum fotograf cekmek bile istemiyodum. Dogumdan sona belli bi donem kendimi yine cirkin hissettim sonra kizim biraz buyuyunce toparlandim vee kendimi begenmeye baslamistim ki kizim 1 yasinda ve ben yine hamile kaldim yine kendimi cok cirkin hissediyorum:) ama sunu unutma o gunlerini özluyosun o sisko koca gobekli bebeginin karnindaki tekmelerini herseyi. Tadini cikarmak lazim ama bu hormonlarla da cok zor:)

aman burda abuk subuk yorum yapsnlari da esini de takma hic sen bir canli tasiyosun karninda uzaktan kolay geliyor tabi agzi olan konusur hiiicccc umursama.kilolarda gider sen yine fistik gibi olursun önemli olan bebegin ve senin sagligin.karninmda ki seninde cocugun sen dogur ozamsn de boyle sistiysem inicem elbet begenmiyorsan kapi orda istedigin yere gule gule de ver agzinin payini.doguma bes kala dua etsin elini acsin bebegi ve annesi icin.esin ne kadsr dusuncesiz konusma sende cok kolaydi 9 ay hamile gezmek!!!

30 haftalıkken bir askılı geceliğim vardı 8 hafta onu giydim:)))Yıkayıp yıkayıp onu giyiyordum onun dışında ne giysem batıyordu sanki tam yaz aylarıydı temmuzda doğum yaptım 42 numara terlik ancak geliyordu ayaklarıma devasa bir karnım vardı.Doğuma giderken baktım benimki geceliği çöpe attı:))))Yani hamilelik bu insan ilk başlarda herşeyi giyiyor ama son haftalar nefes alamıyorsun boşwerin çok takılmayın erkekler böyle doğumdan sonra düzeliyor herşey cildiniz falan eskisinden güzel oluyor.O zaman hesaplaşırsınız:))Hayırlı kolay doğumlar

Filmler de klipler de partlerinin gömleklerini giyinip önlerin de salınan hatunlar vardır ya ;onlar giyinince sexy oluyor ,yurdum kadını giyinince niye böyle oluyor anlamadım :)

Üzülmeyin gelip geçecek bi donem netice de .Hamile iken cok çekici gelmemeniz normal ;eşiniz de boyle bi gerekçe ile asıl gerçeği ort bas etmek istemiş bence.

En az 6 aydır ilişkiye girmiyosunuz. Adam ne desinki? Kanka olmuşsunuz işte. Böyle evlilik mi olur?
evliligi sendenmi ögrenicez kactane dogurdun bayan cok bilmis.bos bos konusta konus yani uyuz oluyorum senin gibi tipsizlere ya!!!

Niye itici olmamaya çalışıyorsun? Hamilesin en önemli şey senin ve bebeğin sağlığı. Bırak güzelliği falan. Bahaneyse bahane ya. Kocalarınız kendine bu kadar dikkat ediyor mu? Onlar size sürekli çekici gelmek için uğraşıyor mu?

Zaten hep kadinlar guzel olmk zorunda bakimli olmak zorunda.. evini cocugunu yemegini yetistirmek zorunda.. camasir bulasik cabasi ustune birde arada kekborek yapsin.. mukemmel ies, mukemmel calisan mukemmel snne diye diye bokunu cikardilar iyice.. arada mukemmelde olunur ama olmadii donemlerde olacak yani., hic birsey 4/4 luk degildir.

Erkekler boyle soguk sakalar yaparak guldurebilicem saniyo. Bastan beri kendi istememis simdide kilonu bahane ediyo guya. Dogumdan sonra bi guzel kendini toplarsib insallah. Esimde bi kac kez boyle gulerek suralarin cikmis buralarin cikmis dedi ozamanlar alingandim tabi simdi dese guler gecerim, bidaha benden cocuk fln isteme oral buram ciktiysa dedim bidahada agzini acmadi

Ben bir doz alıyordum canım,çocuklarım şimdi büyüdü,belki bu kadar zamanda değişip gelişmiştir bu gibi destek ilaçlar da,ben sormadan doktor söylememişti bile,doktor meşgulken broşürleri okumuştum,kullanmam uygunmu diye sorunca kullan demişti.Dozu telefonla da sorabilirsin doktoruna...

Güdük ve basık yurdum kadını o gömlekleri giyince hac yolcusu gibi oluyo çünkü :))

Senin doğumun benden 6 gün onceymis. Hemen hemen aynı zamanda doğum yapacağız.
Neye takıldın ki bu kadar boşver. Benim eşim dünyalar iyisi kiloyu da takıntı yaptığımı üzüldüğümü bilmesine rağmen arada sırada bana "iyice şiştin" der. Kaldı ki ben 80 kiloyla hamile kaldım ve şu an 79 kiloyum. Nerem şişti karnımdan başka.
Bazen uzulebilecegimizi dusunemiyorlar. Bizi hep zayıf gördükleri için tuhaf geliyor. Benim başka bir yerimde değişiklik de yok. Ikı hamileligimde de yüzüm aynı. Hatta yüzüm güzelleşti lekeler kayboldu falan.
Senin tek sorunum karnının büyümesi ve kilo almış olman değil mi. Bunlar zaten olacak. Ben de evde hep pijamaliyim. Zaten otururken bile zor oturuyoruz yatarken zaten hiç yatamıyoruz .
Sen hamile olsaydın da bir de seni gorseydim de .
Tinlama boşver şurada az kaldı bebeğini düşün.

Evlendiğinde kilom 57 , ilk hamileligimde doğuma 82 kiloyla girdim. Zor problemli bir gebelik dönemi oldu. Neyse oğlum şimdi 6 yaşına girecek ve iki kardeşi daha oldu. Şu an kilom 60. Vücudumdaki değişikliğe bak. Ayrıca hamileyken eşimin pijama tişört şort nesini bulduysan giydim. Ben de bilirdim hamile giysisi almayı bolll bolll ama gerek görmedim. Hiç laf etmedi belki hoşuna gitmemiştir ama yapacak bir şey yok. Yalnız 3 gebelik döneminde de cinselliğe hiç ara vermedik. Ama bunda da senin yapacağın bir şey yok sanırım eşin istemedi. Salla gitsin bence, bebeğine odaklanma. Her şey güzel olacak. Doğacak büyüyecek ve sen eski haline döneceksin. Sağlıcakla kal

Canm son aylarda resmen evrim geciriyoruz. Ayaklarim davul gibi sis esimin spor ayakkabilarini giyiyorum o derece yani:) sen hic dedigi laflara takilma bebisimiz suan herseyden daha onemli. Hem boyle kalmicazki bu sislikler dogumdan sonra inecek. O zaman pisman edersin bu soylediklerine:) bizde hamileligin basindan beri iliski yasamadik. Esime sordugumda benim icin bebek daha onemli korkuyorum bisey olursa diye dedi. Bizde abi kardeş gibiyiz anlicagin:)

En az 6 aydır ilişkiye girmiyosunuz. Adam ne desinki? Kanka olmuşsunuz işte. Böyle evlilik mi olur?

Kari Kocalik sadece iliskiyle mi oluyor canm. Hamilelik yasadin mi yada evli misim bilmiyorum ama 9 ay boyunca hix iliski yasamamasi gereken insanlarda var. O zaman boyle evlilikmi olur diyip bosansinlar 9 ay fedakarlik yapamayacaklarsa..

Kari Kocalik sadece iliskiyle mi oluyor canm. Hamilelik yasadin mi yada evli misim bilmiyorum ama 9 ay boyunca hix iliski yasamamasi gereken insanlarda var. O zaman boyle evlilikmi olur diyip bosansinlar 9 ay fedakarlik yapamayacaklarsa..
Ay ellerine sağlık ponçik. Her şeyden sexten ibaret değil. Eşlerin anlayışı sevgisi dostluğu birbirlerinin her şeyi oluşu.
Biz de 3-4 aydır ilişkiye girmiyoruz. Daha en az üç ay girmicez.
Önemli olan bebek. Allah korusun bir şey olsa ömür boyu vicdan azabı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…