Evet haklisin herkes ister kilo almadan dogurmak ama mumkun olmuyor bazi durumlarda. Konu sahibi hassas bi dönemde dogum giderek yaklasiyor tedirgin gergin duygusal. Anlayisli olmak yerli yersiz espri yapmamak süreci kolaylastirir. Bende hamileym cok abartarak yemiyorum ama kullandigim hormon ve vitamin haplari pogaca gibi şişiriyor malesef. Bu acidan bakinca biraz mantikli gelir belki konu sahibinin hassasligi. Hayirli dogumlar dilerim konu sahibi. Bu durum gecici bunu unutma ve bebegine odaklan:)Ders cikarsan nasi olur peki adam bi sikayetini dile getirmis normalde ovmesi seni sevdigini, duzelecegine dair umudu oldugunu gösterir sadece bir istekte bulunmus bir nevi.
Kutsallik kisvesi altina siginmayalim bence. Hamilelikte sadece karnin sismesi ve maksimum 10 kg almak gerekir. Diger turlu biseyler ters gidiyodur.
Seni cok iyi anliyorum canim:)Çok kilo almadım 8. Aydayım 12 kilo aldım şimdiye kadar. Geçen ay ve bu ay 1'er kilo da vermişim (bunu da ayrıca kafama takıyorum ya neyse) yüzüm şiş, cildim bozuldu biraz. Saçlarımı boyatamadığım için beyazlarım çıktı çok. Elimde ayağımda çok ödemim yok, ne bileyim maskemi kremimi fönümü ihmal etmemeye çalışıyorum, kendimi çok bırakmadım ama kendime çirkin geliyorum onun moralsizliğini mi yansıtıyorum acaba? Hamile kıyafeti vs aldım ama çok rahat olmak istiyorum evde, o nedenle hep büyük şeyler bol şeyler giyesim geliyor. Terlik bile sıkıyormuş gibi geliyor, yalınayak geziyorum o derece.
Agzina saglikevet aynaya baktım çok güzelim.çünkü ben anneyim.sende biraz bana bak ve ikimizim çocuğunu taşıyor olduğumu sakın unutma deseydiniz.
evliligi sendenmi ögrenicez kactane dogurdun bayan cok bilmis.bos bos konusta konus yani uyuz oluyorum senin gibi tipsizlere ya!!!En az 6 aydır ilişkiye girmiyosunuz. Adam ne desinki? Kanka olmuşsunuz işte. Böyle evlilik mi olur?
Ben bir doz alıyordum canım,çocuklarım şimdi büyüdü,belki bu kadar zamanda değişip gelişmiştir bu gibi destek ilaçlar da,ben sormadan doktor söylememişti bile,doktor meşgulken broşürleri okumuştum,kullanmam uygunmu diye sorunca kullan demişti.Dozu telefonla da sorabilirsin doktoruna...Ben zaten kullanıyorum rahatlattığını fark ediyorum doktorum 5. aydan sonra omega3 almama da müsaade etmişti. Ama doktor detaylı olarak günde kaç doz almam gerektiğini falan söylemedi. İçebilirsin dedi sadece ben de sormayı unuttum. Günde birer tane içiyorum annem beslenme uzmanı sayılır bunun eğitimini aldı seminerlerine falan gidiyor ama neticede doktor değil. En az 2 tane içmen lazım diyor ama doktora sormadan 2 tane içmeyeyim diyorum. Belki dozu az olduğu için pek etkisi olmuyordur. Siz kaç doz alıyorsunuz günde?
Filmler de klipler de partlerinin gömleklerini giyinip önlerin de salınan hatunlar vardır ya ;onlar giyinince sexy oluyor ,yurdum kadını giyinince niye böyle oluyor anlamadım :)
Üzülmeyin gelip geçecek bi donem netice de .Hamile iken cok çekici gelmemeniz normal ;eşiniz de boyle bi gerekçe ile asıl gerçeği ort bas etmek istemiş bence.
kızlar selam,
Eşimle hamile olduğumu öğrendiğimizden beri eşimin isteğiyle cinsel ilişkiye girmedik. Doktor bir sakınca yok demesine rağmen tedirgin oldu ve istemedi hiç. Son zamanlar olduğu için de doktor yasakladı zaten kısa bir süre önce. Neyse bu aksam tv'de bir şey gördüm ve dedim ki zaten biz de iyice abi kardeş olduk. Eşim de gülerek dedi ki benim kıyafetlerimi giymeye devam edersen oluruz tabi biraz aynaya bak dedi. Ben onu iğnelemek için söylememiştim halbuki. Evet kıyafetlerim olmuyor evin içinde onun tişörtlerini giyiyorum ama napıyım şiştim, kilo aldım, yüzüm şişti çirkinim evet. Yine de çok bakımsız gezmemeye çalışıyorum, normalde bana moral vermek için dünyanın en güzel annesi oldun falan der. Şimdi neden böyle dedi çok üzüldüm, demek gerçek düşüncesi buymuş, demek beni çok çirkin buluyormuş. hepinizin son ayları böyle mi oldu? Kendimi daha moralli hissetmek için ne yapabilirim?
En az 6 aydır ilişkiye girmiyosunuz. Adam ne desinki? Kanka olmuşsunuz işte. Böyle evlilik mi olur?
Ay ellerine sağlık ponçik. Her şeyden sexten ibaret değil. Eşlerin anlayışı sevgisi dostluğu birbirlerinin her şeyi oluşu.Kari Kocalik sadece iliskiyle mi oluyor canm. Hamilelik yasadin mi yada evli misim bilmiyorum ama 9 ay boyunca hix iliski yasamamasi gereken insanlarda var. O zaman boyle evlilikmi olur diyip bosansinlar 9 ay fedakarlik yapamayacaklarsa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?