biraz cesaret e ihtiyacım var :)

Sargoz

güncel 80 => 70 e inecegim inşallah :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2015
12.563
7.620
198
Bu bir dert değil eşim geçenlerde güvenlik kursuna yazdırayım seni bir meslegin olsun istersen yine çalışma ama belgen olur dedi dantel kozmetik satmayla bu iş olmaz dedi haklı aslında ... sorun şu ki ben kapalıyım bir çocuk annesi yim çalışma şartlar ı nasıl ki illa sacını açmak mi gerekiyor ?romatizma mı etkiler mi vs . açık ögretim den üniversite ye de devam etmek istiyorum ama eşim e yük olamam çalışırsam kendi paramla okurum
Bir diğer korkumsa kp derin eşimi yine kafaya slıp hanımın çalışıyor iki maaş alıyorsunuz diye para tırtıklamaması vs ama istiyorum açıkcası

Belediyeler de calisirsan başını acmana gerek yok

Güvenlik için çalışma saatleri zor olabilir. Belki başka bir kursu tercih edebilirsin tıbbi sekreterlik falan gibi. Daha düzenli işin olur.

Özel kursları var. Hastanelerde sekreterlik yapabiliyorsun. Hasta kaydı, sonuç teslim etme, randevu ayarlama falan. İnternetten araştır istersen şartları neymiş. Başka branşlarda olabilir bence. Aşçılık falan gibi. Güvenlik bana çok sıkıcı geliyor. Meslek edindirme kursları diye araştır istersen internetten. Başka şeyler de vardır.

Yani belediyede çalışmak için bir tanıdığın olursa kısa sürede ise girersin diğer türlü belediye zor artık. Başka da başı kapalı güvenlik çalıştıran var mı bilmiYorum. Siteler olabilir belki

Eşinin, babasına "O eşimin parası." demesi gerekiyor, para tırtıklamaması için.
Kapalı güvenlik görevlisi çok gördüm,metro girişlerinde falan... Bunun sorun olacağını sanmıyorum.

Anladım torpil yok olsada istemem hak sonuçta

Reactions: K_G
Kapalı güvenlik görevlisi çok gördüm,metro girişlerinde falan... Bunun sorun olacağını sanmıyorum.
Eşimin ailesinin yüzsüzlüğünü anlatmaya kelimeler yetmeZ bıktım inan

Benim ki alamaz da eşimden ister eminim

Senin çalıştığını öğrenmesinler. Saklk. Mümkün mü bu?
Na mümkün kesinlikle ögrenirler aynı şehirdeyiz maalesef hergün dua ediyorum tek kuruşumuz geçmesin onlara diye

Hastanelerde de kapalı güvenlik görevlileri oluyor. Bir tanıdığım tesettürlü ve güvenlik görevlisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…