bilmiyordum yapabilir miyim kiBelediyeler de calisirsan başını acmana gerek yok
O nasıl oluyorGüvenlik için çalışma saatleri zor olabilir. Belki başka bir kursu tercih edebilirsin tıbbi sekreterlik falan gibi. Daha düzenli işin olur.
bilmiyordum yapabilir miyim ki
Nasıl torpilTorpilin varsa yaparsın :))
Özel kursları var. Hastanelerde sekreterlik yapabiliyorsun. Hasta kaydı, sonuç teslim etme, randevu ayarlama falan. İnternetten araştır istersen şartları neymiş. Başka branşlarda olabilir bence. Aşçılık falan gibi. Güvenlik bana çok sıkıcı geliyor. Meslek edindirme kursları diye araştır istersen internetten. Başka şeyler de vardır.O nasıl oluyor
Nasıl torpil
Tıbbi sekreterlik olursa A sınıfı olan aile hekimliklerinde haftalık 40 saat (8-5) asgari ücretle de çalışabilirsin denk gelirse eğer yada tanıdık varsa öyle bir sağlık ocağındaO nasıl oluyor
Anladım torpil yok olsada istemem hak sonuçtaYani belediyede çalışmak için bir tanıdığın olursa kısa sürede ise girersin diğer türlü belediye zor artık. Başka da başı kapalı güvenlik çalıştıran var mı bilmiYorum. Siteler olabilir belki
Eşimin ailesinin yüzsüzlüğünü anlatmaya kelimeler yetmeZ bıktım inanEşinin, babasına "O eşimin parası." demesi gerekiyor, para tırtıklamaması için.
Kapalı güvenlik görevlisi çok gördüm,metro girişlerinde falan... Bunun sorun olacağını sanmıyorum.
Benim ki alamaz da eşimden ister eminimEşinin, babasına "O eşimin parası." demesi gerekiyor, para tırtıklamaması için.
Kapalı güvenlik görevlisi çok gördüm,metro girişlerinde falan... Bunun sorun olacağını sanmıyorum.
Eşimin ailesinin yüzsüzlüğünü anlatmaya kelimeler yetmeZ bıktım inan
Na mümkün kesinlikle ögrenirler aynı şehirdeyiz maalesef hergün dua ediyorum tek kuruşumuz geçmesin onlara diyeSenin çalıştığını öğrenmesinler. Saklk. Mümkün mü bu?
Yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?