Biraz da içimizi dökelim

offf offf daral geldi banada aayyy..benimde bazen içim sıkılıyor ama burayı sizleri okudukça susup otursam daha iyi sanırım..antikacım, rknyd canlarım allahım sizlere sabır ve dayanma gücü versin...

aman boşver nihanım her zamanki şeyler çoluk çocuk derken bunalıyorum bazen..ama burdaki arkadaşların yanında benimkiler dert sayılmaz...

ya ben arkadaşları okudum bi tuhaf oldum.. Allahım her türlü sıkıntınızı gidersin inş. ... canlarım yaaaa.. antika Allah yardımcın olsun gülüm, diyecek söz bulamıyorum.. zaten sabretmeye çalışıyorsun.....

rknyd canım Rabbim seninde yardımcın olsun...herkesin imtihanı başka türlü canlarım ya... benim kayınvalidem yok anamda karışmaz bişeyime ama ilayım hasta işte... dedim ya hepimizin ayrı derdi var.. inşallah hepimiz bu imtihanları güzellikle geçeriz... hiçbirşey dört dörtlük olmuyor.. hani denir ya imtihan dünyası diye .. .....Allah hepimizin yardımcısı olsun..

rknyd canım Allah sabırlar versin...en kısa zamanda 3 kişilik bir aile olun inş...antikam yaaaaa annen çok tatlı deme öyle...ne yapsın kadın ????bilmiyorumkismilevalla zeynepe bende katılıyorum bazen bu sayfaları okuyunca kendimden utanıyorum diyorum ki salak mısın kızım sen dert ettiğin şeylere bak diye...

ahhh antikacımm allah yardımcın olsun

rkdyn canım allah yardımcı olsun inş. en kısa zamanda düzeninizi kurar sadece 3 ününz beraber yasarsınız tatlım minik kızınızla beraber ...

rkdny Allah yardımcın olsun canım bilirim büyüklerle yaşamak çok zordur. ki ben daha sonrasını düşünüyorum hadi şimdi bebişler küçük daha ayaklanmadılar gezinmiyolar. asıl dert o zaman başlıcak sen kızıcak onlar lıp sana kızıcak.
cimcimem öle deme bak sende görüyosun canım beni hiç yanlız görebildinmi daha bi yere çıkmaya kalksam hemen peşime nereye gidiyoruz.az alsam karşıdan atlıyo ben bakarım diye. Allah biliyo ya nasıl utanıyorum bazen sizlerin yanında biliyorum öyle düşünmüyorsunuz ama sanki Devrim'i anneme atıyomuşumda ben keyfimdeymişim gibi hissediyorum.ama sizde görüyorsunuz maması, temizliği dışında sürekli o ilgilensin istiyo ((

cnm valla bende annemlere gittiğimde ya da annemle bir yere gittiğimde hep o kucağında olsun istiyor bende hiçbir sakınca görmüyorum benden çok çok daha iyi bakıyo daha sabırlı...kendimi hiç atatuğu ona verip rahat ediyormuş gibi hissetmiyorum sende hissetme cnm...bize bazen çocuklarımıza bakmak görevmiş gibi geliyor ama onlar için öyle değil anneler için onlara bakmak büyük bir keyif...bende o keyfi doya doya yaşasınlar diye bbiliyorsun 2 günde bir oradayım onları bu zevkten mahrum bırakmak saçma bence...tabi ki kararları sen vereceksin ama bırakta şimdi tadını çıkarsın zamanla bence annende geri adım atıp senin söylediklerinin dışına çıkmıyacak ( ufak tefek kaçamaklar dışında ) bizlerle buluştuğun zamanda aslaaaaaa bir daha aynı şeyi duymak istemiyorum utanmakta ne demek sakın antikam sakın duymıyayım bir dahaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…