Biraz da içimizi dökelim

aslında tam tersi bende söyle bir etki biraktı daha hala kısa ayrılıklar bile zor geliyor bana.hergün ararım isden ne zaman geliceksin diye.biliyorum aslında hergün aynı saatde geliyor ama ögle birsey oldu bende. Veya is icin birkac gün biryerlere gidiyor sanki o günleri tekrar yasiyormusum gibi direk o ruh hale düsüyorum ve cok bunalıyorum.
Bende böyle birsey kaldı. Veya bazen o günleri hatırlayıp iyiki bunlar gecti arkamızda kaldı diyerek seviniyorum. Yasayan bilmem alayamaz. Cok kötü bir durum. Etrafında insan dolu olsun gene yanliz hissedersin kendini. Zaman sanki gecmek bilmiyor uzuyor ve uzuyor ben cok bunalıma girmistim. Bol bol mektup yazarak kendi icimde birikenleri paylasıyordum esimle. Ah iyiki gecti ve insallah allah birdaha ayrılık yasatmaz. Seninde bu son günlerin cabuk gecsinde kavusun.

Haklısın kesin bendede olur bu durum.... Geçen haftalarda geldi,başlık açmıştım kavuşuyorumm diye,ama kısa sürdü,bitti sanmıştık nasip işte bilmiyorumkismile Bende o dışarı çıksa 5 dklığına markete vs.o kadar kötü oluyordum ki,gitmesine izin vermiyordum,baya etkiledi bu ayrılık benibilmiyorumkismile ınşallah senin gibi biter benim ayrılığımda... Bir şeye baktığım zaman artık gerçekten gülmek istiyorum ya,şimdi içimde bir eksiklik var ve hiçbişey mutluluk vermiyor,yapmacık olmakta bunaltıyor beni:1no2: inşallah buraya bitti diye yazabilirim..... bilmiyorumkismile

güzel haberlerini bekliyoruzz sositososito

canim insanlar bu durumlarda ne konustuklarini karsindakini nasil daha kötü ettiklerini hic düsünemiyorlar sen duyma onlari. hicbiri seni anliyamadigindan öyle diyorlar. ama bitmis zaten sayili günün kalmis. insan 1 saat bile kalsa dayanamiyor biliyorum bende yasamistim. o günleri niye arayasinki. kendini seni bekleyen güzel gübleri düsünmekle avut canim..........

Teşekkür ederim canım cevapların için,ilgilendiğin için... opuyorumnanaktan
Biraz dolanıp yatsam iyi olucak yoksa kendimi körüklüyorum hüzünlenmeyealsanaalsanasmile
Hayırlı geceleryerimseniben

Haklısın canım.... Buralardaki son günlerim birde,sanırım oda körüklüyor beni,herkezden,en önemlisi ailemden ayrılıcak olmam .....bilmiyorumkismile Bilmiyorum karıştım iyice.. Kavuşayımda gerisi beraber atlatılır diyorm ... Bakalım zaman ne göstericek...
Hayırlı haberler verebilirim inşallah herkeze,teşekkür ederim canım yorumun için.....opuyorumnanaktan

çıldırmak üzereyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ah şu koca karılar kaynanam bile yapmazdı heralde annemden çektiğim kadarını.anne çocuk aç derim o yeter yedirme der çocuk açlıktan bitarafını yırtar bağırırken.anne başı konak yapmaya başlamış taramadan yağlamadan yıkamayalım derim yok yok diye tutturur.biraz önce yine kıyamet koptu. tam yıkadım giydirdim giydirirkende mamasını hazırlamaya çalışıyorum bi elimle o yemez onu çok olmuş demezmi daha o anda açtı ağzını velet cingar çıktı.bide anlamaz derler ben onu diyeninnn ........................ hem yemeğe saldırıyo yicem diye hem bağırcam diye genzine kaçırıyo bi taraftanda annem yok yok yemicek o onu diyo şimdide aldı gezdirip duruyo çocuğun ne uyku düzeni kaldı sayesinde ne mama deliricem artık yaaaa.bide bağıra bağıra konuşması varki her zaman diyorum yapma diye sanki duvara söylüyorum çocuğu korkutup bağrıtana kadar devam ediyo sonrada bunun bi yeri acıyo naptın çocuğa demezmi şeytin diyo eline ne geçerse vur kafasına yığılsın olduğuyere.psikolog falan değil sakin ıssız bir yer istiyorum.çadırda yaşamaya razıyım yeterki şu harala güraladan kurtulayım offf ya OOOFFFFFFFFFFFFF.her gece aynı şey her gece aynı şey deliricem.

ah caniiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmm. onuda bilirim insani cildirtana kadar konusurlar. yok öyle degil desen anlamazlar aynen bi duvar. bende ara ara cekiyorum Allahtan sürekli degil yoksa benimde elimden bi kaza cikardi herhalde.Alla sabir versinakannehir

allah problemlerıne cözüm yollu göstersin insallah. Biryerden duydum allah sabır versin dersen sürekli sabır gerekcek durumlar olur diye. Ondan böyle yazdım.

Gercekten zor bir durum siz aynı evde yasıyorsunuz herhalde. Valla bilmiyorum cözümü ne olur. Ama sanki bebeginin kontrolu cok annene kaymıs gibi geldi bana yazında. Ben olsam o kadar karısmasına izin vermem. Annesi sensin o degil onuda hissetirmen lazım. büyünce problemlerde büyüyor ve sen hep arka planda kalan kisi durumda kalıcaksın. Bebegin icin saglam kararlar veren bir anne lazım bence.Anneanne sever tamam ama kararları sen vericeksın o degil.

malesef aynı evdeyiz canım. ve malesef üstüne fazla varamıyorum.en ufak bi üzüntüde yığılıp kalıyo (sinirsel bi durum) bu yüzdende sabır çekip duruyorum ama en sonunda yığılıp kalan ben olucam.

Allah sabır versin canım hasta ve büyüklerine bakanlar cok mukafat kazanacak Allah rızasını gozetip bu işi üstlenirsen kazanan sen olursunn hem yaşadıkların sana agır gelmemeye başlar zevk alırsın :)

:teselli: :teselli: :teselli: canıkmallah yardımcın olsuntatlım ahh bu bebişler doğunca neden herşey değiştii annen öz annen neden yapıyo kayınvaliden olsa anlayacağımda ahh ahhh bu koca karılarrr ahhh kötükedihüso

bi anlasam neden yaptığını.büyük ihtimal kardeşimden kaynekleniyor.kardeşim 7 aylık vefat etmiş bende daha 2 yaşlarımda falanmışım ve annem ondan sonra çok değişmiş herşeyi bıdıklayan eline aldığı bir şeyi yerine koyması yarım saati alan biri haline gelmiş ve hareketleri zaman içerisinde ilerledi.üzerine birde Devrim gelince oğlumu onun yerine koydu resmen ve sanki onu ben değilde o doğurmuş gibi davranıyor çoğu zaman.herşeyini o yapmak herşeyiyle o ilgilenmek istiyor mümkün olduğuncada bırakıyorum hadi üzülmesin diye. ama bazen işler sarpa sarıyor kendisi ilaç içmekten nefret eder çocuğa vitaminleri gizli saklı içiriyorum saklıyorum görmesin diye yoksa atıyor gördümmü verdirmek istemiyor.gizli saklı aylık kontrollere götürüyoruz hele aşı günleri kıyamet kopuyor bizim zamanımızda diye bir başlıyorki ne siz sorun ne ben sölim.ve bunlar bir bölümü daha o kadar çok şey varki bazen gerçekten yoruluyorum arada kalmaktan anne mi benim anneannemi yoksa kendi annemin başında kaynanamı artık gerçekten ayıramıyorum.

valla simdi yazdıklarını okuyunca aklıma gelen su. simdi annene izin veriyorsun bu kadar hayatına karısmaya. sonra pismanlık duycakmısın acaba? Yani bu ilerde herseyde böyle devam edicek. simdi vitamin yarın baska birsey.Biraz anne rolunde kal bence.cocugun kararları SEN ve ESIN vericeksin annen degil. Ne demek gizli kontrolere götürüyorum veya gizli ası yaptırıyorum. Annen yerini bilcek o anneanne, annesi degil.

Ben doktora gittim valla ve birkere daha gidicem. Bana cok iyi geldi ve umarım dahada iyi gelicek sanda git derim sana bir yol göstersin. Ama benim anladigim su sen anne karsi sadece onun kızı olarak cıkıyorsun, bebeginin annesi degil. Annenle kafga et demiyorum yanlis anlama ama bebegin annesi sen oldugunu ve onun kararlarını sen verdigini gösterceksin. Yoksa inan bana birgün cok pisman olursun.

alkisalkisalkisalkisalkisalkis

ay arkadaşlar ben de kafayı yedim galiba
ben de işi, evi, eşimi, büyük kızımı ve bebeği hepsini aynı anda yürütmekte çok zorlanıyorum ,hepsini yapmaya çalışıyorum ama hiçbiri olmuyor sanki, bebek yani kerem hep kucakta durmak istiyor ve belim incindi. zor taşıyorum, kızım çok içine kapanık hassas, ilgi istiyor. hergün okula hazırlık yapmam gerekiyor, bir elimde kitap bir elimde çocuk deli gibi dolanıyorum odalarda. okulda tenefüste bile oturamıyorum, doğru süt sağmaya. müsait oda bulamıyorum, her sabah oda araştırıyorum kütüphane labratuvar vs. gece kerem çok kalkıyor uykusuzum..... çok sinirli, unutkan, gözlerinin altı mosmor, şiş, garip bir yaratık oldum.
çok yorgunum çok.....kafamçokkarıştı

pişmanlık duyacağım kesin pekçok şeyde ama malesef çokta üstüne gidemiyorum yoksa gene kabak bana patlıyo. bi gece öle dayanamayıp iyice yağıp estim kucağımda el kadar bebekle sabahlara kadar hastahane köşelerindeydim hem annem hem babam tansiyonları fırladı napcamı şaşırdım koşcak başka kimse yokki iş öle olunca insan bari evde olayımda uğraşayım demeye başlıyo.düşünki sezeryandan kalkanların %90'ı aman ağrım var canım yanıyo deyip günlerce yatıyo, ben cuma 16:30 da oğlumu dünyaya getirdim cumartesi öğlende evde çamaşır asıyodum.herkes anlatır doğuma gittim yok annem yanımdaydı yok bilmemkimim böle baktı diye biz eşimle bi gariptik hastahane köşelerinde aman heycanlaıpta bişey olmasın diye kimseye bişey diyemedik.sözlerin çok doğru aslında ama malesefki sadece sağlıklı insanlarda uygulanabiliyo.
elifcim canım mümkün olduunca arkadaşlarıyla olmaya teşvik et kızını bu yılları sosyalleşmesi için çok önemli.
ve bu sözüm tüm annelere mümkün olduğunca yanlız bırakın çocukları okulları hem kendi ruhsal gelişimleri için hemde anne babası olmayan çalışan çocuklar için.düşününki siz evladınızı koruyor kolluyorsunuz seviyor ilgi gösteriyorsunuz peki ya bu lüsü olmayanlar ne oluyor. o çocukların nasıl ezik kaldıklarınıda lütfen düşünelim.işim gereği bir gün bir okulda böle çocukla karşı karşıya kaldım her tenefüs tuvalete kapatır kendini ağlardı anne ve babasını bir trafik kazasında kaybetmiş.anneler gelir çocuklarıyla ilgilenirken oda bunları görmemek için kaçardı.durumu farkettiğimizde velilerin sürekli okula girişlerini yasaklamamıştık ama o çocuğun gözyaşlarını ve her ders iç çekerek sınıfa girişini ölsem unutamam lütfen sizlerden ricam biraz dikkatli olalım tüm çocuklar şanslı değiller.

ben etrafda bagır cagır demiyorum. Sadece kararlı bir sekilde yumusak bir tonla da söyleyebilirisin bunu. Yani dersin biz esimle bunu böyle uygun görüyoruz böyle yapmaya karar verdik gibi. Allah kolaylık versin sana canım. Zor gercekten ama ben olsam genede bu kadarına izin vermem. Cocuguna her zaman saglam ve güclü bir liman gerekiyor.
İlerde sen cocuguna birsey söyliceksin,annen gelicek tersini söylicek cocugun kafası karısık olcak bu sefer cok farklı problemler cıkar. Esinle sen ortak karar vericeksin onlar uygulancak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…