- Konu Sahibi Revolucion
-
benimki baştan beri hiç emmedi. meme ucum olmadığı için bi türlü tutturamadık. birazda annemler bu çocuk meme almıyor aç kalacak bilmem ne diye diye biberona alıştırdılar. O yğzden doya doya emziremedim yavrumu. :gitme:
ben de çok imreniyorum emzirenlere hala bi ümit tutar diye deniyorum ama yok yok almıyor....
arada gündüzleri eve gidiyorum öğlen arası filan akşamda erken çıkıyorum.. ama alışamıyorum of, işi bıraksam diyorum işim imkanlarım iyi, altımda araba özel sağlık sigortası filan bi daha bu şartlarda iş bulamam of daralıyorum...esas bana lazım psikolog kafamçokkarıştı
kıyamam ben kuzuya..2 aydır çabalıyorum canım..emmek istemiyo..doktora gittik..iğne oldum..belki sütüm kokuyoudr diye..olmadı..iştah açıcı şurup verdi denedik,olmadı..yok alerji testi yapalım dedi yaptık..domatese,inek sütüne,mısıra,tavuk etine alerjisi çıktı..bunları ve türevlerini yeme,emmeye başlar dedi...2 hafta oldu yine aynı yine aynı..belki pamukçuk olmuştur ağzı dedim,ilaç kullandık,tık yok...kulağı ağrıyodur dedim,o da değilmiş..bütün sebebleri sorguladım...çözüm bulamıyorum..bu durum beni kahrediyo:gitme:
bebeğimle en yakın olmam gereken,en güzel zamanlarda o ağlıyo ben ağlıyorum..hatta kızıp sert davranmaya bile başladımmafoldumbenpişman oluyorum ama beni çok sinir ediyo...inanırmısın el kadar bebeğe vurmamak için kendimi zor tutuyorum..hemen eşime veriyorum..o da çok kızıyo bana..
doktor sakın ısrar etme merak etme aç kalmaz dedi ama..inanır mısın bekliyorum acıksın diye..alıyo ama 2 dakka sonra yine bağırmaya başlıyo:sinifsinif:ısrar etmemek çok zor..şimdi fön makinasına alıştı..o çalışmadan memeyi ağzına almıyo..
düzelir diye sabrediyorum ama umudum bitmek üzere..ne zamana dek böyle gider bilmiyorum...
oysa ne kadar hevesliydim..2 yaşına dek emzirmek istiyordum... hala da istiyorum...Allah beterinden saklasın :Saruboceq::Saruboceq:
ben karar aldım kıslarr piskoloğa gideceğim ve seanslara eşimide götürmeyi düşünüyorum !!!!
Bende içimi dökebilirmiyiiimbilmiyorumkismile
Gezdim biraz herkez hamilelik gibi konulardan yazınca bana göre mi acaba dedimboshayallersmile
Afff....Şu saatte yanlızlık ne dokunuyor insana..... Eşimi özledimmm mafoldumben Bunalıyorum herşeyden.... Onsuz hiçbişey bana huzur vermiyorr:1no2: haftaya kavuşuyorum inşallah,son günlerim.... Ama 5 buçuk aydır beklemek acayip yordu bedenimi,zihnimi :gitme: sıkıntım doruğa vurmuştu ki topiğiniz karşıma çıktı.... kendimi yazarken buldum...:1ninca:
Yok canım,askerde değil,yurt dışında,benim işlemler olmadı gidemedim :1no2: düşün bir aylık evli sayılırdık daha 3 hafta bile yeni dolmuştu, ayrı kalmak zorunda kaldık,gitmek zorundaydı onun üni si başlıyacaktı,vizeside doluyordu... Kaldım buralarda :1no2: tam ona ısınmışken ayrılmak çok dokundu bana... Üzerine 5 aydır bekliyorum gerçekten çok zor geçti her saatim... Şimdi son 5 günüm inş.. ama geçmek bilmiyor sanki ve olabildiğince bunaltıcı geçiyor sanki günlerim:1no2: Yorgunum sanırım......Sende çok iyi anlarsın beni,sevdiğinden ayrı olmak çok zor ya.... Rabbim kimseye yaşatmasın bir daha.... bilmiyorumkismile
İşte şu geç saatte birde yanlız kaldım doruğa çıktı sanırım hissettiklerim...... Ahh... Ahh...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?