Biraz da içimizi dökelim

işin iyiyse bence de bırakma canım..başlangıçta zorlanırsın ama sen de bebek de bi süre sonra alışırsınız..biraz sabır sadece..daha yeni başlamışsın ondan bu kadar üzülüyosun..

aman canım anlık öfkelre kapılma daha çok küçük ve bilerek yapmıyoki.biliyorum bazen insan cinnet geçiricek gibi oluyo hele emme konusunda ama aman ayrıca gerçektende biraz psikolojik yardım iyi oluyo bu dönemlerde ve özellikle eşinide götür çünkü onlarında kafasına vurcak biri gerekiyo. daha öncede demiştim erkekler bizi programlı robotlar gibi görüyorlar doğurdun anne oldun herşeyi bilmek şefkat yumağı olmak zorundasın diye bakıyorlar ama bizim için durumun ne kadar zor ve karmaşık olduğunun farkında bile deiller.yaşadığımız endişeleri sorunları anlamıyorlar ancak birinin kafalarına kakması gerekiyor.

ben karar aldım kıslarr piskoloğa gideceğim ve seanslara eşimide götürmeyi düşünüyorum !!!!

Gizemcim oturduğunuz ev size ait değilse hani doktor demiş ya klima etkiler diye evi değitirin doğalgazlı bir yere geçin bölelikle kayınvalidendende uzaklaşırsın gel buraya bornovaya her gün gelir gideriz birbirimizee:))
Şaka bir yana seni çok iyi anlıyorum ama umutsuzluğa kapılırsan inan bunu dorada hisseder ve huzursuz olur.
Havalar düzelicek ve özgürlük başlıycak hepimize bir de tavsiyem keşke doktorun her dediğini sölemeseydiniz kayınvalidene valla kendilerine göre yorup başına kakıyolar başıma geldi ondan biliyorum

sonuc ne olucak. aslında esini götürmüs olucaksın oda belki hatasini anlar.
gizcemcim üzülme seninki en azindan gecici, havalar düzelince karısmazlar herhalde artık. Ben havalar isinsada iyi olmucam gibi

selinacım sen niye böyle oldun ama bak aramızda deneyimli annelerdensin dünya tatlısı 2 bebişin var ve herşey düzelicek merak etme. Yani hayatında kökten bir değişim yoksa ve herhangi bir problemin varsa akışına bırak biraz olmazmı? Herşeyden önce kızların için varsın ve iyi olmak zorundasın.

yaaa ev kendimizin olmasa kesin ev sahibi ile kavga eder kapının önüne koydururdum ama ev kendimizin hiç bişi yapamıyomm ahh bi bahar gelse ne iyi olacak

bende çok dertliyim hemde çookkkk
15 yıldır sürekli hiç durmadan çalıştım 2008 yılında dünyalar tatlısı oğlum oldu 4 aylıktı işe başladım zordu ama onun içindi ve 6 aylıktı tekrar hamiş kaldım oğluma kardeş istiyordum tabi ama bu kadar erken değil süpriz oldu bizim için ve 2009 yılındada dünyalar tatlısı kızımı aldım kucağıma işi bırakmak zorunda kaldım iki çocuklu ev kadını oldum ama öyle zorku herşey her gün allhıma şükrediyorum bebişlerim için, annem ben hamişken ikisini birden büyütürüz demişti ewet ikisi birden büyüyor gerçekten ama olan bana oluyor kızımın doğumundan sonra annem saolsun yanımda 2 ay kaldı birlikte bakıyorduk çocuklara o varkende zaten kendime hiç zaman ayıramamıştım 1 kere 2 saatliğine saçlarımı boyatmıştım oda kuaförden saçlarımı kurutadan ıslak bi şekilde eve koşturmuştum. almanyadan abim geldi ve banan söylediği başkalarına güvenipte mi çocuk yaptın oldu bunu söyleyen en yakının ailenden abim kimbilir neler konuştular aralarında ki bu lafı işittim çok üzüldüm bundan sonra çocuklara tek bakarım ben dedim ve 2,5aydır tek bakıyorum zorluğu var mı var ama ha yanında biri olmuş ha olmamış hiç bir farkı yok , evde onlarla vakit geçiriyorum kendime ayıracak en ufak bi vaktim olmuyor konuşacak birilerinin olmayışı ayrı bi dert zaten paylaşmaya ihtiyacım olacak zamanımın bile olmayışı üzüyor beni , bi psikolog yardımına bile gidecek durumum yok vaktim yok çünkü bu sene çalışmaya başlamayı düşünüyorum ewet çocuklara benim bakmam en doğru olanı ama onların geleceği içinde para lazım olacak o zamana kadar dayanma gücümü zorlayacağım başka çarem yok

zencefine zaten cocuklara yansıtmıyorum. hep icime atıyorum. umarım yakında düzelir :sinifsinif:
ya birsey sorcam seninle face arki olduk mi???

gizoss kız bak az kaldı izmirde soguklar uzun sürmez :kedi:

wrose senin isin gercekten cok zor yaa. seni cok iyi anliyorum iki cocuk o kadar zor ki. bide senin ikiside cok kücük. benim büyük kız kresde bütün gün ikisi evde olunca bende cok zorlaniyorum büyükde sürekli ilgi istiyor kücük zaten ögle insan nereye bakicagini sasiriyor.

bende bu hafta aynı sözlerı duydum tatlım ve inan o kadar kötü oldum ki. ama ben bu aralar unutmaya calısıyorum böyle sadece kendim üzülüyorum olan bana oluyor. bazen unutmak affetmekden kolaydır derler aynı ögle yapmaya calsıyorum. unut gitsin. yasayan bilir. ama suan iki cocuguna kendin bakabilmen gercekten güzel birsey,keske sana yardımcı olabilcek biri olabirse sende arada bir kendine zaman ayırabılsen. ben aksamlari ikisi uyudukdan sonra biraz alisverise cikiyorum . bir saat bile iyi geliyor bana.haftasonu bi fön cektiriyorum kendime biraz bakmis hissediyorum iyi oluyor bayanssulusmilebayanssulusmile az bile olsa arada iyi geliyor. veya size yakında saatlik bakma yerleri varsa ilerde ögle bir oyun yerine birakirsin akraba yoksa yakınlarda.
evet fiyatlar biraz pahali ama sürekli olmasa bile arada kendine 1-2 saat ayırmak icin olabilir . Birazcik daha büyüsün bak ögle yapabilirsin.

wrose tatlım senin işin daha zor ama allah meleklerine sağlık versinde ikiz gibi büyüsünler tatlım bakkk ne güzel bi anda hem kız hem oğluşşş ooohhh baharda hepimiz ii olacağızz hepimiz daha mutlu olacağız alacağız meleklerimizi ohh dışarıı atacağız kendimizi ....

Gezdim biraz herkez hamilelik gibi konulardan yazınca bana göre mi acaba dedimboshayallersmile

Afff....Şu saatte yanlızlık ne dokunuyor insana..... Eşimi özledimmm mafoldumben Bunalıyorum herşeyden.... Onsuz hiçbişey bana huzur vermiyorr:1no2: haftaya kavuşuyorum inşallah,son günlerim.... Ama 5 buçuk aydır beklemek acayip yordu bedenimi,zihnimi :gitme: sıkıntım doruğa vurmuştu ki topiğiniz karşıma çıktı.... kendimi yazarken buldum...:1ninca:

iyi yapmısın ya. Valla insan yazınca bile iyi geliyor. hayırdır esin askerde mi ? nerde?
benimde esim askerdeydi ve kızım 2.5 yasındaydı o zaman. cok zor gecti ben biliyorum ama bak az kalmıs sonrası cok güzel oluyor sen gelecek zamanı düsün.:1hug:

Yok canım,askerde değil,yurt dışında,benim işlemler olmadı gidemedim :1no2: düşün bir aylık evli sayılırdık daha 3 hafta bile yeni dolmuştu, ayrı kalmak zorunda kaldık,gitmek zorundaydı onun üni si başlıyacaktı,vizeside doluyordu... Kaldım buralarda :1no2: tam ona ısınmışken ayrılmak çok dokundu bana... Üzerine 5 aydır bekliyorum gerçekten çok zor geçti her saatim... Şimdi son 5 günüm inş.. ama geçmek bilmiyor sanki ve olabildiğince bunaltıcı geçiyor sanki günlerim:1no2: Yorgunum sanırım......Sende çok iyi anlarsın beni,sevdiğinden ayrı olmak çok zor ya.... Rabbim kimseye yaşatmasın bir daha.... bilmiyorumkismile
ışte şu geç saatte birde yanlız kaldım doruğa çıktı sanırım hissettiklerim...... Ahh... Ahh...

bak 5 günün kalmıs zaten. yurt dısına sen mi gidiceksin ögleyse son günlerde dısarı at kendini tadını cıkartmaya calıs. Ben evlenmeden önce 6 yıl bekledim esime kavusmaya bizde ayrı ülkelerdeydık sonra birde 6 ay askerlık eklendı valla ben seni cok iyi anlayabiliyorum. Ama inan bu ayrılık sonra insana cok sey katıyor. Ve kavusmak cok güzel olucak emin ol :1rolleyes: Dedigim gibi bol bol dısarı cık bu minicik 5 günde gecicek opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Evet doğru diyorsunuz sonunu düşünmek beni rahatlatıyor.... Siz gene benden çok ayrı kalmışsınız,daha iyi bilirsiniz,ama işte ben çok hassasım yanlızlık konusunda....bilmiyorumkismile
Kendimi çok şükür bırakmadım,çok yıpratmadım...Ama içime attıkça ara sıra şimdi ağır geliyor bazı şeyler... ıhdiyac duyuyorum eşime,düşkün oldum çok,etki ediyor doğal olarakbilmiyorumkismile
Bir tamamlasam ne isterim ki... ınşallah şu günleri hızlı atlatırım...Dediğiniz gibi dışarıdayım devamlı,sağolsun arkadaşlarım yanlız bırakmıyorlar son günlerim diye,ama işte bir eksiklik varya bende,bir yerden beni garipsetmeye yetiyor.... bilmiyorumkismile Beni böyle görenlerde "ilerde bu günlerini çok arıyacaksın " deyince daha bi garip oluyorum,sıkıntıma sıkıntı katıyorlar sanki...
Seven insan neden yanlız olduğu zamanları arasınki!... Anlamıyorum insanları.... Destek olacaklarına hep bir söz ile artırıyorlar hasretimi,yanlızlığımı..... Hey gidi yalan dünya..:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…