Biraz daha dertleşelim istiyorum...

xpreiaZ xpreiaZ canim eşinle şuan ne durumdasin? Beni haklı bulan ve çözümü boşanmak olarak gören başka çare aramayan adamla ne yapiyim duygusal açlık cinsel açlık ne ararsan var
Çok teşekkür ederim.

Boşanalım deyince benimki de "yok ölürüm de bırakmam seni " demiyor. Biliyorsun bikaç ay önce kendisi diline dolamıştı boşanalım kelimesini. Konuşmak istemeyip konuyu kapatmaya çalışınca boşanalım deyip işin içinden çıkma tekniği olarak da (bkz: benimki) eşin boşanmayı kabul etmiş olabilir (sözde). İş ciddiye binerse geri adım atacağını düşünüyorum. Ama bu adamlar değişmeyecek ondan eminim. Ya böyle kabul edicez yada boşanıcaz.

Son 6 ayın 4 ünde ayrıydık biz iş nedeniyle. Birlikte olduğumuz 1-2 ayda da ev bulma taşınma nakliyat işleri falan derken geçti zaten. Şimdi yine ayrıyız tahmini 1 ay daha ayrı olucaz. İletişimimiz yine her zamanki gibi kakarakikiriden öteye gitmiyor. Ama ayrı olan zamanlarda onsuz plan yapıp yaşamaya alıştığım için bu durum beni eskisi gibi sinir etmiyor.

Çocuk olayını kapattık zaten tamamen. O da bana inanılmaz iyi geldi. Eşimle hayal ettiğim evliliği yaşamıyorum ama boşanırsam bundan güzel bir hayatın beni beklemediğine eminim. Eşim karışmaz hemen hiçbişeyime. Aldığıma gittiğime gezdiğime harcadığıma yada yaptığım işe falan. Ama baba evine döner yada babamla yaşamaya başlarsam bunların hiçbiri olmayacak.. ben boşanma fikrini de kapattım yani kafamda. Ben eşime karışmıyorum eşim bana , yaşayıp gidiyoruz. Gittiği yere kadar..

İnşallah en doğru kararı verirsin. Temennim eşinin ciddiyetini anlayıp aklına başına alması , yaralarını sarması tabi ama yok aynı tas aynı hamam giderse de kendine çok çok güzel bir hayat kurman..

xpreiaZ xpreiaZ canım eşim ben buyum değişmem boşanalim 2 3 ay ağlar acı çekeriz unuturuz demişti ve bunu daha önce 3 yıl kadar öncede duydum.......ya sadece hiç bir çaba göstermeyip direk çözümü boşanma olarak gormesi çok zoruma gitti sevdiğinden değil bunca yıl çaba sarfettim tek basima adam bir kalemde silip atıyor bir de kızım var yani öyle kolay mi ...sırf bunu için bile bosanilir.........Bu rahatı bulabilecek miyim konusu benim kafamı mükemmel derecede kurcalayan şey inan .... kimse üvey anneli üvey kardeşli sivri dilli bir baba evine kurulu düzen üstüme kızıyla gitmek istemez......:KK43: zira aptal gibi esimle evlenebilmek için kafami siyirmak üzere oldugumu üvey anneli evden gitmek istediğim günleri unutmadim.......:KK14: ama 10 yıl sonra tıpıs tıpıs gitmek istiyorsam yoruldugumdan bıktım bu rahatı bırakmak istemesem onun eleştirilerinden hiç bir b.ku begenmemesinden kurtulamiycam.yani aynı evde yabancı insan gibi yaşamayı basarabilsek tamamen ama bu adam neyi becermis onu becersin:deli:

xpreiaZ xpreiaZ canım eşim ben buyum değişmem boşanalim 2 3 ay ağlar acı çekeriz unuturuz demişti ve bunu daha önce 3 yıl kadar öncede duydum.......ya sadece hiç bir çaba göstermeyip direk çözümü boşanma olarak gormesi çok zoruma gitti sevdiğinden değil bunca yıl çaba sarfettim tek basima adam bir kalemde silip atıyor bir de kızım var yani öyle kolay mi ...sırf bunu için bile bosanilir.........Bu rahatı bulabilecek miyim konusu benim kafamı mükemmel derecede kurcalayan şey inan .... kimse üvey anneli üvey kardeşli sivri dilli bir baba evine kurulu düzen üstüme kızıyla gitmek istemez......:KK43: zira aptal gibi esimle evlenebilmek için kafami siyirmak üzere oldugumu üvey anneli evden gitmek istediğim günleri unutmadim.......:KK14: ama 10 yıl sonra tıpıs tıpıs gitmek istiyorsam yoruldugumdan bıktım bu rahatı bırakmak istemesem onun eleştirilerinden hiç bir b.ku begenmemesinden kurtulamiycam.yani aynı evde yabancı insan gibi yaşamayı basarabilsek tamamen ama bu adam neyi becermis onu becersin:deli:

Anladım Kozlenmis patates Kozlenmis patates senin durumun benden oldukça farklı sanırım. Yani sadece ilgisizlik değil başka başka sorunlar da var gibi. Ama yine de eşinin boşanmayacağına inandığı için bu kadar rahat olduğunu iş ciddileşince farklı konuşabileceğini düşündüm. Tabi ki emin değilim ve zaten o noktadan sonra tekrar denemenin de bişeyleri değiştirebileceğine inanmıyorum. Kesin kararını boşanmak yönünde verirsen babanın yanında bir süre kalır olmazsa sonra kendi düzenini hayatını ufaktan kurmaya başlarsın..

Akşam akşam gözlerim yaşardı yazdıklarınıza :(((
sevgisizlik ne büyük bir şiddet kadına yapılan..
benzer bir adamdan boşandım, şanslısınız sarıp sarmalayacağınız bir evladınız var.
Bundan sonra herşey güzel olur inşallah, en az hasarla atlatırsınız bu sanıcılı günleri
Kozlenmis patates Kozlenmis patates

Akşam akşam gözlerim yaşardı yazdıklarınıza :KK43:((
sevgisizlik ne büyük bir şiddet kadına yapılan..
benzer bir adamdan boşandım, şanslısınız sarıp sarmalayacağınız bir evladınız var.
Bundan sonra herşey güzel olur inşallah, en az hasarla atlatırsınız bu sanıcılı günleri
Kozlenmis patates Kozlenmis patates
Canım teşekkür ederim. .Bu ayrılık kararı ne zormus nasıl işin içinden çıkarım bilmiyorum.

Çok şanslısın baban yanında:KK200:
Benim de 2.evliliğim iyi ki ayrılmışım diyorum,depresif olma sakın,tekrar düzen kurabilirsin.

Cok tesekkur ederim canım Sağol ..babamın kapı açık ama benim cesarete ihtiyacim var ...suan duruldum boşanma düşüncem kesinlikle değişmedi sadece zamanını bekliyorum.

konunuzu henuz yeni gordum, insallah bir ara hepsini okuycam.
Allahim derdinize derman versin hayirlisiyla. atacaginiz adim size cook mutluluk getirsin, bosanma ya da birlesme hangisi hayirlisiysa.

Back
X