- 24 Şubat 2014
- 12.534
- 23.228
- 348
- Konu Sahibi Kozlenmis patates
xpreiaZ canim eşinle şuan ne durumdasin? Beni haklı bulan ve çözümü boşanmak olarak gören başka çare aramayan adamla ne yapiyim duygusal açlık cinsel açlık ne ararsan var
Çok teşekkür ederim.
Boşanalım deyince benimki de "yok ölürüm de bırakmam seni " demiyor. Biliyorsun bikaç ay önce kendisi diline dolamıştı boşanalım kelimesini. Konuşmak istemeyip konuyu kapatmaya çalışınca boşanalım deyip işin içinden çıkma tekniği olarak da (bkz: benimki) eşin boşanmayı kabul etmiş olabilir (sözde). İş ciddiye binerse geri adım atacağını düşünüyorum. Ama bu adamlar değişmeyecek ondan eminim. Ya böyle kabul edicez yada boşanıcaz.
Son 6 ayın 4 ünde ayrıydık biz iş nedeniyle. Birlikte olduğumuz 1-2 ayda da ev bulma taşınma nakliyat işleri falan derken geçti zaten. Şimdi yine ayrıyız tahmini 1 ay daha ayrı olucaz. İletişimimiz yine her zamanki gibi kakarakikiriden öteye gitmiyor. Ama ayrı olan zamanlarda onsuz plan yapıp yaşamaya alıştığım için bu durum beni eskisi gibi sinir etmiyor.
Çocuk olayını kapattık zaten tamamen. O da bana inanılmaz iyi geldi. Eşimle hayal ettiğim evliliği yaşamıyorum ama boşanırsam bundan güzel bir hayatın beni beklemediğine eminim. Eşim karışmaz hemen hiçbişeyime. Aldığıma gittiğime gezdiğime harcadığıma yada yaptığım işe falan. Ama baba evine döner yada babamla yaşamaya başlarsam bunların hiçbiri olmayacak.. ben boşanma fikrini de kapattım yani kafamda. Ben eşime karışmıyorum eşim bana , yaşayıp gidiyoruz. Gittiği yere kadar..
İnşallah en doğru kararı verirsin. Temennim eşinin ciddiyetini anlayıp aklına başına alması , yaralarını sarması tabi ama yok aynı tas aynı hamam giderse de kendine çok çok güzel bir hayat kurman..