Okumuştum yakınının evliliğiyle ilgili yorumunu
Mune
abla haklısın sevgisizlik varsa çok zor ..İnan ne günlerim oldu ağladım kalkıp gelmedi çağırmama rağmen omzuna kafamı yaslayacagim bir eşim olmadı hiç 10 yıl şehir şehir peşinde gezdim ailemi yilda en fazla 20 gün gördüm.... ailemin sevgisini bırak kocamdan sevgi görmedim bunca zaman ...istedim ki gözyaşımı yılda bir de olsa agladigimda silsin sarılsin ...9 ay hamilelik hergün 4 5 kez kustum ve ona bu şekilde yemek yaptım midem bulana bulana yapmasam yine evde yemek yok yani dedi sürekli ...hamilelik suresince hastaneye tek gittim kimsesizdim zaten ailem yoktu yanımda . ..ev işlerine 1 kere yardım etti evi çok batırmis ben başka sehirdeydim........ Kendimi ne çok aşağılattim inan günlerce yanına cinsel anlamda gitmesem yanıma gelmedi beni bir gecelik kadın gibi gör bile dedim kendimi affetmiyorum aşağılattim çünkü. ......ben sevgimi sıkmadam verdim ona bunaltmadim hiçbir zaman canım cicimli pışpıslanan bir kadın değilim istemedim ne yaptım tek taraflı bu evliliği sevgisiz bu zamana kadar getirdim ama çok yoruldum... .......bitsin istiyorum 1 yıl geçsin hemen o zaman kendimi Nerede bulacağım nasıl bir ruh halinde olacağım bilmiyorum.