Benim takıldığım konu size bunu niye anlatıyor ki ?? Ne saçma ... evlendikten sonrada vay aileme saygı duymuyorsun onları sevmiyorsun diye söylenecek .. kayınpederi onaylamıyorum yanlış anlama ama her kez her şeyi bilmemeli bence .. babasını sana anlatan yarın Gider annesinede seninle kavgasını anlatır benceMerhaba herkese...
Mustakbel kayinpederimin bu tavrina karsi ne hissetmeliyim bilemiyorum. Cok guzel giden 1 yillik bir iliskim var. Hatta 1 ay kadar once erkek arkadasimdan evlilik teklifi aldim. Sevgilim abisi ve yengesi ile bi suredir tanisiyoruz gayet iyi anlastik ikisi de ilimli, sicak kanli insanlar. Anne babasi ise beni biliyor ilk basladigimizdan beri fakat yuzyuze ilk kez gecen haftalarda gorustuk. Kisa bir gorusme oldu ayakustu bir yerde karsilastik cunku. Bugun erkek arkadasima babasi benim icin biraz olumsuz konusmus. Sevgilim de beni daha tanimadigini o yuzden hakkimda kotu dusunecek bir sey olmadigi soylemis benim iyi biri oldugumdan, hedefleri yuksek olan duzgun bi kiz oldugumdan vs bahsetmis. Babasi da ben karakterine bi sey diyemem ama biraz daha guzel olabilirdi demisSevgilim ben gerekeni soyledim merak etme dedi. Ayrica sevgilimin beni ne kadar begendigini de biliyorum, sık sık dile de getirir davranislariyla da belli eder. Ama babasina ne dusmus benim gorunusumle ilgili ustelik beni toplasan 10 dk gorup yorum yapmak ? kendimi kotu hissediyorum.. ilerde bu insanlarla sorun yasamaktan korkuyorum
Sende patavatsız sevgiline diyeydin "biraz daha güzel olsam sana bakmazdım zaten" diye sonra şaka yaptim derdiniz .. yas kac sevgilinizin
Fake olduğunu düşündüğüm konulara her geçen gün yenileri ekleniyor. Kv desen anlarım da kp ne alaka
Yani bencede begenmedigi biriyle ciddi bişeyler düşünmez heralde kisacasi beğeniyodur tabi ama gelip yetistirmesi olmamis yani ben utanirdim böyle bişeyi söylemeye.. gecistirirdim eğer karşı taraf hakkımda ne düsünüyolar diye sorsa bile.. veya tecrubesızlıgı diyelim bilemedim22 yasinda daha.. aslinda hep guzel oldugumu bana hissettiren biri gerek bakislari gerek sozleri.. arkandan konusulmus olmasin durust olayim diye soyledim diyo bilmiyorum kotu niyetli olduguna inanmak istemiyorum
Hadi babası dengesiz söylemiş, erkek arkadaşınız bunu size niye söylüyor, nasıl söyleyebiliyor, çok ayıp yaptığı gerçekten. Ben olsam kendi düşüncelerini bana babası aracılığıyla söylüyor diye düşünürdüm.
Canım yalnız değilsin kısa bir süre önce aynı şeyleri yaşadım hatta ben konu açmayı düşünüyordumMerhaba herkese...
Mustakbel kayinpederimin bu tavrina karsi ne hissetmeliyim bilemiyorum. Cok guzel giden 1 yillik bir iliskim var. Hatta 1 ay kadar once erkek arkadasimdan evlilik teklifi aldim. Sevgilim abisi ve yengesi ile bi suredir tanisiyoruz gayet iyi anlastik ikisi de ilimli, sicak kanli insanlar. Anne babasi ise beni biliyor ilk basladigimizdan beri fakat yuzyuze ilk kez gecen haftalarda gorustuk. Kisa bir gorusme oldu ayakustu bir yerde karsilastik cunku. Bugun erkek arkadasima babasi benim icin biraz olumsuz konusmus. Sevgilim de beni daha tanimadigini o yuzden hakkimda kotu dusunecek bir sey olmadigi soylemis benim iyi biri oldugumdan, hedefleri yuksek olan duzgun bi kiz oldugumdan vs bahsetmis. Babasi da ben karakterine bi sey diyemem ama biraz daha guzel olabilirdi demisSevgilim ben gerekeni soyledim merak etme dedi. Ayrica sevgilimin beni ne kadar begendigini de biliyorum, sık sık dile de getirir davranislariyla da belli eder. Ama babasina ne dusmus benim gorunusumle ilgili ustelik beni toplasan 10 dk gorup yorum yapmak ? kendimi kotu hissediyorum.. ilerde bu insanlarla sorun yasamaktan korkuyorum
Arkadandan konusulmus olmasin icim rahat etmezdi senin icin kotu bi sey soyleyip senin bilmemen seni kandirmak gibi olurdu diyor.. kendi dusuncesi diyen cok olmus ama hicbir sorunumuz yok aksine cok ilgili her zaman uzerime titreyen beni begendigini hem sozlu hem davranislariyla da belli eden biri..
Beğenmiyordur demiyorum ama daha güzel olabilirdin diye düşünüyor demek ki. Bana da sevgilimle ilgili yanına yakışmamış diye yorumlar geldi, ben çok beğeniyorum onu dedim, tabi ki de bunları ona söylemedim.
Evlilik teklif etti diyorsun ama daha öğrencisiniz yıllar var evlenmenize, burada çoğunluk aynı şeyi söylüyorsa temkinli olmanda fayda var, dürüstlük değil bu kesinlikle, dürüstlük böyle bir şey değil, bu patavatsızlık dicem ama sırf o da değil alttan alta bir mesaj veriyor sana sinsilik bu.
Kimse ilişkini bitir demiyor sana yanlış anlama ama temkinli ol, bu çocuk senden güzelini bulursa anında bırakır seni.
Canım yalnız değilsin kısa bir süre önce aynı şeyleri yaşadım hatta ben konu açmayı düşünüyordumAilesi beni güzel bulmamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?