Biraz daha güzel olabilirmişmişim..

Benim takıldığım konu size bunu niye anlatıyor ki ?? Ne saçma ... evlendikten sonrada vay aileme saygı duymuyorsun onları sevmiyorsun diye söylenecek .. kayınpederi onaylamıyorum yanlış anlama ama her kez her şeyi bilmemeli bence .. babasını sana anlatan yarın Gider annesinede seninle kavgasını anlatır bence

Fake olduğunu düşündüğüm konulara her geçen gün yenileri ekleniyor. Kv desen anlarım da kp ne alaka

Bu konuyu sevgilin babasiyla konusmus, sana yumurtlamanin ne alemi varmis ki? Hadi adam densiz, sevgilin de cevabini varmis, gelip de niye sana soyluyo hayret yani.

Bence asıl kafaya takmanız gereken konu sevgilinizin bunu gelip size anlatması. Herşey söylenmez ki..
Daha bunun kız istemesi,nişanı,kınası ve düğünü var

Sende patavatsız sevgiline diyeydin "biraz daha güzel olsam sana bakmazdım zaten" diye sonra şaka yaptim derdiniz .. yas kac sevgilinizin

22 yasinda daha.. aslinda hep guzel oldugumu bana hissettiren biri gerek bakislari gerek sozleri.. arkandan konusulmus olmasin durust olayim diye soyledim diyo bilmiyorum kotu niyetli olduguna inanmak istemiyorum

Fake olduğunu düşündüğüm konulara her geçen gün yenileri ekleniyor. Kv desen anlarım da kp ne alaka

Ben de aynen hadi annen soylese anlarim da kac yasinda adam ona ne duser beni suzmek dedim.. belki de annem soyletmistir diyor bi de.. dedim o daha fena ne sacma ailen var.. hic aksini soylemiyor zaten ben sevmiyorum onlari sen de sevme bosver filan diyor.. deliriicigim

22 yasinda daha.. aslinda hep guzel oldugumu bana hissettiren biri gerek bakislari gerek sozleri.. arkandan konusulmus olmasin durust olayim diye soyledim diyo bilmiyorum kotu niyetli olduguna inanmak istemiyorum
Yani bencede begenmedigi biriyle ciddi bişeyler düşünmez heralde kisacasi beğeniyodur tabi ama gelip yetistirmesi olmamis yani ben utanirdim böyle bişeyi söylemeye.. gecistirirdim eğer karşı taraf hakkımda ne düsünüyolar diye sorsa bile.. veya tecrubesızlıgı diyelim bilemedim

Hadi babası dengesiz söylemiş, erkek arkadaşınız bunu size niye söylüyor, nasıl söyleyebiliyor, çok ayıp yaptığı gerçekten. Ben olsam kendi düşüncelerini bana babası aracılığıyla söylüyor diye düşünürdüm.

Arkadandan konusulmus olmasin icim rahat etmezdi senin icin kotu bi sey soyleyip senin bilmemen seni kandirmak gibi olurdu diyor.. kendi dusuncesi diyen cok olmus ama hicbir sorunumuz yok aksine cok ilgili her zaman uzerime titreyen beni begendigini hem sozlu hem davranislariyla da belli eden biri..

Babası böyle bir laf söylese bile erkek arkadaşınızı n size bunu taşıması çok yanlış bence.Burda patavatsız olan babası değil resmen erkek arkadaşınız! Böyle bir lafa sevinmeyeceğiniz bariz belliyken neden bunu size söyleme gereği hissetti anlayamadım

Bu konuşmayı erkek arkadaşınız size yetiştirdi mi???
Kp riniz yorum yapmış olabilir fakat bunu size duyuran adamdan koca olmaz.

Canım yalnız değilsin kısa bir süre önce aynı şeyleri yaşadım hatta ben konu açmayı düşünüyordumAilesi beni güzel bulmamış

Beğenmiyordur demiyorum ama daha güzel olabilirdin diye düşünüyor demek ki. Bana da sevgilimle ilgili yanına yakışmamış diye yorumlar geldi, ben çok beğeniyorum onu dedim, tabi ki de bunları ona söylemedim.

Evlilik teklif etti diyorsun ama daha öğrencisiniz yıllar var evlenmenize, burada çoğunluk aynı şeyi söylüyorsa temkinli olmanda fayda var, dürüstlük değil bu kesinlikle, dürüstlük böyle bir şey değil, bu patavatsızlık dicem ama sırf o da değil alttan alta bir mesaj veriyor sana sinsilik bu.

Kimse ilişkini bitir demiyor sana yanlış anlama ama temkinli ol, bu çocuk senden güzelini bulursa anında bırakır seni.

cok huzursuz oldum cidden onu da koseye kistirdim iyice burdaki yorumlardan sonra. hatta acik acik senin bende son zamanlarda begenmedigin bir sey var mi bile dedim.. tabii ki inkar ediyor oyle sey olur mu filan dedi. ama konustukca da babasinin onun ozguvensiz oldugunu bu yuzden guzel kiz bulamadigini ve cirkin kizlarla filan oldugunu soylemis guya. bi baba bunu neden der anlamiyorum.. cidden kendi icindekileri mi soyledi acaba

Canım yalnız değilsin kısa bir süre önce aynı şeyleri yaşadım hatta ben konu açmayı düşünüyordumAilesi beni güzel bulmamış

ailesi evlenecek sanki anlamadim gercekten.. her sey guzellik de degil ki cok guzel olsam ama saygisiz olsam onlara karsi neye yarayacak acaba. ne istiyor insanlar cidden anlamak coook zor

Aman bosverin.
Yada bosvermeyin ama asiri gereksiz .
Babası ne yapacak sizin guzelliginizi ya tövbe tövbe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…