Bıraz derdım var ;(

eşim tek basına yaptı dugunu demışsiniz.
dugun dernek yapacagınız parayla ev acıp 3 5 eşya koysaydınız sizden iyisi yoktu. ne var bu düğünde ya milleti eğlendırmek ıcın dünyanın parası dökülüyo.başka hiçbi anlamı yok.
sadece sizin ıcın söylemıyorum genel anlamda konusuyorum ama sızın gıbı zor durumda yardımsız evlenenlerin düğün yapmasını zaten hiç anlamıyorum.

Kesinlikle katılıryorum dugunume bakıyorum eglence yemek full ama ben burda sıkıntı cekıyorum gercekten ailelerin cok rolü var

Avusturya bilmiyorum eğer almanya gibi ise maaş az ise kira yardımı yapılıyor....çocuk olursa para veriliyor...gidin bit pazarları vardır çok ucuza bir kaç eşya alın çıkın ayrı eve...yurt dışındaki insanlar pek meraklılar gelinleri ezmeye..dayan yiyenlermi dersin..ben neler gördüm..1 göz eve çıkın ama kendi eviniz olsun...iş eşinde bitiyor..onun kabul etmesi önemli...

Evet avusturyayda da var bu yardımlar bu gune kadar hıc esımın ustune gıtmedım aslında biliyomusun borcu kolaylayalım oyle ayrılalım dıye düşündüm durdum ama su 1 haftadır aklımda hiçi bişey yok canıma yettı hatta ayrı otursaydık bundan daha rahat biterdı borc kendımızde rahat ederdık diyorum i

Evet avusturyayda da var bu yardımlar bu gune kadar hıc esımın ustune gıtmedım aslında biliyomusun borcu kolaylayalım oyle ayrılalım dıye düşündüm durdum ama su 1 haftadır aklımda hiçi bişey yok canıma yettı hatta ayrı otursaydık bundan daha rahat biterdı borc kendımızde rahat ederdık diyorum i

bence çocuk olayını erteleyin.çocuğunuza yapacağınız en büyük iyilik onu huzurlu ve sağlık bir ortamda büyütmenizdir.
ayrıca madem 1 ay sonra kurs bitecek bence az eşya çok eşya demeden acil alınması gerekenleri alıp 1 oda bir eve çıkın.

zaten borç ödüyormuşsunuz. haa 2 haaa 8 ay sonra bitmiş borç ne olcak.
sizin huzurunuzdan psikolojinizden sağlığınızdan daha önemli değil.istendikden sonra yapılır herşey. böylede sıkıntı çekiyorsun öylede. en azından öle huzurlu uyur huzurlu yaşarsın.
inanıyorum Allah da yardım eder. siz yeterki bunu yapmak için bir adım atın bakın gerisi nasıl gelecek.
çok zor ya insan yeri geliyor eşiyle anlaşamayıp geriliyor aynı evde birde 6 kişi ile yaşamak çok zor
Rabbim yar ve yardımcınız olsun.

bence çocuk olayını erteleyin.çocuğunuza yapacağınız en büyük iyilik onu huzurlu ve sağlık bir ortamda büyütmenizdir.
ayrıca madem 1 ay sonra kurs bitecek bence az eşya çok eşya demeden acil alınması gerekenleri alıp 1 oda bir eve çıkın.

zaten borç ödüyormuşsunuz. haa 2 haaa 8 ay sonra bitmiş borç ne olcak.
sizin huzurunuzdan psikolojinizden sağlığınızdan daha önemli değil.istendikden sonra yapılır herşey. böylede sıkıntı çekiyorsun öylede. en azından öle huzurlu uyur huzurlu yaşarsın.
inanıyorum Allah da yardım eder. siz yeterki bunu yapmak için bir adım atın bakın gerisi nasıl gelecek.
çok zor ya insan yeri geliyor eşiyle anlaşamayıp geriliyor aynı evde birde 6 kişi ile yaşamak çok zor
Rabbim yar ve yardımcınız olsun.

Cok sagolun dedıklerınızı eşimle konusacagım cok dogru benım akıl saglıgım gidecek degılse ;(

Demekki Fransada yaşasa ,Avusturyada yaşasa ,avusturalyada yaşasa zihniyet değişmedikden sonra pek değişmiyor bizim insanımız :ssz:
hala o köylük yerdeki zihniyet devam ediyor. :27:
Merak ettim yabancı ülkede yaşayanlar acaba oradaki insanlardada varmıdır bu aynı eve gelin gelmek :44::44::44:

Köylük yerlerdede bence artik böyle değil yaa :))

Suç Eşinde .. Eğer adim atmazsaniz olmaz Şekerim =)

Back
X