Bıraz derdım var ;(

Kızdığım şey; hem şikayet edilip hem çalışılmaması.

Neden siz de çalışıp, borçları çabuk bitirmeyi denemiyorsunuz ?

Hanfendi haftanın 2 günü calısıyorum 4 gunude dil kursuna gıdıyorum 1 ay sonra kursum bıtıyo ve tam sigortalı bi işe bsşlıycam

Hanfendi haftanın 2 günü calısıyorum 4 gunude dil kursuna gıdıyorum 1 ay sonra kursum bıtıyo ve tam sigortalı bi işe bsşlıycam

Niye hanfendi diye sinirlendiniz ki ? :ssz:

Belirtmediniz bu fikrinizi , o yüzden kızdım açıkçası. 1 ay sonra çalışacaksanız ne güzel. Daha çabuk biter borçlar.

Niye hanfendi diye sinirlendiniz ki ? :ssz:

Belirtmediniz bu fikrinizi , o yüzden kızdım açıkçası. 1 ay sonra çalışacaksanız ne güzel. Daha çabuk biter borçlar.

Yok sinirlenmedim hıtabınız "siz" seklındeydı o sekılde yanıt verdım yanlıs anlamayın

Yok sinirlenmedim hıtabınız "siz" seklındeydı o sekılde yanıt verdım yanlıs anlamayın

Ha pardon, genellikle hanfendi dediklerinde sinirli oluyorlar konu sahipleri de,ben tümden gelim yaptım sanırım :)

Bilmiyorum canım gecelık gıyıp gezmeyı gectım esım işten geliyo kapıya kosuyorum bende once gorumcem kosup kapıyı acıyo ya delırıyorummm yaaaa

allah sabır versin canım dua ette kocanın işleri iyi gidip bir an önce borçları bitirsin allah yardımcın olsun

Ha pardon, genellikle hanfendi dediklerinde sinirli oluyorlar konu sahipleri de,ben tümden gelim yaptım sanırım :)

Yok yanlıs anlamınızı istemem ;)) ben fransadan avusturyaya gelın geldım almancam yarım bu yuzden dil kursuna başladım bi işim oldugunda kımseye benim işimi hallet dememk için dil en buyuk proplem gercekten ama herseyın ustesınden gelecegım inşallah

Yok yanlıs anlamınızı istemem ;)) ben fransadan avusturyaya gelın geldım almancam yarım bu yuzden dil kursuna başladım bi işim oldugunda kımseye benim işimi hallet dememk için dil en buyuk proplem gercekten ama herseyın ustesınden gelecegım inşallah

Gelirsiniz gelirsiniz .
Yalnızca çocuğu ayrı eve çıkınca yapın . Ziyan Zebil olmasın çocuk o evde :50:

Hamıle kalırsam dogum yapmadan evi taşırım ne olursa olsun dıyorum ama eger kalmaya devam edersek de gercekten o zaman ne okur bılmıyorum

Hamile kaldiginda evi tasiyabilecegine emin misin? Eger ayri eve cikmani istemiyorlarsa hamileligini bahane edip ertelemesinler tasinmayi?

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Kızdığım şey; hem şikayet edilip hem çalışılmaması.

Neden siz de çalışıp, borçları çabuk bitirmeyi denemiyorsunuz ?

sorchacim zaten arkadas 2gun calisdigini yazmis avustralyadaymis bende almanyadayim Burda trdeki gibi is bulmak kolay degil dil sart ben ilk geldigimde kendimi kaydettirmistim buranin iskuruna diyeyim hemen dili sordular Burda toplu tasima var ama saatleri pek uymuyor ehliyeti soruyolar ehliyet sart diyolar once onlari halledin sonra gelin is bulalim diyolar sadece arkadasin dedigi gibi 2gunluk isler bulunabiliyor sartlar cok zor yani

arkadasim nasil Kabul ettin okadar insanin icine Allah yardimcin olsun bende birtek kvde varda obile zor olunuyorda bide evde erkekler olunca hepden zor ben esime dedim ya ben seninle cocuklari uyutup sarilip film izlemek istiyorum ama hic bisey yapamiyorum annen senden sonra uyuyor dedim esimden gelen cevap anne git yat diyememki onun dusunmesi lazim
seninkilerde yeni evlisiniz onlarin dusunup hareket etmesi lazim ama iste dusuncesizlerle karsilasinca Boyle oluyor Allah yardimcin olsun biran once kendi evine cikmayi nasip etsin

sorchacim zaten arkadas 2gun calisdigini yazmis avustralyadaymis bende almanyadayim Burda trdeki gibi is bulmak kolay degil dil sart ben ilk geldigimde kendimi kaydettirmistim buranin iskuruna diyeyim hemen dili sordular Burda toplu tasima var ama saatleri pek uymuyor ehliyeti soruyolar ehliyet sart diyolar once onlari halledin sonra gelin is bulalim diyolar sadece arkadasin dedigi gibi 2gunluk isler bulunabiliyor sartlar cok zor yani

arkadasim nasil Kabul ettin okadar insanin icine Allah yardimcin olsun bende birtek kvde varda obile zor olunuyorda bide evde erkekler olunca hepden zor ben esime dedim ya ben seninle cocuklari uyutup sarilip film izlemek istiyorum ama hic bisey yapamiyorum annen senden sonra uyuyor dedim esimden gelen cevap anne git yat diyememki onun dusunmesi lazim
seninkilerde yeni evlisiniz onlarin dusunup hareket etmesi lazim ama iste dusuncesizlerle karsilasinca Boyle oluyor Allah yardimcin olsun biran once kendi evine cikmayi nasip etsin

Anladım canım. Zaten görmedim ben konu sahibinin daha önce yazdığını . Yanlış anlamışım demek ki.:)Anlaştık ama :16:

Canim İnanki Saçma bi durum . yani şimdi pek kalmadi böyle :))) eşini aldinmi karşi,na hiç konuştunuzmu? bu arada yaş kaçtii

Ben 23 eşim 26 defalarca konustuk ilk evlendıgımız sıralarda yapamam dıyodu ama iş buldu maası iyi cok sukur cesaretlendi artık en cok ıstedıgı sey işten geldıgınde kapıyı acıp boynuna sarılmam buna bıle musade yok dua edın benım için

Evet canımm o kadar iyyi ozetlemişsin ki gercekten iş diyosun ehlıyet ve dili sıruyolar kursa basladım işi gec doktora gıdecem birini tasımak zorundayım ama cok sukur kusa gudıyorum ve anlıyorum pat cat konusuyorum gercekten cok zor

Ben 23 eşim 26 defalarca konustuk ilk evlendıgımız sıralarda yapamam dıyodu ama iş buldu maası iyi cok sukur cesaretlendi artık en cok ıstedıgı sey işten geldıgınde kapıyı acıp boynuna sarılmam buna bıle musade yok dua edın benım için

Dua edeceğim canim . sizde 2+1 alin 3-4 yil sonra 3+1 alirsiniz inanki bi deneyin denemeden olmaz :)

Merhaba kızlar bende içimi dökmek istedim.1.5 senelık evlıyım ve kayınnvalıdemlerın yanında oturuyorum cok zorlanıryorum bazen dayanamayacak hale gelıyorum ama kocamııı cok sevıyorum cok iyi bi insan.eşim düğününü kendı yaptı babasının borcları vardı onlarıda eşim ödüyo ayrı eve cıkamadık yıgınla borcumuz oldugu için ama artık yoruldum 2 goruncem kayınvalıdem kayınpederım 6 kısı yasıyoruz mılletın benı kullanıp durmasın da bıktım anlayıs yok kımsede esım bazen 11 de geliyo odaya gecıyoruz herkes dısarda salonda keyfıne bakıyo tuvalete bııle cıkamıyorum bu evde gelın mı var yenı evlı bırılerı mı var dıyen yok henuz cocugum yok ama artık ıstıyorum ve en sınır oldugum sey cocuk olursa odadakı dolabı cıkartırız masayı cıkartırız gibi Sozlerı.1.5 senedır oturuyorum yetmemiş daha hamıle kalcam da cocuk olcakta odada cocugun yatagına yer arıyolar cıkdırmak üzereyım benim hiç hayalım ıstegım yok mu yada bunlara hakkım yok mu :,(

Böyle bir ortama cocuk getirirsen idam fermanını imzalamış olursun. Sakın.

ıyıde hem sen mılletın kurulu duzenıne gelıp yerlesmıssın..
hem sıkayet eden sensın..
ayrı eve çıkacak gucu olmayanla hemen evlenmeseydın..
kocana destek olup kıraya çıksaydınız..(derler adama)

merhaba kızlar bende içimi dökmek istedim.1.5 senelık evlıyım ve kayınnvalıdemlerın yanında oturuyorum cok zorlanıryorum bazen dayanamayacak hale gelıyorum ama kocamııı cok sevıyorum cok iyi bi insan.eşim düğününü kendı yaptı babasının borcları vardı onlarıda eşim ödüyo ayrı eve cıkamadık yıgınla borcumuz oldugu için ama artık yoruldum 2 goruncem kayınvalıdem kayınpederım 6 kısı yasıyoruz mılletın benı kullanıp durmasın da bıktım anlayıs yok kımsede esım bazen 11 de geliyo odaya gecıyoruz herkes dısarda salonda keyfıne bakıyo tuvalete bııle cıkamıyorum bu evde gelın mı var yenı evlı bırılerı mı var dıyen yok henuz cocugum yok ama artık ıstıyorum ve en sınır oldugum sey cocuk olursa odadakı dolabı cıkartırız masayı cıkartırız gibi sozlerı.1.5 senedır oturuyorum yetmemiş daha hamıle kalcam da cocuk olcakta odada cocugun yatagına yer arıyolar cıkdırmak üzereyım benim hiç hayalım ıstegım yok mu yada bunlara hakkım yok mu :,(
madem eşin tek başın ayrı eve çıkamıycak
sen neden çalışmıyorsun
eşine kendine destek olmuyorsun
çocuk fikrini ayrı eve çıkana kadar ertele
çalış kazan üret kv kp derdinden de kurtulmuş olursun
her şeyi develtten bekleme
taşın altına elini koy bakalımm

Back
X