- 3 Nisan 2014
- 6.862
- 4.434
- 178
- Konu Sahibi yesilzeytin_m
-
Yok bende üniversite baslayacagim bu sene. Hayir tuaf duygu mutluyum inanıyorum ama sanki farkli bir boyuta gecmisiz gbi keşke ilk geceyi bekleseydik istiyorum. O cok mutlu ve daha daha yakin eskisinden hatta ama smdi bilmiyorm ruh halim tuaf mutlu ama buruk
ayy yazık ya sonra noldu o kıza evlendimi başkasıyla, napıo şu anda?ya ailesi onaylamazsadan ziyade evleneceğinizn garantisi var mı ? benim bir akrabam bu şekilde ilişki yaşamış ve mustakbel kocası düğüne iki hafta kala trafik kazasında hayatını kaybetti kızın hayatı per perişan oldu .. yaptığınızın arkasında durabilirsiniz inşallah
üniversete başlıyacağını nerden biliosun? belki kazanamamıcaksın? bi de nasıl tanıştınız erkek arkadaşınla?Yok bende üniversite baslayacagim bu sene. Hayir tuaf duygu mutluyum inanıyorum ama sanki farkli bir boyuta gecmisiz gbi keşke ilk geceyi bekleseydik istiyorum. O cok mutlu ve daha daha yakin eskisinden hatta ama smdi bilmiyorm ruh halim tuaf mutlu ama buruk
canın neden acıdı, zorlama mı oldu?Yok hayır oncesinde konustuk 1 kere oldu ama evlenene kdar artık asla diye eskisi gibi ufak tefek seyler evet ama birlikte o zamana akdar hayir birde canim cok acidigi icin istemedi o basta
evli iki çocuğu var köyde yaşıyorlardı gariban bi berberle evlendi çok yokluk çektiler ama şimdi iyiler çok şükür ..yani yarınımızın ne olacağı belli değil sonradan pişman olacağımız şeyler yapmamak lazım hem burada kastetdiğim bekaret de değil yani..ayy yazık ya sonra noldu o kıza evlendimi başkasıyla, napıo şu anda?
Cok kati bir babasi var okulun uzadgini dahi suan tam bilmiyorlar ve ailevi sorunlari var benm ynmda babsiyla konusurken bile nerdeyse saygu durusu moduna girecek sekilde bu sebple diyemiyor ailesine okul bittigi zaman soyleyecek ama bu yaz abisine anlatacak ben unv baslayacgm icin bide
anladım canım ben ne demek istediğini.. evet yarınımız hiç belli değil..evli iki çocuğu var köyde yaşıyorlardı gariban bi berberle evlendi çok yokluk çektiler ama şimdi iyiler çok şükür ..yani yarınımızın ne olacağı belli değil sonradan pişman olacağımız şeyler yapmamak lazım hem burada kastetdiğim bekaret de değil yani..
Yok hayır oncesinde konustuk 1 kere oldu ama evlenene kdar artık asla diye eskisi gibi ufak tefek seyler evet ama birlikte o zamana akdar hayir birde canim cok acidigi icin istemedi o basta
2.5 senelik iliskim var birbirimizi gerçekten seviyoruz ve ailem biliyor ben 20 o 28 yasinda fakat okullar dolayisiyla suan evlenemiyoruz onun mezun oldugu zaman yani 1 sene sonra mezun olacak nisan yapacagiz ailesi suan bilmiyor cunku okulu uzadigi icin ve egitimci bir aile olduklari icin katilar biraz iliskiyi okul bitmeden onahlamiyorlar ama bu yaz ablasina soyleyecegiz iliskimiz gayet iyi aslinda her iliskide olan ufak tefek sorunlar var sadece ve her iliskide oldugu gibi ufak tefek yaklasimlarda yasiyoeduk beraber o beklerim daima diyordu hatta kiyamiyor cinsel yaklasimda ama dun ilk kez birlikte olduk ikimizinde ilkiydi guzel vakit gecirdik fakat suan ben biraz tuaf hissediyorum o cok mutlu bende mutluyum ama bi burukluk ve acaba sıkılır mi simdiden sonra iliskinin her noktasi bitti mi yani bunu bile yasadik ne kaldi ki daha diye fuaf tuaf sorular olustu beynimde onu seviyorum hemde cok ama boyle yanindan ayriyken bu sorular aklimi alıyor ve erken oldu gibi geliyor evlennce istiyordum cnku ama dun bi an oldu . Boyle dusuncem dogal mi lutfen bakar misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?