- 22 Kasım 2010
- 11.265
- 20.059
- 598
- Konu Sahibi yesilzeytin_m
-
Yeterince ozguven asilamistir supermen normalci nikah disi iliskici arkadaslar sana...dunyani da ahiretinide onlar kurtaracak ya senin...
Hayirla baslamayan hayirla biter mi..
Diknot: ölum son degil baslangicin kendisidir..
Bu dunya yaniltmasin sasirtmasin insani zira b.k yemek normaldir ben yiyorum sende ye rahat ol diyebilrim..
Herkesin musluman olduğundan ne kadar da emin oluyor bu dini yorum yapanlar! Akli olan herkes bunun gunah oldugunu zaten bilir de, konu sahibi onu mu sormuş? Dini bi kenardan sokuşturmazsaniz çatlarsiniz zaten..
Burdaki yorum sahipleri konu sahinin musluman olmadigi kanaatiyle mi destek mesajlari yazmislar yani..
Inanmamakta bir inanc ise herkes kendi inancina gore yorum yaziyor...yhasasin..
Bana batan muslumanim deyip buyuk bir gunaha ne var cnm bunda diyen...benim bunyem kaldirmiyor arkidas musluman bir kafa musluman bir kalp bunu kinamalidir...
Bir kotuluk gordugunde elinle yapamiyosan dilinle onu da yapamiyosan kalbinle duzeltecen..
Burdaki yorum sahipleri konu sahinin musluman olmadigi kanaatiyle mi destek mesajlari yazmislar yani..
Inanmamakta bir inanc ise herkes kendi inancina gore yorum yaziyor...yhasasin..
Bana batan muslumanim deyip buyuk bir gunaha ne var cnm bunda diyen...benim bunyem kaldirmiyor arkidas musluman bir kafa musluman bir kalp bunu kinamalidir...
Bir kotuluk gordugunde elinle yapamiyosan dilinle onu da yapamiyosan kalbinle duzeltecen..
Okulu uzadigi icin soyleyemiyor yasi 28 ve okul uzadi mezun olmadi ailesi kati bu konuda . Ailesi onun dışında onaylar yani konustuk onları
2.5 senelik iliskim var birbirimizi gerçekten seviyoruz ve ailem biliyor ben 20 o 28 yasinda fakat okullar dolayisiyla suan evlenemiyoruz onun mezun oldugu zaman yani 1 sene sonra mezun olacak nisan yapacagiz ailesi suan bilmiyor cunku okulu uzadigi icin ve egitimci bir aile olduklari icin katilar biraz iliskiyi okul bitmeden onahlamiyorlar ama bu yaz ablasina soyleyecegiz iliskimiz gayet iyi aslinda her iliskide olan ufak tefek sorunlar var sadece ve her iliskide oldugu gibi ufak tefek yaklasimlarda yasiyoeduk beraber o beklerim daima diyordu hatta kiyamiyor cinsel yaklasimda ama dun ilk kez birlikte olduk ikimizinde ilkiydi guzel vakit gecirdik fakat suan ben biraz tuaf hissediyorum o cok mutlu bende mutluyum ama bi burukluk ve acaba sıkılır mi simdiden sonra iliskinin her noktasi bitti mi yani bunu bile yasadik ne kaldi ki daha diye fuaf tuaf sorular olustu beynimde onu seviyorum hemde cok ama boyle yanindan ayriyken bu sorular aklimi alıyor ve erken oldu gibi geliyor evlennce istiyordum cnku ama dun bi an oldu . Boyle dusuncem dogal mi lutfen bakar misiniz
Ben sadece hiç din kismi sorulmaya bir konuda bile, dini alet edip olayi farkli bir boyuta taşimaya karşiyim. Aynen sizin yorum yapanlara "supermen normalci nikah dişi ilişkici arkadaşlar" şeklindeki gereksiz ithamlariniz gibi. Bir konuda kendini çikmazda hisseden birine hemen "günahkar, yanacaksin" gibi şeyler yazsak çok mutlu olacaksiniz heralde. Herkesin dini ve gunahi kendine hanfendi. Kimseyi bu konuda yargilamak bize düşmez.
Ins ayrilmayiz oyle düşünmüyorum yani ama hayir asla ondan baskisni sevebilcegmi dusunmuyorum baskasiyla ilerde olabilecegimide evet benmde okulum var . Heycanli olur tabi de sikilmaz umarım diye korkuyrm bilmiyorum değişik ruh hali ya mutluyum ama
keşke buraya yazmasaydınız şimdi eleştire eleştire pişman eder cinsellikten soğuturlar sizi.. sevdiğiniz güvendiğiniz bir adamla "mutlu bir andı" olarak tanımladığınız şekilde yaşamışsınız. pişman olacak üzülcek bir şey yok. ama korkmayın bu da bitti şimdi ilerlememiz lazım diye bir şey yok. sıkılmaz:) tam tersine bir kişiyle cinsel birliktelik yaşadığınızda daha çok bağlanıyorsunuz. çünkü bu çok özel güzel bir şey. bu aşkı paylaşmak güveni paylaşmak dahada yakınlaştırıyor. ilk olduğu için böyle hissetmenizde normal. mutluluklar.. burdaki kötü niyetli yorumları okumayın. vücut sizin hayat sizin kimseye verilecek hesap yok. ama bunu bir anlatamadık burdaki bazı kadınlara..
ben de evlenmeden cinsellige karsi degilim ve bence bu insani bir haktir. Nefes almak yemek yemek gibi insani bir durum. Hatta ben de erkek arkadasimla birlikte yasiyorum.
ama senin iliskinde oturmamis birseyler varmis. Bircok celiskiden bahsediyorsun seni soylememesi vs...
ama bunlar senin pisman olmana sebep degil. Hem ne icin pisman olcaksin ki ? Hicbir islevi olmayan bir zar edep timsallerinin gozunde seni namussuz yapacak diye mi ? bu senin bedenin arkadasim bu senin hayatin. kimseye hesap vermek zorunda degilsin. Oyle zar diktirme falan gibi kendine saygini kaybedecegin islere de girmeyi dusunuyorsan ilerde asla dusunme.
senin burda en buyuk ve yegane sorunun sevgiline duydugun guven bence. Satir aralarinda tuyolar vermissin. Bu adamda celiskili birseyler var. Sadece iyi gozlemle ve bunlara dikkat et.
Ahlak timsallerine ilk gecende kocanla bilmem ne diyenlerle de muhatap dahi olma. Onlar bayilirlar kinamaya... baslarina gelecekleri bilmeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?