Biraz fikir :(

-Leyla

Bu maskeli balo ve onun sahte yüzleri.
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2015
612
291
23
32
mutlu olmak için ne yapmak lazım sizce özellikle evli çocukluysanız yıpranıyorsanız yıpratılıyorsanız kendinizi nasıl rahat bırakabiliyorsunuz ?her şey bir gün yoluna girer mi ? ( maddi manevi ).

Üzeni bırakırım önce hüzünlenirim sonra mutlu olurum.

Evlilik sizi yıpratıyorsa boşanın.Çocuk için önerim yok tabi keşke bu kadar erken evlenip çocuk sahibi olmasaydınız

Herkes icin farkli bir cevabi var sorunuzun.

Ev isini, yemegi kafaya takmam. ( elimden geleni yaparim gucumun bitti nokta da kendimi paralamam)
Enerjimin cogunu kizima ayiririm isten gelince. Kalan her sey kalir.
Esimde sikinti yapmaz evi her haliyle kabul etti adam.

mutlu olmak için ne yapmak lazım sizce özellikle evli çocukluysanız yıpranıyorsanız yıpratılıyorsanız kendinizi nasıl rahat bırakabiliyorsunuz ?her şey bir gün yoluna girer mi ? ( maddi manevi ).
Kendinize baska ugrasilarda bulabilirsiniz sizi rahatlatacak spor yapabilirsiniz mesela

Sanırım bdv de benden çook var bir komşumuz vardı derdi ki maddi sorunlar aşkı parçalar diye bAşlangıç bu sanırım eşim i seviyorum ama maddi sorunlar başladı başlayalı ilgisiz değişik biri oldu

Şu an aynen anlattığınız gibiyim zaten salıverdim gitti

7
Şu an aynen anlattığınız gibiyim zaten salıverdim gitti
Siz bu durumdan rahatsizsiniz anladigim kadariyla ( ya da esiniz). Bunu sorguladiniza gore.

Bizde durum karsilikli memnuniyete dayali. Ben gelmeden evi toplarsa aksama guzel yemek yapmaya firsat bulurum.

( gerci bazen toplamazsa da ne yemek yaparim ne toplarim kizimla oyun oynariz. Tv izlememesi esim ve benim icin daha onemli cunki)

Bunlarin disinda eve yrd kadin geldigi icinde cok isim olmuyor. Kafam her turlu rahat yazinca anladim.

Çocugunuz kaç yaşında? Eşiniz zorlanıyorsa siz de ona destek olun. Çalisabilirsiniz.

Çocuklarla ilgilensem iş yetişmiyor iş yapsam bebeişlerime vakit kalmıyor bazen evde çığlık atarken buluyorum kendimi

Çocugunuz kaç yaşında? Eşiniz zorlanıyorsa siz de ona destek olun. Çalisabilirsiniz.
Aslında eşimin işi gayet iyi ama şu an iş yok esnaf olduğu için havalar da kötü gittiği için malesef işler çok durgun borçlar var tabi ödenmesi gereken haliyle zorlanılıyor iki çocuğum var biri 4 biri 1 yaşında minnoşşlarımı bırakıp çalışamam ki

Kendine değer vermek, gerekçe ne olursa olsun seni üzenin yanında olmamak, güçlü olmak lazım.

Ah çok minikler daha haklısınız.. Size sizin gibi kucuk cocuklari olan bir arkadaş lazım

Ben 40 yaşındayim. Ve hayatı 40 imdan sonra öğrendim. Keşke daha önce yapsaydim. Beni mutsuz eden kim varsa un eler gibi Eledim hayatımdan. Kimseye minnet etmeden yaşamanın daha iyi olduğunu anladım. Ve umursamamanin aslında kendini umursamak ve önemsemek olduğunu. . Maalesef bu kararları almak için kötü günler yaşamak gerekiyor. Çünkü kimin ne olduğu ancak bi günlerde siritiyor. Şimdi allahıma şükür 40 yıl sonra buldum huzurun anahtarını. . Sadece seni mutlu edenler yetiyor gerisi cidden gereksiz kalabalık

Alışveris, kuaför. Hiç kafama takmam. Çocuğumu alırım sabah çıkarım akşama kadar gezerim yerim içerim. Akşam da kafam cidden boşalıyor.

Çözüm odaklı olmalısınız. O maddi sorun orada durduğu sürece ne yaparsanız yapın, gerçek huzuru ve mutluluğu bulamazsınız. Ne yapın edin, çalışın. Çocuklarınızı aile büyüklerine emanet edebilirsiniz veya uygun fiyata bakıcı bulabilirsiniz belki. Bir de 3. bir gebelik yaşamamak için korunun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…