Bırakacak kadar değil aslında durum ama psikolojim biraz diplerde bu aralarÜzeni bırakırım önce hüzünlenirim sonra mutlu olurum.
Sorunları maddeleyin isterseniz daha net yorumlar alırsınızBırakacak kadar değil aslında durum ama psikolojim biraz diplerde bu aralar
Kendinize baska ugrasilarda bulabilirsiniz sizi rahatlatacak spor yapabilirsiniz meselamutlu olmak için ne yapmak lazım sizce özellikle evli çocukluysanız yıpranıyorsanız yıpratılıyorsanız kendinizi nasıl rahat bırakabiliyorsunuz ?her şey bir gün yoluna girer mi ? ( maddi manevi ).
Şu an aynen anlattığınız gibiyim zaten salıverdim gittiHerkes icin farkli bir cevabi var sorunuzun.
Ev isini, yemegi kafaya takmam. ( elimden geleni yaparim gucumun bitti nokta da kendimi paralamam)
Enerjimin cogunu kizima ayiririm isten gelince. Kalan her sey kalir.
Esimde sikinti yapmaz evi her haliyle kabul etti adam.
Umarım geçicidirEvlilik ,çocuk, monotonluk bunalımı geçici bir şey olmasın ??
Siz bu durumdan rahatsizsiniz anladigim kadariyla ( ya da esiniz). Bunu sorguladiniza gore.Şu an aynen anlattığınız gibiyim zaten salıverdim gitti
Çocuklarla ilgilensem iş yetişmiyor iş yapsam bebeişlerime vakit kalmıyor bazen evde çığlık atarken buluyorum kendimi7
Siz bu durumdan rahatsizsiniz anladigim kadariyla ( ya da esiniz). Bunu sorguladiniza gore.
Bizde durum karsilikli memnuniyete dayali. Ben gelmeden evi toplarsa aksama guzel yemek yapmaya firsat bulurum.
( gerci bazen toplamazsa da ne yemek yaparim ne toplarim kizimla oyun oynariz. Tv izlememesi esim ve benim icin daha onemli cunki)
Bunlarin disinda eve yrd kadin geldigi icinde cok isim olmuyor. Kafam her turlu rahat yazinca anladim.
Aslında eşimin işi gayet iyi ama şu an iş yok esnaf olduğu için havalar da kötü gittiği için malesef işler çok durgun borçlar var tabi ödenmesi gereken haliyle zorlanılıyor iki çocuğum var biri 4 biri 1 yaşında minnoşşlarımı bırakıp çalışamam kiÇocugunuz kaç yaşında? Eşiniz zorlanıyorsa siz de ona destek olun. Çalisabilirsiniz.
Kendine değer vermek, gerekçe ne olursa olsun seni üzenin yanında olmamak, güçlü olmak lazım.mutlu olmak için ne yapmak lazım sizce özellikle evli çocukluysanız yıpranıyorsanız yıpratılıyorsanız kendinizi nasıl rahat bırakabiliyorsunuz ?her şey bir gün yoluna girer mi ? ( maddi manevi ).
Aslında eşimin işi gayet iyi ama şu an iş yok esnaf olduğu için havalar da kötü gittiği için malesef işler çok durgun borçlar var tabi ödenmesi gereken haliyle zorlanılıyor iki çocuğum var biri 4 biri 1 yaşında minnoşşlarımı bırakıp çalışamam ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?