Kadınlar para harcamayınca, erkekler para kazanamayınca depresyona giriyor.Alışveris, kuaför. Hiç kafama takmam. Çocuğumu alırım sabah çıkarım akşama kadar gezerim yerim içerim. Akşam da kafam cidden boşalıyor.
Maddi sıkıntı olmaması da huzur ve mutluluğu getirmiyor ki...Çözüm odaklı olmalısınız. O maddi sorun orada durduğu sürece ne yaparsanız yapın, gerçek huzuru ve mutluluğu bulamazsınız. Ne yapın edin, çalışın. Çocuklarınızı aile büyüklerine emanet edebilirsiniz veya uygun fiyata bakıcı bulabilirsiniz belki. Bir de 3. bir gebelik yaşamamak için korunun.
Aynen aslında problem zenginlik de değil bazen akşama kadar alışveriş yapıyorum mesela ama eve geldiğimde yine hzursuz hissediyorum huzur bir başka şeyMaddi sıkıntı olmaması da huzur ve mutluluğu getirmiyor ki...
Çalışan kadın olmak daha çok sorumluluk ve beklentiyi de beraberinde getiriyor..
Daha rahat yaşanılıyor ama huzurlu değil..
Huzur bulmak verilene razı olmaktan geçiyor. Razı mıyız bize verilen her nimetten? Razı değilsek(mal, mülk, evlat, bilgi, unvan, şöhret...her ne istiyorsak/ bekliyorsak) huzurlu değiliz demek oluyor bence..
Evlilik sizi yıpratıyorsa boşanın.Çocuk için önerim yok tabi keşke bu kadar erken evlenip çocuk sahibi olmasaydınız
Evet?Bu kadar basit evlenip boşanmak acaba?
Değişemiyoruz ki ama gep olduğumuz yerde sayıyoruz belki de sıkılmalar bu yüzden"Değişmeyen tek şey değişimin kendisidir" denilmiş. Ne kadar doğru değil mi?
Mutsuz bi evliliği sürdürmeye çalışmak daha ilginç bence ama herkesin kendi seçimleri neticedeHimm. İlginç..
Çocuklar olmasa sevgi ve saygı azalmışsa dediğin doğru boşan gitsin ama bazı engel durumlar olduğunda malesef çekip gidemiyor insanMutsuz bi evliliği sürdürmeye çalışmak daha ilginç bence ama herkesin kendi seçimleri neticede
Hangi konuda yerinde sayıyorsun? Benimde çok önem verdiğim bir konuyu halledemediğimden her işim yarım. O bitecek hayırlısı ile her şey yetişecek ve yoluna girecek.Değişemiyoruz ki ama gep olduğumuz yerde sayıyoruz belki de sıkılmalar bu yüzden
Mesela rutin hayat sabah oluyor akşam oluyor iş güç bir pazar günümüz bile yok olsa da ya kv ye gideriz ya evde pinekleriz hiç değişiklik yok aslında bu kv ve kp kocacığıma özgürlük sunmuyor ki sanki hep gözleri üstümüzdeHangi konuda yerinde sayıyorsun? Benimde çok önem verdiğim bir konuyu halledemediğimden her işim yarım. O bitecek hayırlısı ile her şey yetişecek ve yoluna girecek.
Bana göre cocuklar olmasa zorlar insan ama çocuk varsa ve anne mutsuzsa pek cabalaması gerekir diye düşünüyorum ben.Mutlu anne mutlu çocuk, mutsuz anne mutsuz çocuk.Cocuklar için gidememek pek mantıklı değil bu anlamda.Çocuklar olmasa sevgi ve saygı azalmışsa dediğin doğru boşan gitsin ama bazı engel durumlar olduğunda malesef çekip gidemiyor insan
İnşallaahhh çok tşk fikirlerin içinBana göre cocuklar olmasa zorlar insan ama çocuk varsa ve anne mutsuzsa pek cabalaması gerekir diye düşünüyorum ben.Mutlu anne mutlu çocuk, mutsuz anne mutsuz çocuk.Cocuklar için gidememek pek mantıklı değil bu anlamda.
Belki bi terapiste giderseniz size iyi gelir olmazsa zorlamayın diyorum ben yine.Hayata bir kere geliyoruz mutsuz yaşamak için süremiz fazla kısıtlı.
Dilerim mutlu bi kadın olmanın yolunu bulursunuz bir şekilde
İlerde senin çocuklarında hafta da bir gün eşiyle sana gelsin istemez misin?Mesela rutin hayat sabah oluyor akşam oluyor iş güç bir pazar günümüz bile yok olsa da ya kv ye gideriz ya evde pinekleriz hiç değişiklik yok aslında bu kv ve kp kocacığıma özgürlük sunmuyor ki sanki hep gözleri üstümüzde
Haftada bir değil 3 korkunç olan da bu hep bize gelin baskısı ama biraz azalltık bu araİlerde senin çocuklarında hafta da bir gün eşiyle sana gelsin istemez misin?
Onları kırmadan geçerli sebepler sunmak lazım.Haftada bir değil 3 korkunç olan da bu hep bize gelin baskısı ama biraz azalltık bu ara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?