Biraz fikir :(

Ufacık sebeblerden bile gelen geçen bosaniyor yeni nesil de aile diye bi kavram kalmayacak artık. Biraz tevazulu olsan yani eşinlemi mutsuzsun hep sunun taraftariyim siddet ihanet hakaret vs. maddi manevi yoksa bunlar seviyorsanda bosanmanin cok luks bi dusunce oldugunu dusunuyorum kurtarilmali bence iliski.
Evlilik terapistine falan gidin aşkınizi tazeleyin mesela konuşun karşılık li beklentilerinizi falan bence mototonluktan akla geliyor böyle şeyler işte hep..

çok gezme severim aslında ama çocuklarla hiç kolay olmuyor eskisi gibi bakım dı alışverişti hak getire ama halimize çok şükür her konuda takıntı yaptığım şey ilgi şefkat keşke zamanı geriye alabilsem bu aklımla 7 yıl falan öncesine gitsem bunu yapmayı herkes ister sanırım değil mi

Maddi sıkıntı olmaması da huzur ve mutluluğu getirmiyor ki...
Çalışan kadın olmak daha çok sorumluluk ve beklentiyi de beraberinde getiriyor..
Daha rahat yaşanılıyor ama huzurlu değil..
Huzur bulmak verilene razı olmaktan geçiyor. Razı mıyız bize verilen her nimetten? Razı değilsek(mal, mülk, evlat, bilgi, unvan, şöhret...her ne istiyorsak/ bekliyorsak) huzurlu değiliz demek oluyor bence..

Aynen aslında problem zenginlik de değil bazen akşama kadar alışveriş yapıyorum mesela ama eve geldiğimde yine hzursuz hissediyorum huzur bir başka şey

"Değişmeyen tek şey değişimin kendisidir" denilmiş. Ne kadar doğru değil mi?

Herkesin mutlu olma anlayışı bir değil ki şöyle mutlu olursun diyelim sen daha iyi bilirsin bunu

Mutsuz bi evliliği sürdürmeye çalışmak daha ilginç bence ama herkesin kendi seçimleri neticede
Çocuklar olmasa sevgi ve saygı azalmışsa dediğin doğru boşan gitsin ama bazı engel durumlar olduğunda malesef çekip gidemiyor insan

Değişemiyoruz ki ama gep olduğumuz yerde sayıyoruz belki de sıkılmalar bu yüzden
Hangi konuda yerinde sayıyorsun? Benimde çok önem verdiğim bir konuyu halledemediğimden her işim yarım. O bitecek hayırlısı ile her şey yetişecek ve yoluna girecek.

Hangi konuda yerinde sayıyorsun? Benimde çok önem verdiğim bir konuyu halledemediğimden her işim yarım. O bitecek hayırlısı ile her şey yetişecek ve yoluna girecek.
Mesela rutin hayat sabah oluyor akşam oluyor iş güç bir pazar günümüz bile yok olsa da ya kv ye gideriz ya evde pinekleriz hiç değişiklik yok aslında bu kv ve kp kocacığıma özgürlük sunmuyor ki sanki hep gözleri üstümüzde

Çocuklar olmasa sevgi ve saygı azalmışsa dediğin doğru boşan gitsin ama bazı engel durumlar olduğunda malesef çekip gidemiyor insan
Bana göre cocuklar olmasa zorlar insan ama çocuk varsa ve anne mutsuzsa pek cabalaması gerekir diye düşünüyorum ben.Mutlu anne mutlu çocuk, mutsuz anne mutsuz çocuk.Cocuklar için gidememek pek mantıklı değil bu anlamda.

Belki bi terapiste giderseniz size iyi gelir olmazsa zorlamayın diyorum ben yine.Hayata bir kere geliyoruz mutsuz yaşamak için süremiz fazla kısıtlı.

Dilerim mutlu bi kadın olmanın yolunu bulursunuz bir şekilde

İnşallaahhh çok tşk fikirlerin için

İlerde senin çocuklarında hafta da bir gün eşiyle sana gelsin istemez misin?

Haftada bir değil 3 korkunç olan da bu hep bize gelin baskısı ama biraz azalltık bu ara
Onları kırmadan geçerli sebepler sunmak lazım.
Çocuğun kreşi/ okulu/ ödevi
Çocukları onlara bırakıp kursa /okula gitme
Çocuk hasta olmaması için arada onların uğraması
Eşi ve çocukları onlara gönderip evde temizlik ev işi yapma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…