allah kabul etsin tatlım ben de niyetliyim bugün aynen senin gibi yapmayı düşünüyorum iki ögün ve ikisi de hafif olması koşuluyla
Galetayı tercih etme sebebin nedir bu arada :44:
Şöyle söyleyeyim, diyetim ve ben çok mutluyuz ve iyi anlaşıyoruz gibi :) ona bir isim bulayım dedim ve tamamen öyle uydurk bişey :) aslında galetayı hiç tüketmem :)
Bu gün oruçlu olduğum için hiç bir şekilde kalori almadım..Artık ezan okundu ve gelsin kaloriler :) Tabiki asla diyetimi bozmadan, bol su içerek ve tabiki azda olsa sporumu yaparak...
İLK GÜN AKŞAM YEMEĞİM..
1 kase çorba=50
2 domates=30
1 salatalık=15
4 yemek kaşığı yoğurt=80
Akşam yemeği toplam aldığım kalori=175
Yemek yedikten 1 saat sonra spor yapmayı planlıyorum :)
Ara öğün, 1 mandalina ve bir kahve=65
15 dk. sporla ve yaklaşık 2 litre içtiğim suyla bu günü başarılı bir şekilde kapatacağımı düşünüyorum :)
Sevgili diyet günlüğüm SAKIN beni terketme olur mu? benimde seni terketmeme izin verme :) bu sefer gerçekten söz verdim :)
Sabah saat 8:30'da kahvaltı..
2 zeytin=10 kalori
yarım kibrit kutusu peynir=50
1 domates=15
1 salatalık=15
Toplam= 90 <<<<<< eeee süper bence..
Ara öğün, saat 10:30.. 1 şekersiz nescafe=15 kalori (krema çok az konuldu)
terketmek yoookk
kabul ederseniz bir önerim olacak
ekmeği kahvaltı öğününüze alsanız daha iyi olur gibime geliyor
nescafe gibi kafeinli gıdalar benim kilo vermemi durduruyor
ayrıca bir siteden aldığım yazıyı da paylaşmak isterim
'''''
Kafeinin kilo kaybınızı desteklediğini düşünüyorsanız yanılırsınız. Fazla kilolu insanların çoğu iştahlarını azalttığına ve yağlarını yakıp zayıflattığına inanarak fazlaca kahve tüketirler. Birkaç araştırma kafeinin düzenli egzersiz yapıp, düşük yağlı diyet tüketenlerde kilo kaybını desteklediğini göstermişse de, bu sizi sakın aldatmasın. Asla fazla kafein tüketmeyin.
Kafein; kalp atımınızı hızlandırıp, kan basıncınızı arttıran, uykunuzu kaçırıp ve sinirlilik ile huzursuzluğa neden olan zararlı bir uyarıcıdır.
Kafein iştahınızı bir miktar baskılayabilir. Ancak kafeinin iştahı baskılayıcı etkisi kilo kaybına neden olacak kadar güçlü ve uzun süreli değildir.
Kafein diüretiktir. Yani vücudunuzun su kaybetmesine neden olur. Bu su kaybı ağırlığınızda çok az ve geçici bir azalmaya sebep olur. Bu durumda da kaybettiğiniz yağ değil, sadece sudur. Kısacası; kafeinin kilo vermeye yardım edici herhangi bir özelliği yoktur.
'''''
bunlar benim düşüncelerim sadece uyarmak istedim
Kesinlikle önerileriniz benim için çok önemli ve değerlidir..Ben diyetimi yaparken moral ve motivasyonla çok güçlenirim :) kalorilere savaş açabiliyorum :)
Ekmeği kesinlikle bir kaç gün içinde menüme sokucağım :) fakat dışarı çıkmak istemedi hiç canım:) benim hafif bir ekmek almam lazımda :) Kafeine şaşırmadım değil..:) cısss bir gıda o zaman :)
Hep düşüncelerini belirt olurmu, bana güç veriyor :) harikasın kiii :)
senin günlüğüne koşa koşa geldim canım.okudum içim burkuldu evlat hasretiyle yanıyormuşsun çok üzüldüm canım.neden olmuyor peki özel değilse.tüp bebek falan denedinizmi 13 yıl çok uzun bir süre.ne diyeyim Allah en yakın zamanda sanada tatdırır o güzel duyguyu imtihan dünyası işte.ne zaman başımıza ne gelecek nelerle imtihan olacağız hiç bilmiyoruz.kazananlardan oluruz inşallah.
kiloma o kadar takmış durumdayım ki..
bulabildiğim herşeyi okumaya çalışıyorum
tamam ben söylerim sizde benim menülerimde size göre yanlış olan birşey olursa uyarırsınız olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?