Biraz Galeta, bolca salata ama en çok İ R A D E !...

Evvettttt yeni bir güne, yeni umutlara ve yeniiiii kiloya Merhaba (her gün gr. gr. erimekteyiz)

Bu gün diyetimin 4. günü ve çok değerli kk arkadaşlarımın sağladığı büyük motivasyonla herşey süper gidiyor

Menümü yazmak istiyorum ve bakalım yeni günde nasıl hareket ediceğim bunuda merak ediyorum..Rabbim istediğim gibi ve hakkımda en güzeli verir inşallah (cümlemize)

Sabah menüm şöyle

Yarım kibrit kutusu peynir=40
1 salatalık=15
1 yumurta beyazı=15
Çeyrek ekmek=20

Ara öğün, 1 fincan şekersiz Nescafe=15

En güzel şekilde devam etmek ümidiyle diyorum :13::13::13::13::13:

Kesinlikle kk açık kalıyor ve işler yapılıyor

.

canım önerilere açığım yazmıştın o sebeple yazıyorum

googlea '''kafein kilo''' yazıp ilk çıkan siteye girip bir okumanı rica etsem??
kendi konumda da çok yazdım ama sen de bir oku istersen

ve uzman görüşlerine göre yumurtanın beyazı ile sarısını da ayırmadan yersek(haşlanmış)
tokluk hissi daha çok oluşuyormuş

bilgin olsun istedim

Kesinlikle açığım ve mutluda oluyorum..Ben kendime birazcık ceza veriyorum meleğim

Çok kızgınım kendime bu konuda

İlk bir ay biraz katı yapmaya çalışıyorum diyetimi, sonraları dediklerinin aynını uygularım canım...Bu biraz ceza bana, vermişken neden alırım ki o kiloları bir daha geri :18::18::18::18::18::18::18::18:

Kafein hakkında da o kadar haklısın ki :26::26::26::26::26: bu konuda biraz iradesiz gibiyim günde 1 Nescafe illaki içiyorum fakat azaltarak bunuda aşıcam canım 2 günde 1, 4 günde 1 derkenn haftada 1 bunu aşıcam inşaallah..

Her zaman yorumlarına açığım, dikkatle ve heyecanla okurum

.

bende bugün başladım inşllah veririz hedefim 8 kilo birbucuk ayda oturarak calısıyorum o yuzden pek yememeye ozen gossterıyorum:)

bende bugün başladım inşllah veririz hedefim 8 kilo birbucuk ayda oturarak calısıyorum o yuzden pek yememeye ozen gossterıyorum:)

Diyetin Hayırlı olsun Fatmanurrrrr Başarıcağız hep beraber olunca hiç zor olmayacak..Tavsiyem şudur hep yazılan başarı hikayelerini oku ben çok etkileniyorum ve motive oluyorum o hikayelerden, birde illaki yediklerini yaz

Yazdığında herkes okuyacak ve çok yersen ne ayıpp cıssss olucak diye düşün

Kolay gelsin canım ve her zaman desteğini beklerim, bende seve seve olurum

.

Öğlen menüm

1 kase mantar çorbası=60 kalori
1 porsiyon haşlanmış lahana, bol sirkeli=40 (bunu sizlere de tavsiye ederim..Beyaz lahanayı küçük küçük doğrayıp, tamamen yumuşayana kadar haşlayın, soğuduğunda içine birazcık tuz ve bolca sirke ekleyin.Hem hafif hemde lezzetli bir salata, yada turşuvari).
Yarım dilim kepek ekmeği=20

Ara toplam= sabah, ara=105 öğlen=120. şu ana kadar genel toplam=225

Hedefim 1-2 saat boyunca yediklerimi hazmedip, o süre geçtikten sonrada yarım saat eliptik bisiklette koşmak.

Tabi burada söylemek değil, icraat lazım

Bu arada bir yerde şunu okudum ve hemen sizlerle paylaşmak istedim....

Yazının bir bölümünde diyor ki >>>>>>>>>>>> bu karışım bana çok iyi geldi, kuru kayısı ve kuru mürdüm eriği haşalıyorum daha sonra eriğin çekirdeklerini çıkarıp robotta çekip mermalat haline getiriyorum.. sabahları aç karnına 1 sb sıcak suya 2 yemek kaşığı bu marmalettan koyup karıştırıp içyorum içimde hiç bişey kalmıyo önerririm... <<<<<<<< diyor..

Ben denemeyi düşünüyorum şahsen

.

ben oturarak calıstıgfım ıcın spor yapamıyorum napıcam ya.( 1,5 ltre oldu şu saate kadar su içmem kaldı birbucuk litrem

ben oturarak calıstıgfım ıcın spor yapamıyorum napıcam ya.( 1,5 ltre oldu şu saate kadar su içmem kaldı birbucuk litrem

Offf iş yerinde birde o içtiğin suyun lavoba kısmı var..

Allah yardımcın olsun canım..

.

o sıkıntı degıl yeşil çay içicem sımdı

Eeeee bari bu süper haber

Bu arada belirtmek istedim..Ben ilk diyete başladığım ay, 3 sene önce 9 kilo vermiştim..Eminim ki sende hedefine ulaşıcaksın...

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…