• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biraz garip geldi ne dersiniz?

eslem89

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2020
1.940
1.549
53
36
Arkadaşlar instagramdan biri ekledi ben de kabul ettim. Sonra aynı ilde çalıştığımızı öğrendik işyerlerimiz yakın çok şaşırdı filan ama bence eklerken biliyordu. Çünkü ben de eklemeden önce baktım iş yerime daha önce gelmiş görüp eklediğini düşündüm. Yaş farkı için, 6 yaş fark var. Ben büyüğüm. Zaten arkadaş gibi konuşuyoruz. Şimdi bu kişi iş yerime iş için gelmek istiyor. Daha yüzyüze görüşmedik. Öyle acil bi işte değil görmek için mi gelmek istiyor tam anlam veremedim. Ve ne desem bilemedim. İş yeri de küçük nasıl davranırım onu da bilmiyorum. Eminim laf çıkartırlar hemen. Bu kişinin iş için iş yerime gelmesi mantıklı mı sizce?

Son düzenleme:
Tanımadığım insan görmüyorum ben hiç instagramda. Beni eklemiş instadan olayı nasıl gerçekleşiyor tam olarak??
Anlamadım tam olarak tanımadığım insan görmüyorum derken?
İnstagram kullanıyosanız bilmeniz lazım böyle ekleşmeler oluyor çok fazla.

Anlamadım tam olarak tanımadığım insan görmüyorum derken?
İnstagram kullanıyosanız bilmeniz lazım böyle ekleşmeler oluyor çok fazla.
açıklayamadım neyse. Yani sadece adını arattıklarımı görüyorum. Ekleşip tanışabileceğim yabancı isimler çıkmıyor karşıma. Beni ekledi, aynı yerde çalıştığımızı fark ettik demişsiniz ya

açıklayamadım neyse. Yani sadece adını arattıklarımı görüyorum. Ekleşip tanışabileceğim yabancı isimler çıkmıyor karşıma. Beni ekledi, aynı yerde çalıştığımızı fark ettik demişsiniz ya

Anladım bilemiyorum ki. Tesadüf ya da.

Anladım bilemiyorum ki. Tesadüf ya da.
Neyse konuya geçeyim 😊 netten tanışığınız biriyle ilk görüşmeniz iş ortamında olmasın mümkünse. Çünkü hiç vakit geçirmediniz henüz kasılıp doğal olamayabilirsiniz. İş arkadaşlarınızdan da çekiniyorsunuz zaten. Ama gerçekten iş için gelip başkalarıyla muhatap olacaksa ancak öyle olur.

Neyse konuya geçeyim 😊 netten tanışığınız biriyle ilk görüşmeniz iş ortamında olmasın mümkünse. Çünkü hiç vakit geçirmediniz henüz kasılıp doğal olamayabilirsiniz. İş arkadaşlarınızdan da çekiniyorsunuz zaten. Ama gerçekten iş için gelip başkalarıyla muhatap olacaksa ancak öyle olur.
İş için bana uğrayacak önce sonra başka birime gidecek işte mesela o birime de ben mi götürmeliyim yoksa direk üst katta mı demeliyim mesela. Kafamda deli sorular. Belki amacı sadece iş ama yine de tuhaf geldi bana ne desem bilemiyorum

Siz bunu durumu rahat buluyor musunuz?
İnstagram pek bilmiyorum ama bilmeden nasıl ekliyor? Öylesine kızlara istek atarken arada mi kaynadınız yoksa özellikle mi aradı buldu ekledi?

Siz bunu durumu rahat buluyor musunuz?
İnstagram pek bilmiyorum ama bilmeden nasıl ekliyor? Öylesine kızlara istek atarken arada mi kaynadınız yoksa özellikle mi aradı buldu ekledi?

Valla bilmiyorum karşıma çıktın dedi.
Bence biliyordu eklerken çalıştığım yeri.
Tesadüfün bu kadarı olamaz gibi geliyor.

Back
X