Tanımadığım insan görmüyorum ben hiç instagramda. Beni eklemiş instadan olayı nasıl gerçekleşiyor tam olarak??Arkadaşlar instagramdan biri ekledi ben de kabul ettim. Sonra aynı ilde çalıştığımızı öğrendik
Anlamadım tam olarak tanımadığım insan görmüyorum derken?Tanımadığım insan görmüyorum ben hiç instagramda. Beni eklemiş instadan olayı nasıl gerçekleşiyor tam olarak??
açıklayamadım neyse. Yani sadece adını arattıklarımı görüyorum. Ekleşip tanışabileceğim yabancı isimler çıkmıyor karşıma. Beni ekledi, aynı yerde çalıştığımızı fark ettik demişsiniz yaAnlamadım tam olarak tanımadığım insan görmüyorum derken?
İnstagram kullanıyosanız bilmeniz lazım böyle ekleşmeler oluyor çok fazla.
açıklayamadım neyse. Yani sadece adını arattıklarımı görüyorum. Ekleşip tanışabileceğim yabancı isimler çıkmıyor karşıma. Beni ekledi, aynı yerde çalıştığımızı fark ettik demişsiniz ya
Neyse konuya geçeyimAnladım bilemiyorum ki. Tesadüf ya da.
İş için bana uğrayacak önce sonra başka birime gidecek işte mesela o birime de ben mi götürmeliyim yoksa direk üst katta mı demeliyim mesela. Kafamda deli sorular. Belki amacı sadece iş ama yine de tuhaf geldi bana ne desem bilemiyorumNeyse konuya geçeyimnetten tanışığınız biriyle ilk görüşmeniz iş ortamında olmasın mümkünse. Çünkü hiç vakit geçirmediniz henüz kasılıp doğal olamayabilirsiniz. İş arkadaşlarınızdan da çekiniyorsunuz zaten. Ama gerçekten iş için gelip başkalarıyla muhatap olacaksa ancak öyle olur.
şu insta dan ben de edineyim en kısa zamanda.tüm konulara fransız kalıyorumTanımadığım insan görmüyorum ben hiç instagramda. Beni eklemiş instadan olayı nasıl gerçekleşiyor tam olarak??
Benim soyadı farklı çağrışım yapıyor diye hep sapıklar ekliyordu benişu insta dan ben de edineyim en kısa zamanda.tüm konulara fransız kalıyorum
Ben edindim ama hala fransızım maalesefşu insta dan ben de edineyim en kısa zamanda.tüm konulara fransız kalıyorum
twitter ımda yokk valla.ondan kadınlar kulübündeyim ya devamlı.başka sosyal platformum yohhhhhhBen edindim ama hala fransızım maalesefedinmeden nasıl durdun aaa büyük kayıp
Benim var hepsindentwitter ımda yokk valla.ondan kadınlar kulübündeyim ya devamlı.başka sosyal platformum yohhhhhh
onların fake i olmuyor mu yani?tühhh.ben mesela zeki müren olamıyor muyum?pardon o ölmüştü bülent ersoy olamıyor muyum?Benim var hepsindenama ben de burdayım. Fake olmakla uğraşamam oralarda. Burda nickname çok rahat
Bizi aldatmıyorsun yaniiiitwitter ımda yokk valla.ondan kadınlar kulübündeyim ya devamlı.başka sosyal platformum yohhhhhh
Oluyor da ben uğraşamam milleti kandırmakla. Şimdiden üşendim hattaonların fake i olmuyor mu yani?tühhh.ben mesela zeki müren olamıyor muyum?pardon o ölmüştü bülent ersoy olamıyor muyum?
yeminle yok ikisi de.facebook kızımın vardı onu da 5 senedir kullanmıyorumBizi aldatmıyorsun yaniiii
Benim var ama hiç kullanmayınca ben de anlamıyorum. Herkes gezip ben gezmediğim için giresim gelmiyor açıkçası.şu insta dan ben de edineyim en kısa zamanda.tüm konulara fransız kalıyorum
tik tok varmış bir de.2 video izledim ama onu da hiç anlamadım amaç ne?Benim var ama hiç kullanmayınca ben de anlamıyorum. Herkes gezip ben gezmediğim için giresim gelmiyor açıkçası.
Siz bunu durumu rahat buluyor musunuz?
İnstagram pek bilmiyorum ama bilmeden nasıl ekliyor? Öylesine kızlara istek atarken arada mi kaynadınız yoksa özellikle mi aradı buldu ekledi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?