- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
Ben de çok tedavi gördüm, eşime benzer teşhis kondu ve evet eşim de aynı tembelliği yapmıştı. Tembellik bu üşengeçlik, şımarıklık. Hiçbir konuda bir erkek kadın kadar cesur ve fedakar olamıyor.
Canım kıyamam haklısın çabalamadığını düşünüyosun inşallah hiç beklemediğiniz bi an da hamile kalırsın da sevinç gözyaşları dökersiniz gecenin bu vakti Rabbim duysun kabul etsin amin
Erkeklerin geneli böyle demekki aşağı yukarı aynı seyleri yaşamışız çok istiyorsa baba olmayı ilacını düzenli içmeyi ögrenecek daha fazla yıpratma kendini.Zaten zor bir süreç hamile kalmaya çalıştıkca etraftaki kim varsa hamile kalır senden önce daha da zorlaşır hersey.Küserse küssün sağlık geri gelmez anne olmadan önce psikolojin bozulursa Allah sana bir bebek nasip ettiginde nasıl bakacaksın ona
Eşiniz normalde düzenli biri midir? Yani ilaçlar kendi sağlığı ile ilgili olsa da böyle davranır mıydı? Bana biraz da ilacın öneminin farkında değil gibi geldi. Genel düz bir mantık vardır ya " Olacağı varsa olur." diye.
Bir de " Seni baba yapamıyorum.." kısmına takıldım. Sizde sorun yok, eşiniz çabalamalı ve eşiniz bunu biliyorsa bu cümle " Beni anne yapamıyorsun." ile eşdeğer değil mi? Biraz kırıcı olmuş.
Belki duygularınızı tam olarak anlayamam ama belli ki çok hassas bir dönemden geçiyorsunuz. Böyle zamanlar da fedakarlığı kimin çok yaptığını aramaktan ziyade birbirinize el uzatmak sizi daha da rahatlatır.
Umuyorum en kısa zamanda bebeğinize kavuşursunuz.
Keşke erkeklerin neden böyle olduğunu biraz olsun anlayabilsem. Tek bildiğim etrafımda ne kadar kadın varsa her konuda gerçekten daha girişken, fedakar, cesur. Sen de öylesin. Eşinin kendine çeki düzen vermesi lazım. Yapacağı tek şey ilaç içmek. ne ameliyat olacak, ne senin gibi her defasında çatala yatmak zorunda kalacak, ne ağır hormon iğnesi kullanacak. Bu süreçte psikoloji çok önemli. Önce sen iyi olacaksın. Anne olunca da aynı, mutlu anne mutlu bebek demek.Yani doktor eger bana sende sorun yok diyorsa ben neden israrla birseyler yapmaya cabaliyorum ?
Ya da erkekler neden boyle. Cocuk fikrini içime düsüren gun gectikce filizlendiren kendisi oysaki.
Bebek fikrinden biraz uzaklaş lafını eden doktor eş dost akraba hepsinden nefret etmistim.4 rahim operasyonu 3 aşılama 1 tüp bebek var geçmişimde hepsinin sonucu negatif tamam dedim olmuyor nasıl dedim bende bilmiyorum.kısa bir süre sonra hamile oldugumu ögrendim.Allah en kısa zamanda sana da nasip etsin inşallah ama gercekten biraz uzaklasmak gerekiyor bu fikirden
ben seni çok iyi anlıyorum öz ablam çocuguna ikide bir sarıldı bi gün öyle carladım ki yeter be diye herkes şok ben bile.hele çocuk parkının önünden gecmemek için yol degistiricem derken habire kayboluşum daha neler neler.bu platformda yazılan tavsiye edilen tüm dua terkiplerini yaptım çok rahatladım inan bana.şöyle düşündüm dua içtigim o zehir gibi hormon ilaçlarına karnımdan kalçamdan yapılan ignelere hiç benzemiyor gayet kolay.ve böylece kendimi çocuk icin birseyler yapıyor gibi hissettim.seneye bu zamanlar gazı var napıcam diye konu açarsın yeterki üzülme yıpranmaZaten öyle canim cevremde en yakin dostum dediklerimden 6 kişi var hamile olan... Ve hicbiriyle gorusemiyorum. Bu 7 ayda iyice içime kapandim sadece aksamdan aksama eşimi goruyorum. Çunku kimse bana iyi gelmiyor.
Keşke erkeklerin neden böyle olduğunu biraz olsun anlayabilsem. Tek bildiğim etrafımda ne kadar kadın varsa her konuda gerçekten daha girişken, fedakar, cesur. Sen de öylesin. Eşinin kendine çeki düzen vermesi lazım. Yapacağı tek şey ilaç içmek. ne ameliyat olacak, ne senin gibi her defasında çatala yatmak zorunda kalacak, ne ağır hormon iğnesi kullanacak. Bu süreçte psikoloji çok önemli. Önce sen iyi olacaksın. Anne olunca da aynı, mutlu anne mutlu bebek demek.
Yani doktor eger bana sende sorun yok diyorsa ben neden israrla birseyler yapmaya cabaliyorum ?
Ya da erkekler neden boyle. Cocuk fikrini içime düsüren gun gectikce filizlendiren kendisi oysaki.
ben seni çok iyi anlıyorum öz ablam çocuguna ikide bir sarıldı bi gün öyle carladım ki yeter be diye herkes şok ben bile.hele çocuk parkının önünden gecmemek için yol degistiricem derken habire kayboluşum daha neler neler.bu platformda yazılan tavsiye edilen tüm dua terkiplerini yaptım çok rahatladım inan bana.şöyle düşündüm dua içtigim o zehir gibi hormon ilaçlarına karnımdan kalçamdan yapılan ignelere hiç benzemiyor gayet kolay.ve böylece kendimi çocuk icin birseyler yapıyor gibi hissettim.seneye bu zamanlar gazı var napıcam diye konu açarsın yeterki üzülme yıpranma
" Ben seni baba yapamıyorum ama " diye cümle kurmaniz sorumluluğu her şekilde üstünüze aldığınızı gösterir.
Bu eşinize de işler. Çocuk sahibi olamıyoruz ama.. demeyi deneyin.
Haklısınız eşinizin tavrı konusunda. Sakin zamanda konuştuğunuzda ne diyor hu konuda ?
Seni benden iyi kim anlar bilemedim
Bizde de benzer durum var
Sperm sayisi düşük çıktı doktoe vitamin verdi kendisi de kadinlar kulübüne giriyor dışarıdan okuyor ..manyak bu adam ya. Her neyse keçiboynuzu kurunu öğrenmiş 2 kilo.almis gelmiş
Yapmadı 1 kez bile
Alali 2 hafta oldu
Suclu ben oldum
Neden hazırlamıyor musum?
Vitaminlerini iciyor ama bir kez sordum ha bugun icmeyi unuttum dedi
Sorumsuz yani
Erkeklerin genelinde varmi bilmem ama sorumsuz rahat ve genis davraniyor
Sanirim kendini cok seviyor
Zaten cokta kibirliydi.Cok yuksekten atıyordu tutturamiyordu
Ben defalarca doktora gittim.Enfeksiyonum tekrarladi fitil takmam lazim ona gecen gun dedim ki askim adetim bitince o enjeksiyonlu kremi uygularmisin bana tek basima yapamiyorum ve fitili dedim
Bana ne dedi biliyor musun?
Ohooooooooooo yinemi krem fitil yaaa nasil seviscez biz.
Yani benim saglik sorunum onemli degil.sevismek önemli.
Ne dedigimi anlatanilmisimdir Umarim
Ben ne mi yapiyorum
Kendisini kaale almiyorum kendimi parcalamiyorum umursamiyorum.biliyorum ki Rabbim ol der ve hemencecik oluverir.
Herseyin bir zamani var
Olmazsa da bir hayir var
Canini hic sikma lütfen benim esim de boyle malesef
Ben cocuk gibi arkasindan dolasamam
Ben her sabah ac karnina ilacimi iciyorum mesela.
Baska bir saglik sorunim var.
Doktor ne dese yapiyorum
Kan veriyorum düzenli
Kendisi zar zor doktora gitti
Emin ol seni iyi anliyorum
Ilgi istiyorlar belki useniyorlar yapmiyorlar cocuk gibi kaprisleniyorlar ama sen ustune dusme hic
Bu arada benim aklima da cocugu sokan oydu evet icten ice istiyordum
Ama nisanli oldugumuz zamandan beri agzindan dusurmezdi cocuk lafini
Kosa kosa hamilelik testi aliyordu 2 ay evveline kadar
Dengesizler bu erkekler valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?