• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biraz iç döküş

Kendimden pay biciyorumda olsun diye ugrastigim donemde ben hveesle herseyi yaparken esim bir sorun olmadigini dusundugu halde ( 1bucuk yil hamile kalamadim ama ilk evlendigimde hemen kalmistim.dusuk oldu) ve hemen bebek istemedgi sirf ben uzuluyrum diye burda ne gorursem.soleyip onunda yapmasini istedgimde hic itiraz etmez guler yapardi ben sorun yok denildigi hhalde zorla inatla doktora gttim onuda zorladim. Nebiluyim insan biseyi isterse ulasmya ugrasir.
Niye bu zorlu surecte birde size daha zor zamanlar yasatiyorki?
Rabbim hayirlisinla saglikla yollasin meleginizi umarim kalbinizdeki dualari yasarsiniz ♡:KK200:

Evet bende kendimi cok kotu hissettim boşa cabaliyormuşm gibi.. ama çope attigim ilaci almis bugun iciyordu bu da icimi rahatlatti biraz. Cunku istedigini biliyorum ama yapmayinca cok zoruma gidiyor benimde hevesim kaciyor. Zaten cope atarken ilacin adini nasil olsa bilyor eger gercekten istiyorsa gider yenisini alir bende inanirim diye gecirmistim icimden. Ama o copten almis :) ve genelde cok midesi bulanir boyle seylerden

Yine ayni yere gittim benim icin zor oluyor sehir disi ama malesef sartlar oyle. Istanbulda da bahceciyle gorustum ama orada tanidigim olmadigi icin vazgectim.

Bahceci burda okumuştum
Canım gidip bi kaç gün kalıp dönersin
Transfer zamanı tekrar gidersin
Ankara istanbul yakın

Evet bende kendimi cok kotu hissettim boşa cabaliyormuşm gibi.. ama çope attigim ilaci almis bugun iciyordu bu da icimi rahatlatti biraz. Cunku istedigini biliyorum ama yapmayinca cok zoruma gidiyor benimde hevesim kaciyor. Zaten cope atarken ilacin adini nasil olsa bilyor eger gercekten istiyorsa gider yenisini alir bende inanirim diye gecirmistim icimden. Ama o copten almis :) ve genelde cok midesi bulanir boyle seylerden
Ahh biz cok seven kadinlar bir hareketiyle bile icimizi eritebiliyorlar halbuki cok kizmistik degilmi
Saka bi yana insallah devam eder bazen erkeklere dank etmesi.icin bir patirti kopmasi gerekebiliyor :emir_bebek:

Ahh biz cok seven kadinlar bir hareketiyle bile icimizi eritebiliyorlar halbuki cok kizmistik degilmi
Saka bi yana insallah devam eder bazen erkeklere dank etmesi.icin bir patirti kopmasi gerekebiliyor :emir_bebek:

Evet konumdada bahsetmistim tek kavga ettigimiz konu cocuk konusu. Ikimizde caresiziz ve birbirimize sariyoruz. Cunku elden birsey gelmiyor. Her konunun cozumu var ama bu konuda cozum yok.. rabbim kimseye yasatmasin..

Nere içine siniyorsa orda dene
Doktora güvenmek önemli

Doktoruma guveniyorum en azindan guvenmek istiyorum cunku bu devirde guvenebilecegim doktor cok az. Benim buulundugum sehirde bir doktorum var ama tuo bebek uzmani degil normal kadin dogum uzmani.. ondan baskasina asla gidemem gitsemde istedigim sonucu hicbir zaman alamam.

Bu doktora karsida hislerim oyle oldu. Belki ameliyatimi yapti diye bilmiyorum.

Doktoruma guveniyorum en azindan guvenmek istiyorum cunku bu devirde guvenebilecegim doktor cok az. Benim buulundugum sehirde bir doktorum var ama tuo bebek uzmani degil normal kadin dogum uzmani.. ondan baskasina asla gidemem gitsemde istedigim sonucu hicbir zaman alamam.

Bu doktora karsida hislerim oyle oldu. Belki ameliyatimi yapti diye bilmiyorum.

Tüp bebek uzmanı mı bu

Evet konumdada bahsetmistim tek kavga ettigimiz konu cocuk konusu. Ikimizde caresiziz ve birbirimize sariyoruz. Cunku elden birsey gelmiyor. Her konunun cozumu var ama bu konuda cozum yok.. rabbim kimseye yasatmasin..
Ben cok kisa bi donem yasadim cok sukur rabbime evladim var.
Ama az cok anliyorum sizi
Evlatta evlatsizlikta cok buyuk imtihan
Rabbim sabrinizi daim eylesin sabrinizin sonu selamet olsun insaAllah cok Amin:KK15:

Ben cok kisa bi donem yasadim cok sukur rabbime evladim var.
Ama az cok anliyorum sizi
Evlatta evlatsizlikta cok buyuk imtihan
Rabbim sabrinizi daim eylesin sabrinizin sonu selamet olsun insaAllah cok Amin:KK15:

Insallah canim benimde tek temennim bu.. inan bana olmamasi bir yana bir de olmuşlarin konusmalari yaptigi nispetler beni delirtiyor. O yuzden bazi zamanlarda cok daha psikolojim bozuluyor

Back
X