- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.835
- 698
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
Evet basindan beri oyle. Hamileligimin 6. Haftasinda kurtaj olmustum. Yani ben hamile birakabiliyorum o kurtajdan sonra sen kalamiyorsun demek istiyor.
Esinin verdiği cevap, senin bekledigin cevaptan daha dogru ve daha guzel. Ve daha once hamile kaldiysan bu gercekten iyi bisey, anne olma ihtimalini cok arttirir.
Neden kürtaj olmuştun ki canım? Geçmiş olsun bu arada. Aynen öyle düşünüyor bence de.Evet basindan beri oyle. Hamileligimin 6. Haftasinda kurtaj olmustum. Yani ben hamile birakabiliyorum o kurtajdan sonra sen kalamiyorsun demek istiyor.
Aşılama önerdi dr
Biz tüp bebek denedik
Neden?Bana da doktorum gecen sene gelseydin yapmazdim ama 4 sene olmus o yuzden yapalim artik dedi.
Keske asilama yaptirmasaydim
Neden kürtaj olmuştun ki canım? Geçmiş olsun bu arada. Aynen öyle düşünüyor bence de.
Benimki gec dollenmeydi 19 gun gecikmişti ve ben her agrim oldugunda ilac iciyordum ama testte negatif gordugum icin.. ayrica siddetli demir eksikligi ve kansizlik vardi. Zaten ögrendik gelisimi normal degilmis. Evliligin ilk zamanlariydi bende pek istemiyordm doktor sonlandiralim saglikli degil dediginde tamam dedim. Simdi cok pismanim. Belki biraz daha bekleseydim yasayacakti. Ya da baska doktora gitseydm
Neden?
Çok zaman kaybettim cunku onun yerine tup bebek yaptirabilirdim. Asilamaya zaten 2 milyardan fazla harcadim o zamanlar tup bebek 3bindi
Keşke canım,nasibi yokmuş demekki. Ama keşke yaşasaymış biraz bekleseymişsiniz..bende bu ay 13 gün geciktim ama sonunda oldum,Elladan dolayı geciktim bende.Benimki gec dollenmeydi 19 gun gecikmişti ve ben her agrim oldugunda ilac iciyordum ama testte negatif gordugum icin.. ayrica siddetli demir eksikligi ve kansizlik vardi. Zaten ögrendik gelisimi normal degilmis. Evliligin ilk zamanlariydi bende pek istemiyordm doktor sonlandiralim saglikli degil dediginde tamam dedim. Simdi cok pismanim. Belki biraz daha bekleseydim yasayacakti. Ya da baska doktora gitseydm
Ben 1 defa aşılama oldum
Aşılama şansı az diye
Ben bekledim ve
5 yıl sonra tüp bebeğe başladım
2 tüp bebek tutup düştü
3.deneyeceğim bakalım
Hangi ildesin
Nereye gidiyorsun
Kürtaj kim yaptı ?
Keşke canım,nasibi yokmuş demekki. Ama keşke yaşasaymış biraz bekleseymişsiniz..bende bu ay 13 gün geciktim ama sonunda oldum,Elladan dolayı geciktim bende.
Kurtajda doktorun ismini hatirlamiyorum. Adanada tanidiklarim var baskente gidiyorum. Ankaradayim. Burda yaptirmak istemedim cevremde pek bilen yok bu durumu. Daha dogrusu adanaya 1 kez gittim. Orda hem tanidiklarda kalacak hemde tup bebegi yaptircaktim olmadi
Ankara daha iyi sanırım
İyi bir merkez bulup bi görüşün
Doktorla bi görüş fikir edin
Eşim altı senedir başka bir rahatsızlık için ilac içiyor günde iki farklı ilaç. İki kere biyopsi oldu bu konuda. Hani artık ilacı bırakabilir mi diye??? Ama cik olmadi. Şimdi niye anlatıyorum bunu. Çünkü ben hiç hatirlatmadim ilacını içtin mi diye? Ya da şehir dışına çıkarken ilacını aldın mı diye? Çünkü günlük ilacı bu. Her gün kendisi takibini yapiyor. Bu konuda en guvendigi kişi kendisi. Yani kusura bakmayın ama ya sorunun kendisinde olmadığını düşünüyor ya da çocuk istemiyor dediği kadar. V
Adana benim icin daha iyi benim evim boş kalmiyor malesef tup bebek yaptirdigm zaman insanlara bunu soylesemde soylemesemde gelirler bende kalkarim herkes bana cok yakin oturuyor gelme deme gbi bi sansim yok pat bizdeler. Asilama yaptirdigm zamandan biliyorum.
Adana da kafam rahat sevdigik bir arkadasim var onla gidip geliyoruz herkes beni tatilde falan saanar boylece kafam daha rahat olur.
Şehir dışında olduğunu söylesen
Ya da nasıl rahat edeceksen
Eşinde senle gelsin
Bi görüşün
Daha önce nere gitmiştin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?