• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biraz iç döküş

Iyi geceler. 4 senedir cocuk için çabaliyoruz ama olmadi. IKIMIZDEDE SORUN YOK COK ŞUKUR.. Çok sancili sürecler geçirdim. Her kullandigim ilac ve yöntem bana sanci olarak geri döndü... Igneden bile korkarken kendimi kendime igne yaparken buldum.. Aşilama , iki rahim filmi , defalarca kez klomen , igrenç tadı olan kürler, ve son olarak ameliyat oldum... Ve bunlari yapmama sebep olan kisi eşim. Hep kendisi dedi sen istemiyorsun birsey yapmiyorsun diye.. O zamanlar esim bir ebeden bahsetmissti once kabul etmedim sonra hicbirsey yapmiyorsun deyince kabul etmis yaklasik 10 gun boyunca geceleri cok siddetli sancilarla uyanmiştim...

Şimdi gelelim bunlari neden anlattigima..

Eşim cocuklari cok seviyor hatta çocuk istememde buyuk rol oynuyor kendisi. Çocukta cok istiyor. Hatta hamile oldugunu soylesen sevincten camdan falan atlarim heralde dedigi de oldu. Birkere beni hamile sanip onume diz çokup agladi hamiiilesssinnn diye...

Bu ayrintilari veriyorum çunku konu bunlarla ilgili.

Ikimizde de sorun yok. Gittigimiz tup bebek uzmani esinde problem olabilir spermleri kalitesiz olabilir demişti. Sonra bende de endometriozis 1-2 evre olunca ameliyat olmuştm hatta o ameliyata tuplerim alinsin diye girmistim..

Netten baktigim kadariyla endometriozis 1-2 evre hamile kalmaya engel degil. Ama ilk 1 sene cok onemli dedigi icin doktorum esime de vitamin basladik...

Bugune kadar türlü kürler basladim hepsinden 1-2 kasik yiyip birakmişti..

Bu sefer bu ilaci duzenli kullancagina soz verdi. 1 ay duzensiz kullandi ve erken bosalma sorunu çozuldu. 2. Ay 1 hafta kullanmadi 1 gun kullandi. Ve sonra birakti..

Bende bugun ilaci çope attim. Çok sinirlendim ve kirildim. Ve ona tup bebek yaptirmaktan vazgectigimi soyledim. Tartistik ve uyudu.

Benmi alinganlik yapiyorum bilmiyorum ama ben bu kadar cabalarken fedakarlik yaparken sirf ilacin tadi kotu diye icmemezlik yapmasi cok sacma geldi ve beni üzdü..

Hatta cocuk istemedigini bile düsündüm. Cunku hergun ben hatirlatiyordum ilaci önünde olmasina ragmen ama çok yiprandim.

Yakinda amca olacak eşim.. Geçende agzimdan ben seni baba yapamiyorum ama bak baba yarısı oluyosun dedim. Hem soyledigim lafa hemde lafi soylerken gozlerimin dolmasina sinirlenip " boyle yaptikca cocuk falan istemiyorum" dedi.

Siz bu konuda ne düsünuyorsunuz bu adam beni sevmiyor mu çocuk istemiyormu ne bu yaptigi şmdi. Çok canim sıkıldi...
Bu sürecte fedakarlik eden taraf olmaktan yoruldum sanirim. 1 hap bile almak istemiyorum.

Not Çocuk konusu hariç hicbir tartisma yaşamiyoruz eglenceli bir çiftiz. Her aksam birlikte vakit geciririz.
ikimizde de bir sey yok sukur diye bir sey yok olmuyorsa vardir bir sorun ama tesbit edilememistir..Kaldi ki tespitler olmus ki ilaclar verilmis..
ben de cok tedavi oldum ameliyat oldum 3kez 1 .tup denememde de anne oldum cok sukur..
sorumluluk kadinlarda daha fedakar olmazsak.olmuyor bosverin erkekler rahat oyle sonucta cocuk istiyor..Tup bebekle olacaktir mutlaka sperm varsa yumurta varsa neden olmasin ki..
Oyle ilacı cope atmakla sonuca ulasilmaz kafada buyutmeyin tup bebek zor bir islem degil abartmayalim ..
En kisa zamanda tedaviye devam edin tup deneyin..O yegen bebek cok tatli olacak ve gozleriniz pes ederseniz daha cok dolacak..

Bugune kadar lafını etmedim ama ilaci çope atarken yasadiklarim geldi gozumun onune benim yaptiklarim ve esimin yapmadiklari.

Şimdi bende sorun yok. Onda da yok. Ama genel olarak herkes sorunun bende oldugunu düsünuyor. Buna esimde dahil olacakki bir ilac bile icmeyi kendine yediremiyor
su zorun bende sorun onda sorun kimde kısmi cok gereksiz ve ayıp

Bugune kadar lafını etmedim ama ilaci çope atarken yasadiklarim geldi gozumun onune benim yaptiklarim ve esimin yapmadiklari.

Şimdi bende sorun yok. Onda da yok. Ama genel olarak herkes sorunun bende oldugunu düsünuyor. Buna esimde dahil olacakki bir ilac bile icmeyi kendine yediremiyor

Sperm sayısına ve hormonlarına bakıldı mı gerçekten bir düşüklük var mı diye yoksa tahmini olarak mı başladınız vitaminlere? Benim eşimin de 3 ay vitamin kullanması ve hormon iğnesi yaptırması gerekmişti ben hamile kalmadan önce. Ama onun da morali bozulmuştu sıkıntının kendinden kaynaklı olduğunu öğrenince.

ikimizde de bir sey yok sukur diye bir sey yok olmuyorsa vardir bir sorun ama tesbit edilememistir..Kaldi ki tespitler olmus ki ilaclar verilmis..
ben de cok tedavi oldum ameliyat oldum 3kez 1 .tup denememde de anne oldum cok sukur..
sorumluluk kadinlarda daha fedakar olmazsak.olmuyor bosverin erkekler rahat oyle sonucta cocuk istiyor..Tup bebekle olacaktir mutlaka sperm varsa yumurta varsa neden olmasin ki..
Oyle ilacı cope atmakla sonuca ulasilmaz kafada buyutmeyin tup bebek zor bir islem degil abartmayalim ..
En kisa zamanda tedaviye devam edin tup deneyin..O yegen bebek cok tatli olacak ve gozleriniz pes ederseniz daha cok dolacak..

Ilaci çöpten cikarmiş.. bugun iciyordu.

Sperm sayısına ve hormonlarına bakıldı mı gerçekten bir düşüklük var mı diye yoksa tahmini olarak mı başladınız vitaminlere? Benim eşimin de 3 ay vitamin kullanması ve hormon iğnesi yaptırması gerekmişti ben hamile kalmadan önce. Ama onun da morali bozulmuştu sıkıntının kendinden kaynaklı olduğunu öğrenince.

Sıkinti yok ama doktor dollenme olmuyorsa sperm kalitesiz olabilir demis vitamin vermişti.

Yani kesin ortada birsey yok

O kadar zor bir süreç ki
Benzer şeyleri yaşıyoruz

3.tedaye başlayacaktık
Doktor hastaneyi bırakıyor

Şans yok bizde diyorum
Moralim bozuk benim de

Rabbim hayırlı evlatlar versin bizlere

O kadar zor bir süreç ki
Benzer şeyleri yaşıyoruz

3.tedaye başlayacaktık
Doktor hastaneyi bırakıyor

Şans yok bizde diyorum
Moralim bozuk benim de

Rabbim hayırlı evlatlar versin bizlere

Peki gercekten bunlar zamani gelmedi diye mi ? Bende tup bebek yaptiracagim zaman binbir turlu engelle karsilasip yaptiramamistim

Peki gercekten bunlar zamani gelmedi diye mi ? Bende tup bebek yaptiracagim zaman binbir turlu engelle karsilasip yaptiramamistim
Aynı şeyleri soruyorum sabahtan beri kendime
Neden ben? niye böyle oluyor?
Rabbim imtihan ediyor
Doktor da bir vesile
Hastalıklar birer misafir

Rabbim imtihanımızı kolaylaştırsın
Çok zor maddi manevi bu süreç

Aynı şeyleri soruyorum sabahtan beri kendime
Neden ben? niye böyle oluyor?
Rabbim imtihan ediyor
Doktor da bir vesile
Hastalıklar birer misafir

Rabbim imtihanımızı kolaylaştırsın
Çok zor maddi manevi bu süreç

Zaten sorularin cevaplarini bilsek daha kolay gecicek bir surec sanki. Hakkimizda hayirlisi

Keçiboynuzu alırdım içmezdi
Tedavi olmak istemezdi

Vakti gelince oluyoruz
Ama bebeğin vakti gelmeyince

Sabır isteyen bir aşama
Maddi güç isteyen

2 tüp bebek tutup düştü
4 bebek düşürdüm yani

Doktorum dediği
Daha yeni başladın
Sabırlı ol

Kocanın seni bu denli heveslendirmesi,seni gaza getirmesi bi o kadar güzel fakat bi o kadarda korkunç bişey çünkü seni heveslendiriyor,birşeyler için çabalıyorsun ediyorsun bir problemin olmadığı halde hergün o ilaçları içiyorsun aman saatini kaçırmayayım diye saat gözlüyorsun ama o ne yapıyor KOCA BİR HİÇ. Sonra da pink bın cıcık ıstıyırım diyor öyle mi? Yok öyle yağma canım,tepkini koy madem seni heyecanlandırıyor isteklendiriyor bu yola seninle birlikte girmek zorunda. Erkeklerin hepsi öyle olmasa da çoğu böyle malesef,kendilerinde bir sorun olmayınca karşı tarafta arıyorlar suçu daha doğrusu kendilerine yediremiyorlar. Şuan nişanlıyım ağustosta da düğünüm var,nişanlım ilgisizdir konuşmayı falan sevmez sadece yan yanayken sevgisini gösterir fakat konu çocuk olunca kendisi de çocuklaşıyor sırf temiz olabilmek için 3 aydır sigara içmiyor,sürekli düzenli besleniyor sebze meyve yiyor neden? Çünkü bebeği sağlıklı olsun diye,ona faydası olsun diye. Aynı şekilde bana da herşeyi bıraktırdı kola bile içmeme kızar oldu düşün. Keşke eşinde böyle olsaydı o da böyle çabalamaya çalışsaydı. Sana tavsiyem eşini al karşına konuş,beni heveslendiriyorsun ama neden yarıda bırakıyorsun de,bebeğimizi isteseydin çabalardın de. Bakalım ne diyecek.

Back
X