• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biraz iç döküş

Kocanın seni bu denli heveslendirmesi,seni gaza getirmesi bi o kadar güzel fakat bi o kadarda korkunç bişey çünkü seni heveslendiriyor,birşeyler için çabalıyorsun ediyorsun bir problemin olmadığı halde hergün o ilaçları içiyorsun aman saatini kaçırmayayım diye saat gözlüyorsun ama o ne yapıyor KOCA BİR HİÇ. Sonra da pink bın cıcık ıstıyırım diyor öyle mi? Yok öyle yağma canım,tepkini koy madem seni heyecanlandırıyor isteklendiriyor bu yola seninle birlikte girmek zorunda. Erkeklerin hepsi öyle olmasa da çoğu böyle malesef,kendilerinde bir sorun olmayınca karşı tarafta arıyorlar suçu daha doğrusu kendilerine yediremiyorlar. Şuan nişanlıyım ağustosta da düğünüm var,nişanlım ilgisizdir konuşmayı falan sevmez sadece yan yanayken sevgisini gösterir fakat konu çocuk olunca kendisi de çocuklaşıyor sırf temiz olabilmek için 3 aydır sigara içmiyor,sürekli düzenli besleniyor sebze meyve yiyor neden? Çünkü bebeği sağlıklı olsun diye,ona faydası olsun diye. Aynı şekilde bana da herşeyi bıraktırdı kola bile içmeme kızar oldu düşün. Keşke eşinde böyle olsaydı o da böyle çabalamaya çalışsaydı. Sana tavsiyem eşini al karşına konuş,beni heveslendiriyorsun ama neden yarıda bırakıyorsun de,bebeğimizi isteseydin çabalardın de. Bakalım ne diyecek.

Ilaci copten alip cikarmiş. Bugun icerken gordumm. Bu iyi biseymi.

İnan olmuyor diye üzülmüyormuşum
Düşük-gebelik kaybı çok daha yıpratıcıymıs

Ilaci copten alip cikarmiş. Bugun icerken gordumm. Bu iyi biseymi.
İyi bişey tabiki de. Ama bu tavrını sürdür,eğer sorarsa da bize nasıl anlatıyorsan ona da öyle anlat. Beni çok güzel yerlere çıkartıp bi anda uçurumun kenarından aşağı atıyorsun,mahfoluyorum istemiyorsun sanıyorum falan de. Etkili olacağını düşünüyorum.

O ilaci icmemesi gercekten cok sacma, bunda haklisin.
Ama "ben seni baba yapamiyorum ama bak baba yarısı oluyosun " bu lafı niye dedin? Cok yersiz olmuş? Ikinizde de sorun yokmus zaten.
Burada cocuk sahibi olmaya cabalayan bicok kadina göre daha sogukkanli oldugunu gozlemledim. Cok da illa ki cocuk olsun diye yanip tutuşmuyorsan, bosver, iliskinizi guzellestirmeye bakin.

İyi bişey tabiki de. Ama bu tavrını sürdür,eğer sorarsa da bize nasıl anlatıyorsan ona da öyle anlat. Beni çok güzel yerlere çıkartıp bi anda uçurumun kenarından aşağı atıyorsun,mahfoluyorum istemiyorsun sanıyorum falan de. Etkili olacağını düşünüyorum.

Dun soyledim hepsini. Asilama yaptircagimiz zaman ne zaman yanima geldinde igneni vuruldunmu dedin bana dedim. Hicc cunku ben asla aksatmadim dedim. Benim yumurtam olusmuyormuydu olusuyordu ben neden kullniyordum o zaman dedim. Zaten uyudu ne zaman cikardi ilaci bilmiyorum

Dun soyledim hepsini. Asilama yaptircagimiz zaman ne zaman yanima geldinde igneni vuruldunmu dedin bana dedim. Hicc cunku ben asla aksatmadim dedim. Benim yumurtam olusmuyormuydu olusuyordu ben neden kullniyordum o zaman dedim. Zaten uyudu ne zaman cikardi ilaci bilmiyorum

Aşılama dene
Daha sonra tüp
Aşılama ucuz kolay

O ilaci icmemesi gercekten cok sacma, bunda haklisin.
Ama "ben seni baba yapamiyorum ama bak baba yarısı oluyosun " bu lafı niye dedin? Cok yersiz olmuş? Ikinizde de sorun yokmus zaten.
Burada cocuk sahibi olmaya cabalayan bicok kadina göre daha sogukkanli oldugunu gozlemledim. Cok da illa ki cocuk olsun diye yanip tutuşmuyorsan, bosver, iliskinizi guzellestirmeye bakin.

Iliskimiz zaten guzel ama bazen bana geliyorlar yani suan cevremde olan bir arkadasim bu yaziyi gorse cok sasiirir. Asla millete bunu yansitmam cocugum olmuyo esim baba yarisi olacak dayanamiyorum kotu oluyorum asla boyle bir insan degilimdir. Hickimsenin yaninda aglamam gerekirse eve gecer oyle aglarim. Ama iste burda beni kimse tanimiyor onun rahatligiyla icimdeki hissettiklerimi soyluyorum. Aslinda biraz bunu esime soylerken sacmalama hayatim belki sorun bende ? Demesini bekliyorda olabilirim. Ama o bekledigim cvp yerine askim daha once hamile kaldin zamani gelince tekrar kalacaksin uzulme beni de uzuyorsun diyor.

Aşılama dene
Daha sonra tüp
Aşılama ucuz kolay

1 kere yaptirdim asilama cok kotu gecirdim agrilar falan. Birde ustune daha tahlil yapamadan 6 gun erken adet oldum. Cok cok sancili gecti. Zaten doktorum bu 1 senede hicbir sey yapmicaksin normal rutin iliski olacak 1 sene sonra gel tup bebek yapacagiz dedi.

Bence sorunun senden kaynaklandığını düşündüğü için bu kadar rahat davranıyor yani kendine konduramıyor. Hem ameliyat geçirmişsin hem aşılama vs denemişsin o sanıyor ki sorun onda ben birşey yapmasam da olur. Bence eşinin kafası bu gibi geldi ve bu düşünce onu sorumsuzluğa itiyor.

Iliskimiz zaten guzel ama bazen bana geliyorlar yani suan cevremde olan bir arkadasim bu yaziyi gorse cok sasiirir. Asla millete bunu yansitmam cocugum olmuyo esim baba yarisi olacak dayanamiyorum kotu oluyorum asla boyle bir insan degilimdir. Hickimsenin yaninda aglamam gerekirse eve gecer oyle aglarim. Ama iste burda beni kimse tanimiyor onun rahatligiyla icimdeki hissettiklerimi soyluyorum. Aslinda biraz bunu esime soylerken sacmalama hayatim belki sorun bende ? Demesini bekliyorda olabilirim. Ama o bekledigim cvp yerine askim daha once hamile kaldin zamani gelince tekrar kalacaksin uzulme beni de uzuyorsun diyor.
Esinin verdiği cevap, senin bekledigin cevaptan daha dogru ve daha guzel. Ve daha once hamile kaldiysan bu gercekten iyi bisey, anne olma ihtimalini cok arttirir.

Bence sorunun senden kaynaklandığını düşündüğü için bu kadar rahat davranıyor yani kendine konduramıyor. Hem ameliyat geçirmişsin hem aşılama vs denemişsin o sanıyor ki sorun onda ben birşey yapmasam da olur. Bence eşinin kafası bu gibi geldi ve bu düşünce onu sorumsuzluğa itiyor.

Evet basindan beri oyle. Hamileligimin 6. Haftasinda kurtaj olmustum. Yani ben hamile birakabiliyorum o kurtajdan sonra sen kalamiyorsun demek istiyor.

Back
X